Supernatural - After the Apocalypse

• 28 418
  • 699
  •   1
Отговори
# 450
  • Разпиляна във въображението
Радвам се, че ви е харесало. Не ми се пишеше нещо драматично съвсем или по "канон", а просто малко да се позабавлявам и да включа нас. Просто закачка.

# 451
  • UK
За писателките -  Hug  Hug Браво, момичета, много сте добри, направо пишете на Сера Гембъл да ви взема.  Crazy
Аз да се разпиша с един тате Джон:

# 452
  • В друго измерение
Мацки, супер сте   bouquet

Не може ли да си докараме момчетата тук, че да си снимаме сериала по вашите сценарии  Whistling
Аз се занимавам с аудио и видео монтажи, ще попомогна, сценариите са ни готови, остава само братята да пристигат  Party

bouquet

# 453
  • # супернатурална #
Ха добър ден. Почвам ви разбъркано, а не по ред на номерата Laughing
Уоми,  newsm74, много зарибяващо!
Мириел, ще се повторя, страшно ми допада стилът ти!
Heartbeat, ако това с братята се уреди, знам какво ще има в излишък-кандидат артистки Laughing
Импалка, "ужасната ти грешка" ме избива направо на поезия, това може да е следващия ни конкурс. Когато аз направих подобна "грешка" със Сам, той изглеждаше ето така:

А после така:

ooooh! Laughing

н***я - нейния, нашия  Thinking
Аз залагам на "надарения", е изяла си някоя и друга звездичка, нали си хищна, пък и ненаситна Joy

# 454
  • Разпиляна във въображението
Срам, не срам ще покажа в моя сън как бяха

galina76, благодаря.

# 455
Ух беееееееее Лоша жена такаваааааааааааааа Sad отидоха ми хавлийките вече искам ги и аз така. Само се чудя накъде да ми е главата Simple Smile към чий краченца  Embarassed Embarassed Embarassed страшна дилема  Crazy

# 456
  • # супернатурална #
Miriel, от такъв сън не можеш да се срамуваш Naughty
Това е повод за гордост Wink

# 457
Heartbeat  Hug ,

Чудесна идея, но... голямо НО...

Досега аз поне не съм чела да е правено нещо в България по този въпрос. А и сериалът не е много популярен у нас – нещо което би подтикнало някой, който реално може да организира нещо, да предприеме някакви действия в тази посока. Едва тази година научих, че ‘Свръхестествено’ се излъчва по българска телевизия – няма да коментирам как точно й се е получило, но съм благодарна за усилията и за това че все пак прави шоуто достъпно за по-широк кръг публика, не само интернет ориентираната.

Но ако изказването ти е в рамките на шеговития тон на темата – о-о-о, да-а-а..., винаги готова Wink . Ще оставя обаче ролите на заслужилите ги актриси, тези за които са писани, и особено автобиографичните две, че ще ме разкъсат на парчета Joy . Сигурна съм че ще има мно-о-го дубли, защото все някой няма да е разбрал по нещо. Запазвам си обаче длъжността на асистентка на двамата главни мъжки актьори – ПЛЮЦ!!! – тази която ще се грижи самоотвержено и всеотдайно за тях, и ще разучава и репетира с тях всяка една сцена Mr. Green .

galina,
Отсега казвам, че доста ще си помисля дали/преди Wink да приема пак спонсорската дейност. Ако пак разиграваме сценариите както сега, мисля че ще ми приседне вече.
'Ох… Импала...'

Miriel,
отдъхнах си Peace ...

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 17:50 от Impala

# 458
Здравейте!

Мириел и Уоманитка, по един голям   bouquet и за двете ви!

Ненаситници сте в тая тема и това си е, върти ги, сучи ги, все искат по много да избират Laughing
Щом така искате, ще ви дам възможност да цъкате на всичките разкази Laughing
Което си е право - право си е!  Mr. Green Twisted Evil
А за възможността да се цъка на всичките разкази, мисля, че всички ще се възползваме от нея  Laughing.

н***я - нейния, нашия  Thinking
Аз залагам на "надарения", е изяла си някоя и друга звездичка, нали си хищна, пък и ненаситна Joy
  Joy Joy Joy Joy Joy

Импалка, "ужасната ти грешка" ме избива направо на поезия, това може да е следващия ни конкурс.
Галче, както сме я подкарали напоследък, само конкурс като този ни трябва да ни заключат темата  Laughing Hug. Особено като знам колко всеотдайно се включваме  Mr. Green в подобни начинания.

Heartbeat, няма шанс да дойдат момчетата, защото знаят, че ако дойдат няма да ги пуснем да си ходят  Twisted Evil Laughing.

# 459
# 460
Тази снимка е от последния туит на Миша и под нея има следния текст: I don't know who these guys are, but they keep following me into the bathroom and it's freaking me out.  Joy. Източник - http://plixi.com/p/44990873.

На мен обаче много ми хареса коментара на една от фенките - Misha, I hope someday one of them follow me into the bathroom, just sayin'.    Joy

# 461
  • # супернатурална #
Е, че кой не се надява на това Rolling Eyes
А за там какви етюди има замислени! Ролите на сюнгера и хавлийката са най-предпочитани smile3521

Ето още една снимка от поредицата "Импалка на колене, моли се и вика "НЕ, НЕ!"

# 462
  • В друго измерение
Ааа, Импала   bouquet
Мда, по-скоро шеговито го казах, но пък ти ме накара да се замисля, че наистина за съжаление няма как да се случи нещо такова, поне не в близко бъдеще... и да, за съжаление, не се радва на безкрайна популярност тук сериалът...
А пъъък, моята длъжност каква ще е по време на снимките не знам, но с готовност поемам спането на Миша и Дженсън, приютявам ги веднагически, за това грижа няма  Whistling

Йей, тъкмо и аз исках да постна тази снимка с коментара на Миша, че го следвали пичовете  Laughing

# 463
Ето още една снимка от поредицата "Импалка на колене, моли се и вика "НЕ, НЕ!"

Ама снимат клипчета с мобилните, нали, нали? Ще се обидя кръвно иначе!

Heartbeat,

Скромността ти ме просълзява. Дай Боже повече такива безкористни хора.

# 464
Вижте ги тук какви са сладурковци Heart Eyes

Току що отворих сайта на Джес и видях, че там има още доста снимки от това им интервю за японското шоу "Osama no Brunch" от 11 този месец. Ето още няколко, а който иска повече да отиде на този сайт - http://viggowords.exblog.jp/

Общи условия

Активация на акаунт