Supernatural - After the Apocalypse

• 28 470
  • 699
  •   1
Отговори
# 405
  • # супернатурална #
Хм, доста е ...надарена.
Ох, и на Данийл не и е лесно Laughing

Вижте ги тук какви са сладурковци Heart Eyes

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 21:12 от galina76

# 406

........
PS. О-о, моля те, върни си старото име (не че знам какво точно означава)! Нямам претенции за авторски права – много съм повлияна от италианската литература, изобщо култура, обичаи, начин на живот и т.н., и дори често не се усещам, че казвам по някоя дума на италиански, докато не видя неразбираща физиономия пред мен. Обаче, ако все пак държиш да ми изпратиш някого, нека бъдат двама млади и willing Уинчестър Praynig – естествено нямам предвид Адам или младия татко Джон – рефюзвам ги от раз.

Мммм, не - Пинокия ми пасва повече Grinning Grinning Grinning Плюс това сега мога да се хваля, че името ми е дадено от Импалата на Уинчестъровци Stuck Out Tongue Следователно щом запазвам името очаквай потропване на вратата за разплата (накар и да не претендираш за права) Grinning  Flutter

ПП: Най-накрая ще видим яка кака с Дийн Grinning Аз я удобравам (макар и по субективни, егоистични причини) Grinning Grinning Grinning

# 407
Надарената кака не я знам как е като актриса, ама сега се загледах във филмографията й в IMDB и ми направи впечатление, че го играе все стриптизьорка, екзотична танцьорка и тем подобни. Може и да пооплакнат очите мъжката аудитория на сериала. В тази връзка - къде се изгуби нашия единствен мъж в темата?

# 408
  • # супернатурална #
Да не го е изяло някое ругаро Rolling Eyes Laughing

Джаред, престъпно млад и убийствено красив Rolling Eyes

# 409
........
PS. О-о, моля те, върни си старото име (не че знам какво точно означава)! Нямам претенции за авторски права – много съм повлияна от италианската литература, изобщо култура, обичаи, начин на живот и т.н., и дори често не се усещам, че казвам по някоя дума на италиански, докато не видя неразбираща физиономия пред мен. Обаче, ако все пак държиш да ми изпратиш някого, нека бъдат двама млади и willing Уинчестър Praynig – естествено нямам предвид Адам или младия татко Джон – рефюзвам ги от раз.
Мммм, не - Пинокия ми пасва повече Grinning Grinning Grinning Плюс това сега мога да се хваля, че името ми е дадено от Импалата на Уинчестъровци Stuck Out Tongue Следователно щом запазвам името очаквай потропване на вратата за разплата (накар и да не претендираш за права) Grinning  Flutter
OK  Hug . Чакам значи това Praynig .

# 410
Wow! Щастлива актриса е таз мацка! Къде ги изнамирате тез снимки!! Simple Smile А определено на г-жа Екълс не й е лесно да знае, че мъжа й все с хубавици му се налага да се занимава.... професионално. Simple Smile

Импалка, инспекцията която очакваш да ти потропа на вратата, не вярвам да има съфрумка тук, която би я върнала...  smile3521

Аз освен да ви пожелая "лека нощ" с мисълта, че останаха само някакви си 13 дни до началото на новия сезон!  Peace

P.S. Аз искам да съм плюшено мече...  Praynig

# 411
  • В средата на времето
Аз освен да ви пожелая "лека нощ" с мисълта, че останаха само някакви си 13 дни до началото на новия сезон!  Peace

Така е, не остана. Ей сега ще се търкулнат две седмици Grinning Аз пък се замислям, какво ще правим като свърши този сезон? Rolling Eyes

Добро утро от мен  bouquet

П.П...забравих да изкоментирам Laughing Дженсън и мадамата с дългата коса и големите "очи" Grinning много си отиват като двойка. Ако ще задвоичват Дийн, дано да е с нея Grinning

# 412
Добро утро!
Пинокия, честит ти нов ник!   bouquet

Аз пък се замислям, какво ще правим като свърши този сезон? Rolling Eyes
Ти пък за какви работи си мислиш!  #Crazy До тогава има толкова много време, ще му мислим като дойде.  Laughing

# 413
  • В средата на времето
Ти пък за какви работи си мислиш!  #Crazy

Ами все някой трябва да мисли и за това Crazy
Мда, много показателни физиономии Joy

# 414
  • В друго измерение
Привет мараканки, градинарки и ненаситници   bouquet

Чета ви от ехееее, има няма 7-8 или повече месеца...ама все не се разписвах..често ме няма във форума изобщо и реших просто тайничко да си ви чета  Blush
Аз не съм от много дейните що се отнася до инфо около момчетата, но това не значи, че не се пиша луд фен  ooooh! Събрали сме се една групичка от няколко дами заедно с мъжовете им, всички се повлякоха по мен. Аз луднах по сериала точно около коледните празници, изгледах всичко на един дъх и естествено изпоприпадах по..Дийн на всяка серия  Crazy Обаче си признавам, че имам сърцетуп и при появата на Миша, който по ми пасва като характер в рийл лайф. Не е истина колко чаровен е този човек!  Crazy
Пък си имам вкъщи един архангел, който много активно се вживя в това, че Дийн му е истинското тяло и стана едно забавление - и крилца си купи даже(пък аз трябвало да си представям, че бил в тялото на Дийн по време на среднощните ни "изповеди, опрощения и наказания"  Embarassed )
Та така, реших вече и аз да кажа здрасти, че вие сте ми животоподдържащият източник  Hug
Чакаме и ние новия сезон със затаен дъх, а лятото разнищвахме старите и доразвивахме наши си идеи на по биричка  hahaha

Хубав ден, мацки   bouquet

# 415
Heartbeat, добре дошла. Hug

Изпоприпадах от смях на описанието ти за "имам вкъщи един архангел, който много активно се вживя в това, че Дийн му е истинското тяло и стана едно забавление - и крилца си купи даже(пък аз трябвало да си представям, че бил в тялото на Дийн по време на среднощните ни "изповеди, опрощения и наказания") .... Joy

Изи, захарче, ти какво си го замислила от сега края на сезон 6, той да почне, пък после ще му мислим, а и като една неспойлерирана душа до момента, само да ти намекна, че момчетата а-ха потвърдиха, че няма да се свърши само с шести сезон (туй по време на Райсинг кон 2010 в Испания), освен това Джаред и Дженсън са подновили договорите си за още 2 години, което ще рече до 2012-та. Тъй че, сезон 7 може и да не е само мираж! Praynig

# 416
Хахах, точно и аз за него си мислех Grinning Grinning Grinning  Hug

Heartbeat, добре дошла  welcome

ПП: Никакво мислене за края на който и да е сезон Grinning Аз искам да живея в сладката заблуда, че ще има сезони до безкрай и 2012 няма да е края на света (буквално и преносно) Grinning
ППП: Дейна, ти искаш да си мечето, а аз да съм чаршафа и завивката... и възглавничката....  Oha!

# 417
  • # супернатурална #
Heartbeat,  Hug

За теб:

Пак за теб:

И за мен, тъй като се оказа, че си безразлична към тези прелести Laughing

Изи, нЯ така писимистично! Аз пък като си помисля, че след 2 седмици всяка събота ще ме чака качена и преведена нова серийка (Папи-президент newsm18) и ми става едно хууубавко!

Пинокия а.k.a Winch_Whench , ти пък нищо не искаш- и чаршаф, и завивка Whistling, аз освен да искам да го отвия Grinning

# 418
Тук пак е станало...чаршафено- възглавничково. Crazy

Heartbeat   bouquet

# 419
  • В друго измерение
Ах, благодаря ви за топлото посрещане, момичета  Hug  bouquet

Галинче, туп-туп, хлъзнах се от стола  Heart Eyes  Еххх, много е секси тоз Дженсън, еххх...а пък Мишааааа, разтопявам се...мисля, че са ми чудна комбинация - Дженсън изкарва наяве палавото ми подсъзнание, Миша ме вкарва в романтиката  Flutter тц, тц...отнесох се... Ох, такова прелестно посрещане  Hug
С Джаред обаче правилно си казала, че съм безразлична, признавам, че хич не го забелязвам  Whistling Затова го оставям щедро в ръцете ви, убедена, че там ще му е най-добре  Flutter
Сигурно ще сте я публикували тази снимка, но така мило ми стана от твоя поздрав, че няма как и аз да не върна нещо малко  Blush

P.S. Работех, ама май покрай визуалните приветствия работата ми замина  Whistling Ама как иначе...еххх....

Общи условия

Активация на акаунт