Supernatural - After the Apocalypse

• 28 451
  • 699
  •   1
Отговори
# 210
Добър вечер!
Евала на сценаристките!   bouquet Подозирам, че на 24 септември ще бъде много трудно да се избере. Ще ни трябва ден за размисъл  Mr. Green.

А да не обяснявам колко клипчета има за Дийн и Бела Crazy ooooh! Не знам защо това ми се видя по-гадно Laughing
Joy Joy Така е, и аз бих избрала Джейк пред Бела, anytime Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy

# 211
  • срещу двата комина :)))
много е добро,наистина...направо все едно гледам сериала,просто не знам какво да напиша   remybussi

# 212
Уоми, тази вечер определено изби рибата! Hands Clap Повече да не сме чули скромности от тебе - Момиче, добра си в тези неща!!!   bouquet  Hands Clap Hands Clap
Частта с Руби и .... хм, ориентацията й, направо ме хвърли под леглото от смях! Умееш добре да ги извърташ нещата Simple Smile ;D  Twisted Evil Mr. Green

Спойлер за еп.2
Завръщането на Анна и Гейбриел. Братята са изправени пред избор. Откъде да преиграят битката. Дали Дийн отново да отиде в Ада и да устои или Сам да се изправи пред Лилиан но да намери друг начин освен убийството. Ще успеят ли ?
И аз не знам трябва да седна да го напиша.  Joy hahaha
Тръпнем в очакване да видим какво ли ще се случи по-нататък! Simple Smile  smile3521 thumbsup smile3539

# 213
Поздравления за чудесните сценарии! Аз се записвам сред публиката и чакам с нетърпение продълженията.

P.S. Дейна, ако не си гледала това http://www.imdb.com/title/tt1666186/, с две ръце препоръчвам - пародия на сагата Здрач, голям смях.
Има и едно hot нещо - Джейкъб пак е супер готин Wink
A, Дейна това го гледа 1 месец преди официалния му релийз по света (гениите от Замундата бяха намерили пиратско копие) и се смя като за световно. Препоръчвам го горещо като отрезвително филмче на всички Здрачни фенки. Mr. Green Верно героите са в пъти по-готини от "оригиналите" .Simple Smile

Уточнение - Джейкъб (със или без риза или както и да е), не може (АМА ХИЧ!) да се мери с който и да е от Уинчестърови по hottness, пък ако ще да са навлечени и с онези пухени якенца, които им слагат между отделните сцени в сериала, за да не им е студено на ванкувърския климат. Wink

Излезна и официалният синопсис на първи епизод, а от BuddyTV са се погрижили да ни го подкрепят със снимки, така че който не иска да се спойлерира до 24-ти, да не чете по-долу (важи и за тези от вас, които искат да четат сценариите в нашия форум с чисто сърце). Simple Smile http://www.buddytv.com/articles/supernatural/supernatural-season … emiere-37992.aspx

Ето само една (не много) спойлерираща снимчица: (останалите можете да ги видите към статията) Wink

Сами изглежда страхотно, а Дийн веднага искам да го поосвободя от този огащен вид! Mr. Green

A пък чичо ви Боби а.к.а Джим Бийвър ще се появи като гостуващ актьор в Lie To Me през следващия месец. източник: http://www.digitalspy.co.uk/ustv/news/a273512/supernatural-star- … e-to-me-role.html

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 00:34 от Dana_Scully

# 214
Поздравления и от мен за сценаристките: bicho malo Wink Hug , WomanitKa Peace !

# 215
Уоми,  smile3521 Hug

Dana_Scully, права си, този лош черен колан е прекалено стегнат.  Laughing

# 216
  • В средата на времето
Уточнение - Джейкъб (със или без риза или както и да е), не може (АМА ХИЧ!) да се мери с който и да е от Уинчестърови по hottness, пък ако ще да са навлечени и с онези пухени якенца, които им слагат между отделните сцени в сериала, за да не им е студено на ванкувърския климат. Wink

Оооо, Джейкъб е още младо агънце. Предричам му много hottness (не на Джейкъб, на Тайлър Laughing) само да порасне още някоя и друга годинка Mr. Green На този етап не мож се сравнява с братята. Просто си му личи, че още е малък.  Peace Джейк си ми е слабост голяма, то си ми личи де Laughing

Уоми, тази вечер определено изби рибата! Hands Clap Повече да не сме чули скромности от тебе - Момиче, добра си в тези неща!!!  

Прави се и тя на умряла лисица Grinning. Скромничи. Wink Все едно не сме чели на какво е способна Hug

Добро утро на всички    bouquet

# 217

Оооо, Джейкъб е още младо агънце. Предричам му много hottness (не на Джейкъб, на Тайлър Laughing) само да порасне още някоя и друга годинка Mr. Green На този етап не мож се сравнява с братята. Просто си му личи, че още е малък.  Peace Джейк си ми е слабост голяма, то си ми личи де Laughing

Само гласчето да му мутира малко, че като ми замяука по-скоро ми напомня на котка, отколкото на вълче Laughing

Аз още не съм прочела нещата на Уоми и bicho malo, но днес смятам да наваксам Grinning

# 218
Благодаря, Благодаря ... За братята до сега не бях се хващала.

Спойлер за еп.2
Завръщането на Анна и Гейбриел. Братята са изправени пред избор. Откъде да преиграят битката. Дали Дийн отново да отиде в Ада и да устои или Сам да се изправи пред Лилиан но да намери друг начин освен убийството. Ще успеят ли ?
И аз не знам трябва да седна да го напиша.  Joy hahaha
Тръпнем в очакване да видим какво ли ще се случи по-нататък! Simple Smile  smile3521 thumbsup smile3539

Очаквайте епизода следващата седмица  Joy Joy Joy
Не знам кога ще е майтапя се трябва да свършва едни неща и ако ми писне от описание на мрачности може да понапиша еп.2
Ама чакам Рали да се включи Simple Smile

# 219
  • Разпиляна във въображението
О, Уоми, аз мислих съвсем различно за първия епизод Wink Справяш се  добре, продължавай все така.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 11:22 от Miriel

# 220

Здравей. Ъ-ъ-ъ... можеш ли да публикуваш някоя снимка, за да разбера и аз за какво става въпрос? Не че мога да изневеря на Уинчестър, но все пак  Wink ...

# 221
  • В средата на времето
Това е Taylor Lautner, който играе Джейкъб Блек в сагата "Здрач":

А това е Джейкъб Блек, към когото тая слабост Simple Smile)

Ето и една shirtless, за да се види, че момчето има заложби. Просто годинките са му малко още.

Поулях се малко Embarassed Laughing

# 222
Wow, няма ме за малко и гледай какво става - имам материал за четене за сума време  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Новите сценарии са суперрр  newsm74 Колкото повече чета, толкова повече се убеждавам, че не ставам за тази работа и трябва да се въздържа  Rolling Eyes

Еййй, липсвахте ми и се чувствам все едно ме е нямало 3 години  Hug Mr. Green Поне мога да се похваля, че и аз най-сетне се опознах Дийн от мнооогооо близо, макар и само насън  yesyes Няма такива филми  Embarassed Embarassed Embarassed

# 223
Това е Taylor Lautner, който играе Джейкъб Блек в сагата "Здрач" [...] Поулях се малко Embarassed Laughing

Разбрах, благодаря.

... Поне мога да се похваля, че и аз най-сетне се опознах Дийн от мнооогооо близо, макар и само насън  yesyes Няма такива филми  Embarassed Embarassed Embarassed

Е? Разказвай!

# 224

Поне мога да се похваля, че и аз най-сетне се опознах Дийн от мнооогооо близо, макар и само насън  yesyes Няма такива филми  Embarassed Embarassed Embarassed

Колко близо беше "много близо"? Crazy

Общи условия

Активация на акаунт