Supernatural - After the Apocalypse

• 28 467
  • 699
  •   1
Отговори
# 90
Ам ето вариант 1 Simple Smile сега малко ще доискосуряваме Simple Smile Ако някой има идеи приемам Simple Smile

# 91
  • срещу двата комина :)))
Ам ето вариант 1 Simple Smile сега малко ще доискосуряваме Simple Smile Ако някой има идеи приемам Simple Smile

хахаххахах,страхотно е,браво

# 92
Хехе, Уоми, много е добро!  Joy

# 93
Хубаво е, ама не мога да прочета надписа. Ако се отнася към двамата братя мисля, че ще е добре да не са само в единия край  на банера. Може би долу, на един ред, като бъдат леко увеличени Дийн и Сам/така малко се губят от поглед покрай центрираните фигури, но може би е за да изглеждат зад мишените си/, или разделени на две, под двамата братя...Аз вЕрно съм недовиждаща, но и с очила не мога да го прочета. LaughingГолямо философстване му ударих, не ме отразявайте. Ами така е, тази вечер Тренерът ще е зает да разнася пакети, та ми е скучно... Joy
Но като замисъл заслужава аплодисменти! Определено! Hug

P.S. Коя е тройката в лявата част? Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 18:31 от Рио

# 94
Цъкни върху снимката Simple Smile и после още веднъж Simple Smile
Текста е
"Отказвам да се намесвам в териториални спорове между митични същества "
Тройката е от дневниците на вампира Simple Smile Вече има нова версия но ще я сложа след малко Simple Smile
Банера е Шапка на Сайт и няма да е само на Братята Simple Smile

# 95
Сред нас има няколко, които каквото и да им кажеш, ще го извъртят все в *** посока. Аз обаче не съм от тях Innocent .

WomanitKa,
Добре се е получило, харесва ми – аз понеже не гледам никакви сериали и филми за родата Joy , а само този за ловците на всякаква свръхестествена гад...
Дано не засегна теб или жената, която ти е намерила снимката на Ди-й-йн, но вижте и тази дали е подходяща  Hug .

# 96
А как да направим от
Аз отказвам да се намесвам
да стане Ние отказваме ?
Ето и следващата версия Simple Smile

# 97
Цъкни върху снимката Simple Smile и после още веднъж Simple Smile
Текста е
"Отказвам да се намесвам в териториални спорове между митични същества "
Тройката е от дневниците на вампира Simple Smile Вече има нова версия но ще я сложа след малко Simple Smile

hahaha Двойно цъкане и прогледнах.  Hug
Любимецът ми от "The Gates" гледам и той там, сред уважените, милинкия ми. Heart Eyes

P.S. Втората версия е в пъти по- готина! hahaha  Дийн гледа право в целта.

# 98
Малко късно, но и аз се записвам в новата чудесна темичка, мерси Фейче Hug Heart Eyes

Изи, честит имен ден и от мен, много щастие ти желая  bouquet

# 99
  • В средата на времето
Уоми, страхотно е станало Grinning Само че определено вариант 2 Naughty, във вариант 1 Дийн много притеснително се е прицелил в Джейк баш Crossing Arms  Laughing
Няма избиране между Дийн и Джейк Whistling Rolling Eyes

# 100
Радвам се че ви харесва Simple Smile
Не знам дали ще го ползваме ама поне видях идеята на живо Simple Smile

# 101
Само че определено вариант 2 Naughty, във вариант 1 Дийн много притеснително се е прицелил в Джейк баш Crossing Arms  Laughing
Няма избиране между Дийн и Джейк Whistling Rolling Eyes
Joy Joy Joy Joy

Уоманитка, бравос!   bouquet

Злата, ако щеш ми вярвай, точно за тази http://radikal.ru/F/s58.radikal.ru/i162/0912/8f/401369cdc423.jpg
снимка се сетих като отиде мохабета натам, даже мислех да те сетя да я пуснеш, че тя е от твоя фонд, ама имах излизане. Добре, че не се нуждаеш от подсещане Laughing
Dirty minds think alike  Mr. Green Twisted Evil

# 102
Не е моя заслугата дами Simple Smile Едно момченце на 12 ги прави Simple Smile Само виждането е мое Simple Smile Практическото прилагане е негово Simple Smile
Ама какви деца имаме Simple Smile май ще уча фотошопа
 Whistling

# 103
  • # супернатурална #
Уоми, екстра е , сподели технологията, че много искам да се наместя с една две приятелки в Импалата, даже съм избрала подходяща снимка.
Злата, толкова си права, че чак ме хваща страх Laughing

# 104
Gal за такива колажи има един сайт faceinhole.com стават доста интересни неща.

Общи условия

Активация на акаунт