Supernatural - After the Apocalypse

• 28 530
  • 699
  •   1
Отговори
# 390
Ех, Злате, пак супер спойлер си намерила! Нямам търпение вече, ха да идва този 24 септември по-скоро, че вече не се трае.
А за теб и за спойлера - специален благодарствен поздрав: (както и за останалите Мараканки, които искат да пооплакнат очи)

# 391
  • В средата на времето
Обичам, когато Тренера е леко зяпнал, с отворена уста Joy Heart Eyes Дейна, благодаря Ви за тази снимка Grinning Hug

Дженсън обаче е обрал всички прекрсани гени Heart Eyes ...сравнявайки го с брат му... Crazy

# 392
Изи, Захарче, на мен от тези трите средната ми харесва най-много. Иначе за тази с полу-отворените устни направо се разтапям като я видя.

Хайде един огнен Дийн-поздрав и за теб:

(цък за повече наслада на полу-отворени дийновски устни)

A тук: http://saltedandburned.com/?p=1725&utm_source=saltedandburne … utm_medium=salted са събрали трите излезли досега промота на новия сезон на едно място, има и доста допълнителни материали.

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 21:13 от Dana_Scully

# 393
Тъй-й, реших да споделя с вас една снимка от личния ми архив: цък Wink .

http://jensen-ackles.info/?p=151 - много готино клипче...най-мн ме радва като на Дийн му се лепна листенце на носа Simple Smile(въпреки, че каквито сте неуморни търсачки на съкровища сигурно си го знаете)

И още една, специално за теб, Angel_Dust: цък Laughing .

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 02:13 от Impala

# 394
  • София
http://jensen-ackles.info/?p=151 - много готино клипче...най-мн ме радва като на Дийн му се лепна листенце на носа Simple Smile(въпреки, че каквито сте неуморни търсачки на съкровища сигурно си го знаете)

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 01:30 от Angel_Dust

# 395
  • # супернатурална #
Добро утро! Аз не мирясах докато не открих снимка на пушещия Дженсън. Ама-ха, ще посягате на една от най-любимите ми фантазии-аз, Джаред и Дженсън си пушим заедо. Само те пият, че аз като пийна и не знам какво правя Laughing

Tова с него Крипке ли е?

# 396
Дейна, благодаря за поздравите!  Hug Бяха високо оценени!  Heart Eyes Големи благодарности и за сайта, чийто адрес си дала! Пак оплакнах очички със смолвилската промосесия.  Heart Eyes

Импалка, умори ме от смях с тези снимки!  Joy Страхотни са!   Hug Веднага ги прибавих към моя личен архив!

Галче, а пийни едно де! Ти и да не знаеш какво да правиш, момчетата знаят.  Mr. Green
Това не е Крипки.

# 397
  • # супернатурална #
 Joy
При така създадената ситуация, ще съм се опила само от гледката Rolling Eyes

# 398
Добро утро! Аз не мирясах докато не открих снимка на пушещия Дженсън. Ама-ха, ще посягате на една от най-любимите ми фантазии-аз, Джаред и Дженсън си пушим заедо. Само те пият, че аз като пийна и не знам какво правя Laughing

Tова с него Крипке ли е?

Аха! Ненаситница! Знаех си аз, пред цялото време, но го имаме вече черно на бяло. Междудругото, аз знам какво правиш като пийнеш Wink ...

И едно спам подаръче, пак от личния ми архив Laughing , за отвличане на вниманието от моята задна седалка – цък! Пушенето тук въобще няма да го коментирам Embarassed ...

# 399
  • # супернатурална #
Ха, Импалака, знаех си, че си жена с вкус...с моя вкус Laughing
Така и така оспамихме темата:

Извинете, за което

И понеже най-обичам, като почнем да си разменяме подаръчета:

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 13:11 от galina76

# 400
Влажен, влажен поглед, който не ми въздейства ама по абсолютно никакъв начин, държа да отбележа  Rolling Eyes Innocent Innocent

ПП: Мммм, Колин  Rolling Eyes ... Отново един от мъжете, които не ми въздействат, ама никак  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 401
Ха, Импалака, знаех си, че си жена с вкус...с моя вкус Laughing
Така и така оспамихме темата:

И понеже най-обичам, като почнем да си разменяме подаръчета:

Ох, Галинче, благодаря. Спомени, спомени...

Влажен, влажен поглед, който не ми въздейства ама по абсолютно никакъв начин, държа да отбележа  Rolling Eyes Innocent Innocent

ПП: Мммм, Колин  Rolling Eyes ... Отново един от мъжете, които не ми въздействат, ама никак  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Хм, Пинокия, щом влажният поглед не ти действа, какво ще кажеш за това? Или да пускам тежката артилерия?

# 402
Хм, Пинокия, щом влажният поглед не ти действа, какво ще кажеш за това? Или да пускам тежката артилерия?
Nope... Не трепвам  dont dont dont fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu
Давай тежката артилерия  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ПП: Много ми хареса как ме нарече и мисля, че е орисано да ми бъде новото име Blush Blush Blush Казвай какво дължа за авторските права и кой да пратя да ми уреди сметките  Rolling Eyes

# 403
Nope... Не трепвам  dont dont dont fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu
Давай тежката артилерия  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ПП: Много ми хареса как ме нарече и мисля, че е орисано да ми бъде новото име Blush Blush Blush Казвай какво дължа за авторските права и кой да пратя да ми уреди сметките  Rolling Eyes
Ми тя, тежката артилерия, е едно познато до болка – буквално Winkклипче.

PS. О-о, моля те, върни си старото име (не че знам какво точно означава)! Нямам претенции за авторски права – много съм повлияна от италианската литература, изобщо култура, обичаи, начин на живот и т.н., и дори често не се усещам, че казвам по някоя дума на италиански, докато не видя неразбираща физиономия пред мен. Обаче, ако все пак държиш да ми изпратиш някого, нека бъдат двама млади и willing Уинчестър Praynig – естествено нямам предвид Адам или младия татко Джон – рефюзвам ги от раз.

# 404
Здравейте!
Много обичам като отворя темата и от там да ме посрещнат хубави мъже. Благодаря за което!   bouquet В случая визирам Колин, не че двамата J не са хубави, ама понеже по-често (да не кажа непрекъснато  Laughing) тях ги виждаме тук и Колин ми беше много приятна изненада.

А пък точно този Колин, преди време доста си поседя като wallpaper на компа.

Хайде сега да не се сърди Дженсън да сложим и на него една снимка  Grinning

Мацката се казва Holly Eglington и предполагам, че ще я видим в седмия епизод.
Източник

Общи условия

Активация на акаунт