Supernatural - After the Apocalypse

• 28 389
  • 699
  •   1
Отговори
# 60
[...] P.S. Не съм чела нищо за новия сезон, не знам защо Крипке няма да го има, не знам защо Сам гледа така под лампата, та ще прощавате, ако съм написала някоя глупост. Laughing

Здрасти и от мен, Рио  Hug !
Крипки ще остане в екипа на SPN за шести сезон, но няма да е главния в него, a Сара Гембъл. Така обсъжданото изражение на Сам е от самия край на епизод 5.22. Не се притеснявай за ‘писането на глупости’ – не си (ако някой пише такива в темата, това съм аз).

Здравей и на ZLATNA Hug .

# 61
Здравейте!   bouquet
Гледам вече сте си разделили кафенцето и вкусотийките  Mr. Green. Пак закъснях  ooooh!

Здравей, Златина!   bouquet

Мириел, страхотна снимка!  Hug

Да ви открехна сега как можете да е сдобиете с мъничка Импала. Начинанието не включва каквато и да било конфигурация от Сам, Дийн и Импалата  Mr. Green, просто трябва да си купите DVDтата на пети сезон на СПН и от Best Buy ще получите като подарък ключодържател с колата.

Източник

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 12:16 от Злата с метлата

# 62
  • UK
Добро утро и от по-късноставащите (мен)  Grinning
Днес е пети септември, сиреч денят, в който Миша беше обещал маратонно бягане. Или, както го наричат феновете, The 'Run, Misha, run' day.
Ако погледнете на сайта на благотворителната му организация www.randomacts.org ще видите,  че е събрана доста солидна сума. Остава само да пожелаем на Мишето успех и да гледа да не се контузи много. Wink

# 63
Ей, вярно, че днес беше маратона на Миша! Желая му успех и дано да събере доста парички!  Peace

# 64
Ха, Winch_Whench, викаш ние не щем да се разсънваме с кафенце, на нас друго ни дай Laughing - утринна гимнастика Joy ooooh!
Естествено  Mr. Green Ама ние реално не го правим заради нас самите, а го правим заради момчетата. Така де - да разсъним тях, че тежък ден ги чака най-вероятно  Rolling Eyes Жертви, жертви и пак жертви... Такава е съдбата на нас верните фенки  Whistling Whistling Whistling

ПП: Go Misha  newsm18 newsm18 newsm18
Да се беше сетил Миша да направи маратон "Run and catch a free Winchester brother", да види света какво тичане щеше да пада и какви пари щяха да валят Grinning

# 65
Добър ден (вече) и Добре дошли на Рио и ZLATNA и от мен   bouquet.

Успех на Миша на маратона и да съберат много парички.
Аз да ви се оплача .... това компютрите са много гадно нещо. Вчера стоях до 3 часа през ноща да пиша сценария и два пъти компа ми изигра гадна шега. То бяха едни фермани, то беше един екшън .... Накрая си легнах ядосана. Днес като се поуспокоя малко ще ви го представя.

Галинче, късно кафенце няма ли  Blush?

# 66
  • # супернатурална #
Хм, кафенце, кое време стана Rolling Eyes. Ракиено

Или по едно червено вино

Zlatna,    Hug, почерпи се, какво пиеш-вино или ракия Laughing

# 67
  • В средата на времето
Добре се черпите Grinning От мен ще е сладкото, защото имам имен ден днес. Laughing Той не е известен  много и аз всяка година се сещам за него няколко дни след датата Laughing, ама тази година ми проблесна точно на време та така...

# 68
Изи, честит имен ден!   bouquet   Hug
Взимам си малинки и удрям една рИкийка за твое здраве  Hug

# 69
  • # супернатурална #
Изи, ЧИД!!!
Носиш ли бижута? Laughing

Аз, разбира се, съм на ракийка със слатката и на червено вино с основното Flutter

# 70

Крипки ще остане в екипа на SPN за шести сезон, но няма да е главния в него, a Сара Гембъл. Така обсъжданото изражение на Сам е от самия край на епизод 5.22. Не се притеснявай за ‘писането на глупости’ – не си (ако някой пише такива в темата, това съм аз).

Е, и подглавен да е, щом ще е в екипа е добра новина... Grinning
Благодаря за посрещането.Hug
Това, че пишеш глупости, са пълни глупости. Харесва ми чувството ти за собственост, но не толкова, че да се съобразявам с него. Mr. Green  Hug

ceciliya,благодаря Grinning

Izida,честит имен ден!   bouquet
Малини и ракии... Joy

bicho malo, благодаря Grinning

# 71
Честит имен ден  Hug lovekiss
Свивам си цяло парче торта и докато другите пийват я винце, я ракийка, я се занимават с нещо друго (Галче за теб говоря  Wink ), аз замъквам Тренера в съседната стая и го инструктирам как и къде да ти достави подаръка Twisted Evil   Gift  Twisted Evil

# 72
  • Разпиляна във въображението
Честит имен ден, Ели!  bouquet  bouquet  bouquet

# 73
Изи, честит празник! Да ти е живо и здраво името, със здраве го носи!

Аз ще наблегна на малинките и тортичките.

# 74
Izida,
Пропуснах рождения ти ден, а когато се ‘включих’ беше вече неудобно късно да те поздравя. Но ето сега имам възможност – желая ти всичко най-добро Hug ! Ще пия една чаша ‘Raboso’ за твое здраве.

[...] Харесва ми чувството ти за собственост, но не толкова, че да се съобразявам с него. Mr. Green  Hug [...]

А и не трябва – моето чувство за собственост е до голяма степен на шега Outta Joint : наясно съм, че не съм колата на Уинчестър, въпреки че ‘Импала’ е прякорът ми от няколко години Peace .

Общи условия

Активация на акаунт