Supernatural - After the Apocalypse

• 28 539
  • 699
  •   1
Отговори
# 510
Аааа, Пинокия, не е виновна жена му  Naughty, такъв си е непрегръщач. Ама не виждам и Изи какво се захвана с тези фенки, аз като гледам снимките пак не се е изпотрепал да ги прегръща кой знае колко. Пак само е преметнал ръка през рамото и се е нахилил към обектива, и сега си ги прави такива пози с фенките. Не е като Джаред, дето ги сграбчва и не ги пуща  Laughing. Просто е по-резервиран човека.

А аз и голфа му простих, какво да се прави - либов  Laughing

Какви фантазии, от този тип ли?  Wink  Joy Joy

# 511
Ух Този Джаред много лъчезарен  Heart Eyes И аз ги обичам леко брадясали Simple Smile Не знам защо ама двудневна брада ми е фитиш просто.  Crazy
А на снимките с племенницата си    smile3505 newsm53 smile3544 smile3544 smile3544

# 512
  • В средата на времето
Ама не виждам и Изи какво се захвана с тези фенки, аз като гледам снимките пак не се е изпотрепал да ги прегръща кой знае колко.

Ами хванах се, защото изглежда по различен начин на снимките от преди и сега. От по-младите му години някак струи предразположение. Сега сякаш по-скоро го приема като работа. Задължение. Може и да си въобразявам разбира се Laughing, но такова ми е усещането.

Какви фантазии, от този тип ли?  Wink  Joy Joy

Тц Outta Joint Ужасна подхлъзвачка си, с ударение на У-то  Crossing Arms Hug

Не знам защо ама двудневна брада ми е фитиш просто.  Crazy

Ма това не е двудневна, а по-скоро двуседмична брада от типа "Бе много ми мързи да се бръсна в последно време" Laughing

# 513
# 514
Ахх, шесте снимки на Тренера от кънвеншъна.... Heart Eyes

Невероятен е тоз човек, дистанциран или не, ако продължава в същия дух, на 70-80 ще е неземно-неотразим! Wink (Изи, права си за старческите ни сърца, бързо-бързо ще ни тръшва инфаркт само като го погледнем). Wink

# 515
Надписът е трепач просто Joy

На тази снимка съвсем оторизирано мога и аз да кажа мррррр Laughing

Изи, на тази снимка, която си сложила и на мен ми идва в повече брадата. Харесва ми на другите - племенничковите Laughing

# 516
Олее Двуседмична двумесечна   Blush уххх Simple Smile Напомня ми на Д`артанян  #Crazy ух на кон Simple Smile борещ се за честта на девойката за да я обезчести после той разбира се  Blush
И там ми харесва Simple Smile Виж ако е брада А ла ще следвам с семинарията вече НЕ!

# 517
  • В средата на времето
Напомня ми на Д`артанян  #Crazy ух на кон Simple Smile борещ се за честта на девойката за да я обезчести после той разбира се  Blush
... Виж ако е брада А ла ще следвам с семинарията вече НЕ!

Joy Joy Joy

Изи, на тази снимка, която си сложила и на мен ми идва в повече брадата. Харесва ми на другите - племенничковите Laughing

На тези и на мен ми харесва. И косата и брадата са си съвсем в границите на приличното и красивото Grinning

# 518
  • В друго измерение
Иха, изчетох ви на един дъх  Hug

Dana  Hug Стопли ми сърцето с "букетчето" за мен, сърдечни благодарности   love001  Мина ми пред очите как Дийн с този съсредоточен поглед казва на моя архангел "Пич, стана ли ти ясно, моя е!", а милият Кас гледа по детски стреснато: "Дийн, ами аз? И аз я искам".... лелеей, мисля, че за мене вече си е диагноза  ooooh!  Joy

Оооо, а снимките на Миша, ооооо... #Crazy   Kissing Heart
Освен въздишките ми по него повече в името на забавлението, започвам искрено да му се възхищавам на този човек...

Иска ми се и аз да ви "почерпя" с нещо, но вие сте мноого по-напред с материала от мен, все не мога да уцеля нещичко, което да не сте виждали  Sad

# 519

Иска ми се и аз да ви "почерпя" с нещо, но вие сте мноого по-напред с материала от мен, все не мога да уцеля нещичко, което да не сте виждали  Sad

Heartbeatр правило номер едно на списващите в тази тема гласи: винаги черпи съмишленичките с каквито снимки пожелаеш, не съществува такава, която да ни омръзне преди 1 398 503-тото гледане Laughing

И добре дошла и то мен, макар и със закъснение.  Grinning

# 520
  • Разпиляна във въображението

Въй, въй....

# 521
  • # супернатурална #
Лелейй, какво направихте!!! Аз просто не знам от къде да ги почна (снимките) Джаред, в промото ooooh!, малийй, на Сара трябва да и се позлати клавиатурата, а на Джаред...фитнес-оборудването! Въх!

(сори, че е рзмазан, но много шаваше)
Искам заедно да тренираме. Той с висилката, аз с него Blush
С брада, без брада, с бяла риза, без риза, все е хубав, много хубав, ех!
Дженсън на последните Златови снимки-мммнного одобрявам!
А за гифчетата с езичето-ще се повторя, този мъж го прави нарочно, знае как да ни разлюлее Laughing
Колкото до гушкането с фенките-ми разбирам го. Даже Джаред ми е по-странен с това стискане и прегръщане, ама той сигурно си е такъв, гушлив Heart Eyes и непретенциозен Laughing

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 15:15 от galina76

# 522
Тук и аз ще кажа мрррррррр  Heart Eyes

Heartbeat, Фейчето е права - снимки гледаме всякакви  Laughing Почерпи ни с тези, които са ти любими. Бъди сигурна, че ще ги оценим.  Laughing

Аз ще ви зарадвам с няколко screenshot-а от blooper-ите на пети сезон

# 523
Ей, яко съм ви отпуснала края. А съм изчезнала за малко, а мараканките заполивали райграса в градината ooooh! Поливайте си тревното покритие на стадона, бре, какво ми разкалвате лехичките и ми цапате синьото пуловерче, в което ме е барнал шефа Crossing Arms Joy

# 524
Лелейй, какво направихте!!! Аз просто не знам от къде да ги почна (снимките) Джаред, в промото ooooh!, малийй, на Сара трябва да и се позлати клавиатурата, а на Джаред...фитнес-оборудването! Въх!

(сори, че е рзмазан, но много шаваше)

… а аз получих СМС: “Импала, може и да не идваш днес.”  Cry hahaha

... Аз ще ви зарадвам с няколко screenshot-а от blooper-ите на пети сезон

Този кадър, един друг подобен, както и този с Миша на стъклото прозореца на някаква кола (не съм аз), ги видях използвани за разни извратени колажи – пълна отврат, гадост, гнус и т.н. Ето обаче нещо закачливо Laughing от този тип.

Дългото промо също е вече доста коментирано и ескплоатирано, но в правилната посока  Peace .

Ей, яко съм ви отпуснала края. А съм изчезнала за малко, а мараканките заполивали райграса в градината ooooh! Поливайте си тревното покритие на стадона, бре, какво ми разкалвате лехичките и ми цапате синьото пуловерче, в което ме е барнал шефа Crossing Arms Joy

И никаква пощада за тези, които са се 'разчекнали' и на Градината и на Маракана Joy !!! Ръф!

PS. Определено не трябва да оставам сама вкъщи с компютър (‘My precious!’) и Интернет.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 18:01 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт