Supernatural - After the Apocalypse

• 29 079
  • 699
  •   1
Отговори
# 375
  • # супернатурална #
Добро утро и добре дошла на Ламята Hug

Сестрата на Дженсън верно е сладурана, приличат си Laughing Хубави деца се раждат в това семейство Laughing

# 376

Поздравявам ви с тези "стари, но златни" огромнейши снимки   bouquet

Тази ми е особено любима.
И тази също .....

A аз ви поздравявам тези стари златни .... ох деколтето на Сами ....
Спирам, че мъжът ми Ще ме обяви, че му изневерявам  Mr. Green

bicho malo, Hug Hug Hug
Тези дни ‘Импала’ е като избит електрон, затова... А иначе, като Импала ти благодаря че ще ‘наказваш’ Wink Ди-й-йн, за да ме защитиш. Благодаря и че ще го направиш в мазето или на друго място далеч от мен Peace .

Импала  Hug, щом е за твое добро ..... винаги   bouquet

# 377
# 378

От тая снимка ще получа преждевременна овулация  Heart Eyes Blush

# 379
Ха!! Да не би Миша вече да е татко?  Shocked  Crazy  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 380
Това малкото Мише ли е?  newsm78

# 381
..........
3) Ако срещна Ди-й-йн като ‘Импала’, първо ще го плясна зад врата, после ще го гушна и после… ясно... особено ако е със Сами;
Защо това насилие само не мога да разбера. Как Дийн предизвиква такива пориви за пляскане у хората ми е непонятно  Rolling Eyes Rolling Eyes  Laughing
Не се чуди, това си им е тяхната любовна игра - първо тя го пляска зад врата, а после той нея по дупето.  Mr. Green Не знам само какво прави Сами през това време  Whistling Mr. Green
Не е точно така - а ме е пляснал по дупето, а съм го вързала  Mr. Green - той решава Whistling . А Сами... не мога да го напиша Blush .

Благодаря   bouquet на prissson! Джаред изглежда пре-въз-ход-но - радвам се, че са понамалили обема и дължината на косата му, и дано това се задържи по-дълго като новата прическа на Сам.

Ето това имам като семейна снимка, но не мога да преценя.

jaredina, Hug Hug Hug!

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 13:36 от Impala

# 382
Дами, момичето от снимката на предната страница се казва Тейлър Суифт, що годе известна поп/кънтри певица, повече сред тийновете, и няма нищо общо с Дженсън Laughing Аз на снимки със/на семейството му не съм попадала честно казано. Виждала съм сестрата на Джаред, на една снимка в Myspace от Аржентина (дано не е била някоя фенка, присвоила си фамилията, но не ми изглеждаше така Laughing)

Много сладурска снимка с бебето и Миша, само че ми изглежда някак стара, пък и мисля, че трябваше да се роди поне през октомври, или края на този месец newsm78 Не, че ако на детето не му се излиза, няма да се покаже малко по-рано, колко му са 10-тина дни Laughing Laughing Laughing

Моите извинения, че така редовно отсъствам от темата, но напоследък не ми остава никакво време и когато мога само попрочитам, сега използвах почивния ден да ви кажа здравейте Grinning

# 383
..........
3) Ако срещна Ди-й-йн като ‘Импала’, първо ще го плясна зад врата, после ще го гушна и после… ясно... особено ако е със Сами;
Защо това насилие само не мога да разбера. Как Дийн предизвиква такива пориви за пляскане у хората ми е непонятно  Rolling Eyes Rolling Eyes  Laughing
Не се чуди, това си им е тяхната любовна игра - първо тя го пляска зад врата, а после той нея по дупето.  Mr. Green Не знам само какво прави Сами през това време  Whistling Mr. Green
Не е точно така - а ме е пляснал по дупето, а съм го вързала  Mr. Green - той решава Whistling . А Сами... не мога да го напиша Blush .

Ти с това връзване само го изкушаваш още повече Grinning

Дами, момичето от снимката на предната страница се казва Тейлър Суифт, що годе известна поп/кънтри певица, повече сред тийновете, и няма нищо общо с Дженсън Laughing

Да му се невиди, права си... Аз се чудех от къде ми е позната. Аз попаднах съвсем случайно на някакъв сайт и под тази снимка пишеше Еди-коя-си, сестра на Дженсън бла бла и какво ли не... Не ги е срам така да лъжат Grinning

# 384
Дами, момичето от снимката на предната страница се казва Тейлър Суифт, що годе известна поп/кънтри певица, повече сред тийновете, и няма нищо общо с Дженсън Laughing
Джаредина, много ти благодаря за поправката! Сега като каза, се сетих, че тази мома я спрягаха като гадже на Тайлър Лаутнър, даже и на снимки заедно съм ги виждала, ама ако си мислиш, че съм я заглеждала да я видя коя е  Rolling Eyes. На мен все в младежа са ми били очите  Blush. Засрамено навеждам глава, че не познавам сестрата на Дженсън на снимка  Embarassed. Преди пак така се изложих със сестрата на Джаред, добре че тогава Фейчето ме поправи.
Ето една снимка от сватбата на Дженсън и Данийл, на която се вижда сестра му - русичкото девойче с букета, отляво на снимката, зад жената с костюма, а зад нея е брата на Дженсън.

Ето още една сватбена снимка на семейството на Дженсън.

Силно русата жена е снахата на Дженсън, след това е майка му, отзад се вижада баща му, гушнал единия от племенниците, а отпред на стола е баба му. Брат му е накъде в шаферската тумба зад младоженците.

Снимка на Дженсън с тате е бате  Laughing

Мисля, че това девойче тук е сестра му.

# 385
Излезе повече информация за това какво ще става във втория епизод - “Two and a Half Men”. Ще дам само линка да не се спойлерират напорочните души.  Laughing
http://www.spoilertv.com/2010/09/supernatural-episode-602-two-and-half.html

# 386
Видях, че стана на въпрос за семейства и реших да се включа и аз Grinning
Ето на тези снимки е сестра му:

# 387
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за милите думи, макар че можеше и по-добре.

Двете промота са страхотни. И Боби там. За първи епизод си мислих, че може би Дийн ще види Сам и ще се обади на Боби.

# 388
# 389
Много сладурска снимка с бебето и Миша, само че ми изглежда някак стара, пък и мисля, че трябваше да се роди поне през октомври, или края на този месец newsm78 Не, че ако на детето не му се излиза, няма да се покаже малко по-рано, колко му са 10-тина дни Laughing Laughing Laughing

Не знам чие е бебето, но не може да е много стара снимката, защото Дженсън е вече с халка, тоест, някъде в последните месеци е правена Grinning

Общи условия

Активация на акаунт