Ужасна болка,а не знам какво ми има???

• 16 299
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
Само за да изключим вероятне проблем - като говориш с невролога го питай има ли опасност да е дискова херния.

Поздрави

# 16
Ще попитам...само да отида,а до тогава ще си карам на обезболяващи... Confused Confused

# 17
  • София
Не искам дате отчайвам, но така с друга болка преди година и половина обиколих маса доктори и ефекта беше нулев. Накрая почти се скарахме - доктора казва "няма ти нищо", а аз твърдя "боли ме". Накрая се обърнах към хомеопат. Не знам какво ми даде, но за една седмица болката изчезна и досега не се е върнала.  Grinning Не знам какво да те посъветвам, но ако се решиш на такъв вариант, потърси добър.  Rolling Eyes Като чета тук по темата, стигам до извода, че има всякакви.

# 18
Личният лекар е точно за това. Да ти даде направление за подходящия специалист.
Подкрепям - да те насочи към специалист, а не да се прави на такъв. Не разчитай само на джипито!

# 19
Вече имам направление за невролог....Утре ще ходя...Можете ли да ми кажете горе долу каква е процедурата там,че съм си шубе?

# 20
  • Burgas, Bulgaria
никаква процедура няма  Grinning не се притеснявай
преглед-може да те накара да легнеш и да  си вдигнеш рацете и краката и да затвориш очи....
после,може да те кара да вървиш.,а се навеждаш и така-нищо страшно
с чукче ще провери как са рефлексите на краката и ръцете ти,а на корема се прави с едно като игличка,просто ти става гъдел ако ти е наред всичко ......
относно дископатиите и възраста-нямат нищо общо.Мен ме оперираха на 14години от дискова херния без никога да съм тренирала нищо....лекарите се чудеха от къде може такава тежка травма да се получи без видима причина....

# 21
Извиняваите за въпроса,ама ще се наложи ли да се събличам??Все пак е целия десен крак,а сега усещам че и кръста ме боли...пак от дясно и сигурно трябва опипване на всякъде??  ooooh!

# 22
  • Burgas, Bulgaria
ами ако трябва да съм откровена -аз съм се събличала по бельо-но ме съмнява да те накарат......при мен съмнението беше за ужясно  сериозна болест, но след редица изследвания-ЯМР, Скенер, ЕМГ и такива подбни приятни изживявания
не се тормози напразно -аз съм адски срамежлива и даже майка ми не ме е виждало по бельо, но те са лекари, а и нямаме избор.... Hug
ако мога да помогна с нещо пиши ще ти отговоря
къде ще ходиш на преглед-аз не съм от София, но там са ми правени всички изгледвания и операцията......

# 23
И аз не съм от София...От едно градче до Бургас съм и ще ходя там...Наистина съм си срамежлива ама не знам как прегледа ще стане без да се съблека...?Все пак сигурно и на рентген ще ме пратят,а то през дрехите де да можеше...  Laughing От два дена пия аналгини,аспирини,парацетамоли а сега и аулини...към 13 ипих единия аулин,кога ще мога да изпия другия?Питам,зaщото знам че не бива да се прекалява с него.Болката е ужасна.В легнало положение в каквато и поза,където и да си вдигна краката пак си боли.....то е едно такова опъващо чувство по целия крак...+постоянна болка... Confused Имам и лека температура,дали това има нещо общо според вас? Confused

# 24
  • Burgas, Bulgaria
ми аз съм от Бургас -от Банево от 5години вече де Mr. Green
къде там при кой.....
и защо пиеш аналгини и парацетамол-те не помагат ......ЛЛ не ти ли е изписал нещо по-нормално ....
и още един съвет-тука малко и психиката играе роля-не фокусирай толкова много върху болката...щото ще те боли повече...почти не е възможно след една шепа хапове поне мааалко да не те поотпусне....

# 25
Aм поотпуска ме от хаповете,но всичко е временно....и дори и с тях пак не мога да заспя..Личния само е дал направление,казал е който е в болницата той....Някакъв професор мисля,че би трябвало да бъде.Аз и да не се фокусирам върху болката,тя просто не спира да напомня за себе си....напрво ми идва да си одрежа крака... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Личния болкоуспокояващи не ми е предписал,имам си вкъщи и закърпвам положението с тях....някак си..

# 26
  • Burgas, Bulgaria
в Бургас професори и  доценти няма .....
ако не знаеш да ти кажа - имам спомен, че е с часове -но е адски несериозно да отидеш при първия възможен лекар....все пак тук е града на........ оф дано проблема ти е по скоро радикулит или някой възпаление и да се оправиш скоро.......
добре де до колкото разбирам ти си на 18години -така ли е ...ако да-сама ли ще ходиш на преглед.......
в коя болница

# 27
Ами намерих с кого да отида,да на 18 съм,казаха ми ''новата'' болница и до там,който бил на смяна той...Дядо ми ходи там при някакъв професор и личния ме прати там....не знам...Много ще ми е неудобно ако трябва да се събличам и да ме опипва там....  Confused Crossing Arms Crossing Arms

# 28
  • Burgas, Bulgaria
няма професори тук-слушай като отидеш в поликлиниката преди да влезеш погледни другия вход пише Николай Чудотворец-иди там .д-рКостов преглежда-с чисто сърце мога да те пратя там.....казвам ти го от опит не ходи в поликлиниката при дежурния който и да е -не стават-и който е казал,че има професор невролог е излъгал ......
Костов е от малкото лекари дето си вършат работата-има адски много опит и не те претупва.......
никой няма да те опипва-поне първия път  Crazy.......отиди свърши работата и после пиши...
моля те послушай ме-ще ти кажа,че на времето,което не е чак толкова отдавна,ме вкараха в инвалидна количка,защото не ми вярваха ,ч ме боли ......В бургас има много с титлата д-р пред името си,но малко такива които са си я заслужили ......поне според мен....един от тези които заслужават е д-р Костов.

# 29
  • близо до София
Миличка, аз също мисля че си за невролог. Зимата и аз умирах от болка ,но в ръката, без да съм имала травма. Ходих на невролог, но излезе че не съм за него, понеже съм нямала изтръпване. А при теб има такова. Спокойно, може да е някой възпален нерв и с подходящи хапчета да се излекуваш. Иначе няй-добре за поставяне на диагноза е да направиш Ядрено-магнитен резонанс, но е скъпо изследване , става и с направление, но много се дърпат лекарите, докато го дадат. Ако невролога прецени, може да те насочи към това изследване.
За хомеопат, подкрепям, но класически такъв.
Успех ти желая! А това със събличането е най-малкия проблем, няма чисто гола да те събличат все пак.

Общи условия

Активация на акаунт