Supernatural - After the Apocalypse

• 28 373
  • 699
  •   1
Отговори
# 480
Ако имате търпение за тази вечер след малко будя мъжа и после ще го допиша края на еп.3 Simple Smile
Много лесно ми идва музата за братята Simple Smile И определено не е като за Дневниците на вампира +18  Embarassed там чак се засрамих от себе си Simple Smile Тук е някак забавно и лесно и от вътре  Blush

# 481
Hm, вижте на каква снимка на г-жа Падалеки попаднах:

мацката е вкарала яка визия, която ако беше в България, със сигурност бих казала, че граничи с визията на тъй модерните напоследък (и за съжаление) чалга звезди... В далеч по-умерен вариант, разбира се, но все пак "натокана" и г-жата се оказа, че имала какво да покаже. Втората е за сравнение с далеч по-невзрачния й естествен вид (който на мен лично ми харесва повече). От момичето струи много естествено излъчване, което не й трябва да крие под тонове силен грим. Simple Smile

А за десерт ви предлагам и едно предълго и напоително интервю с Дейвид Рийд (един от сценаристите на сериала) точно по нашата тематика - книгите за СПН и евентуални книжни spin-offs: http://titanbooks.com/blog/david-reed-interview/

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 23:48 от Dana_Scully

# 482
Дано не ви е с повече  Crazy

Част 3 епизод 3

Почти щеше да си забрави кафето. Какво му ставаше? Скоро не бе се забавлявал вярно, но да бърза като тийнеджър и да се забравя от една целувка? Не беше в стила му. Плати на бармана преднамерено бавно вдигна чашата и отпи, а тя стоеше до него и се усмихваше сякаш знаеше какво става с него. Даже не я беше проверил? Нямаше да е за първи път някой да не е това за което се представя. Сети се, че Сам бе нарисувал дяволски капан на импалата май все пак трябваше да прояви здрав разум и да я тръшне там, а не както му се искаше на леглото в стаята.
- Готова ли си за опреснителен курс? – дрезгаво попита той.
- Винаги – върна му тя и облиза долната си устна с език.
Мамка му тази жена знаеше какво прави. Защо обаче онова гласче в него му нашепваше, че е по – добре да стои настрана от нея. Не бе като другите сигнали за опасност по скоро сякаш би съжалявал ако спи с нея. Което бе дяволски странно. Тя му харесваше, защо да съжалява.
Ако нещо обаче бе научил то е че живота е прекалено кратък за да се замисляш особено ако няма видима опасност.
Не я хвана за ръка тя го поведе напред и след като излязоха от кафето сама попита:
- В стаята или отново в колата?
- Бил съм с теб в колата?
- О, да! Много удобна задна седалка бих казала. – кикота й се разля по него като афродизиак.
Започнаха да минават кадри през ума му колко точно е удобна Импалата. Крака й метнат на предните седалки и о мамка му бе достатъчно дълъг за да успее да го направи.Едната й ръка подпираща стъклото леко запотено от дишането им ...
Дийн имаше усещането, че по челото му изби пот. Картините бяха прекалено живи прекалено реални. Пращаха импулси в панталоните му и никак не му помагаха да мисли трезво.
-   Ти как предпочиташ, може да опитаме леглото този път ?
- Всъщност обичам повторенията – намигна му тя. – Импалата ми харесва. Считам я за част от теб някак си подсилва усещането.
- Е добре бейби – каза той и спря пред колата си – но не мисля, че този паркинг е най – удачното местенце. Скоро ще се стъмни, но все пак някой може да наднича. Качвай се да намерим по осамотено кътче.
- Има изоставени складове на север от града – шмугвайки се на дясната предна седалка каза тя.
Дийн хвърли поглед към вратата на стаята, а после взел решение се метна зад волана и потегли. Стигнаха бързо. Но не достатъчно за да не може тя да плъзне ръка по крака му и да я спре на копчетата на дънките. Погледна го очакващо с желание а после пръстите й започнаха да го освобождават.
- Да се преместим отзад. – спря ръката й той.
Тя не чакаше покана гъвкаво прехвърли крака си и след минута беше легнала на задната седалка на колата ръцете й стояха отворени очакващи.
- В какво се забърках – промърмори той.После излезна и заобиколи за да отвори задната врата и да се разположи между краката й.
Ръцето ми разкопчаха дънките й и бързо ги свалиха от тялото й. Пръстите се спуснаха по оголената кожа леко натискайки и масажирайки краката й.
-   Съблечи си блузата – помоли тя.
Не чака втора покана измъкна тениската през главата си разголвайки тялото си до кръста, а хишните й търсещи ръце се опряха на гърдите му и тръгнаха надолу.
- Странна си. Никога до сега не съм срещал жена като теб.
- Защото аз не съм обикновенна жена.
- А каква си?
- Тя е ангел Дийн. – чу се глас зад гърба му.

# 483
Хей, Уоми, ти съзнаваш ли, че след всичко това ще трябва и да се СПИ??? Hug Импала, подозирам, няма да е особено очарована от развитието на действието, но пък цяла Маракана тръпне в очакване Simple Smile)

"Тя е ангел, Дийн" - чу се глас зад гърба му.

Ех, аз ако бях, подозирам, че мокър сън с тренера точно така щеше да ми приключи - някой да ни стресне в най-интересния момент. Wink Иначе става от интересно по-интересно.... само си мисля Кас защо наднича из чуждите задни седалки и прекъсва хората... хихихи (ако това е Кас, де) Simple Smile

# 484
Част 4 епизод 3

Дийн рязко се обърна за да погледне право в очите на Кастиел.
- Кас ?
- Казах ти да не излизаш от стаята!
- Отидох за кафе – оправда се той и подаде дънките на жената.
- Да виждам, удобно място за пиене на кафе си избрал.
- Ами .. какво да ти кажа – подсмихна се Дийн – не обичам тълпите.
Ана  бе облякла дънките си и хвърляше изпепеляващ поглед на Кастиел.
Но Дийн не го забелязваше вниманието му бе насочено към фигурата зад ангела, който ги прекъсна.
- Сам, къде е демонската кучка която влачиш със себе си.
- Кастиел ме домъкна без обяснения каза, че е важно,
Сам не отговори на въпроса му преднамерено. Малкия бе станал доста потаен.
- Не можахте ли да ме оставите да поразпусна поне за час.
- Повярвай ми не искаш да го правиш – отвърна Кастиел. – жената в колата ти е ангела, който те лиши от спомените ти за последната година.
Ана излезе от колата невъзмутимо ги огледа един по един, а после се обърна към Кастиел:
- Тук съм да помогна.
- Да бе – изсумтя Кастиел – странна помощ предлагаш. Не ти вярвам Ана.
Дийн се загледа по внимателно и видя няколко неща. Анна бе учудена, че Кастиел е там. А последния бе направо бесен.
- Изтрила си спомените му, че те е познавал? Защо за да повторите онази нощ? Това е прекалено голямо падение Анна не вярвах,че ще стигнеш до тук.
- Той го пожела. Изпълних желанието му. Тук съм да помогна. Не искам апокалипсиса.
- И откога последния път се върна във времето за да убиеш родителите му само и само за да..
- За да предотвратя това което стана.
- Задръжте малко. СПРЕТЕ. – извика Дийн. – Ти си се опитала да ме убиеш.
- Дийн вие пуснахте луцифер на свобода. Не виждах друг изход.
- Какво сме направили ? – намеси се и Сам
- Пуснахте Луцифер от затвора му.
Дийн усещаше как главата му започва да пулсира. Опитваше се да следи фактите и да навърже събитията, но не се получаваше.
Седна на задната седалка на колата и хвана главата си в ръце. Не помогна особено.
- Така – започна той – значи или вие сте луди или аз сънувам.
- Нито едно от двете Дийн – за съжаление – каза Кастиел. – Вие сте не път да убиете Лилит.
- Не – отвърна Дийн – търсим я, но кучката е трудна за олавяне.
- Всъщност брат ти след 1 час щеше да разбере, че Лилит се намира в една църква, която преди време завзеха демоните. Руби я откри.
Сам погледна Кастиел вбесен:
- И защо тогава висим тук. Тази кучка трябва да си плати. Ако я убием всичко свършва.
- Не Сам. Убиете ли я всичко започва.
- Ти си луд – вече истински вбесен крещеше САМ. – Тя затвори Дийн в Ада само тя може а освободи Луцифер.
- Сами – започна Дийн
- Не Руби каза, че с нейната смърт целия този ад ще свърши.
- Да – обърна се Кастиел към него – този ще свърши и ще започне Апокалипсиса. Лилит е последната окова. Убиеш ли я както направи преди това, кръвта й ще отвори клетката и ще пуснете дявола.
Дийн дори не се постара да държи устата си затворена.
- И защо аз не помня нищо такова.
- Защото изтрих спомените ви – отговори тихо Ана. – Трябваше това бе условието за да освободим брат ти от клетката и да ви дадам шанс да промените края на битката.
- Брат ми ?
Кастиел губеше търпение.
- Кратката версия: Жълтоокия подготвя Сам за нещо нали е Сам е приемното тяло на Луцифер. Луцифер е ангел затова Сам трябва да се съгласи да го приеме.
- Не бих го направил – ясно каза Сам.
- Направи го – поправи го ангела – каза Да и Луцифер те облада. После ти скочи в клетката и трябваше да останеш затворен навеки там с Луцифер и Михаил в тялото на Брат ти.
- Аз съм казал Да на Михаил? – гласа на Дийн бе се вдигнал с една октава на горе.
- Не ти. Брат ви Адам.
Дийн понечи да каже нешо, но Кастиел го спря.
- Нямаме време за това.
- Но не само ние я търсим Кас има и други ловци.
- Да затова е важно никой да не заподозре, че знаете. Няма значение кой ще я убие Лилит не трябва да умира.
- Но как да я спрем по дяволите. Ако я пратим с екзорсизъм в Ада ще намери начин да се върне рано или късно.
- Ще я пратим, но не в Ада – намигна му Кастиел – имам план.

Край на епизод 3

Спойлер за епизод 4
Сам отново е в църквата с Руби. Държи кинжала на демонката и вижда Лилит. Какъв е плана на Кастиел и ще успее ли да го приложи? Ще разбете ако следите сериала  Hug

# 485
Мерси, Уоми, вече започвам да се повтарям, но наистина нямам търпение да видя какво ли си замислила? Hug

Междувременно Миша пак сее спойлери - ей-тука: http://www.tvsquad.com/2010/09/14/misha-collins-supernatural-spo … =aolshare_twitter може да се прочете за зрелищната му поява... пред Сам. (ихх, туй кога ли чак ще го видим??)

И новините от последните 2 минути: По-дългичко и ужасно зарибяващо промо на първи епизод.  #Crazy #Crazy #Crazy Ще полудея от любопитство! Момчетата изглеждат стра-hot-но!!! Градинарките особено могат спокойно да затаят дъх още отсега и да не го отпускат до 24-ти (гледайте го и ще разберете защо, доволни ш'И останитИ') Simple Smile Охххх, а тренера като construction worker, съзнават ли колко секси изглежда с работническа каска и очила на главата? (То вече сме го виждали в подобна визия във онзи злополучен Валентин, но все пак - ако не се лъжа, заигравката е налице). Wink)

Сори за спойлера (Изи, към тебе гледам  Rolling Eyes) но просто не можах да се въздържа, пък така или иначе всички ще го изгледате май... Simple Smile  Twisted Evil

Aз вече официално съм припаднала от нетърпение. Отивам да го гледам още 100 пъти преди да заспя и да сънувам срещата между момчетата!

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 02:18 от Dana_Scully

# 486
Импала, подозирам, няма да е особено очарована от развитието на действието, но пък цяла Маракана тръпне в очакване Simple Smile)

Доволна съм, ‘що да не съм – стана точно както трябваше Whistling . Благодаря, Кас или по-скоро WomanitKa Heart Eyes ! Но и да беше продължила с ‘опреснителия курс’ (някой друг път може ли, може ли Praynig ...), нямаше да имам възражения – нямам никакво право –, дори ще(ше да) ми е интересно.

Dana,  bouquet

Трите абзаца под първото клипче са особено ценни за мен: първият – абсолютна истина Peace ; вторият – пак истина, въпреки че боли, но разбирам – ‘нов’ живот - нова кола (далеч не съм само прекрасна Wink купчина ламарина), а и не мога да се удвоя, но ще са ми достатъчни последните две думи; третият – благодаря (пак), Кас! Сам, Дийн и Импалата – това е което наистина обичаме, нали?

И новините от последните 2 минути: По-дългичко и ужасно зарибяващо промо на първи епизод.  #Crazy #Crazy #Crazy Ще полудея от любопитство! Момчетата изглеждат стра-hot-но!!! Градинарките особено могат спокойно да затаят дъх още отсега и да не го отпускат до 24-ти (гледайте го и ще разберете защо, доволни ш'И останитИ') Simple Smile Охххх, а тренера като construction worker, съзнават ли колко секси изглежда с работническа каска и очила на главата? (То вече сме го виждали в подобна визия във онзи злополучен Валентин, но все пак - ако не се лъжа, заигравката е налице). Wink)

И аз треперя от нетърпение – за 0:34 Mr. Green . Ох, Сами – само да излязат screencaps-овете eat

# 487
Е, добре де, пет сезона, сто и кусур епизода не му стигнаха на Дийн да натупа Сам Crossing Arms Мине, не мине малко време и пак почва да го шамари, аман ooooh! Laughing

Иначе след това промо вече и аз чакам с нетърпение да дойде 24-ти Laughing

Дейна, г-жа Падалеки са я барнали на тая снимка Laughing Но и аз си я предпочитам в естествения й вид.

# 488
  • В средата на времето
На мен г-жа Падалеки ми харесва на снимката от фотосесията. Изглежда много добре според мен. Харесва ми как е гримирана. По-бляскава изглежда някак.  Peace

Дейна, аз като мерна нещо за новия сезон и пропускам целия пост, в който се говори за това. Тренирах се, тъй че не се притеснявай, че си изказала, какво има да става Grinning Hug (мернах си ника в поста ти и прочетох само това изречение  Crazy)

Добро утро и честит първи учебеден ден за тези, които го празнуват все още Grinning  bouquet

# 489
Ето тук много ми харесва Джен Grinning

# 490
Dana  Hug Hug Hug Hug Направо ми оправи настроението с това промо   bouquet  bouquet  bouquet Айде да става вече 24!!!!!!!!

# 491
Добро утро!
Пак сте се развихрили снощи  Grinning. Почвам сега да ви чета под ред.

Уоманитка се е представила отново на ниво!   bouquet

Мишата е чудесен на тази снимка  Heart Eyes, а статията и особено клипчето страшно ми разпалиха любопитството за две неща. Това, че Кас ще потроши колата на Сами е добре ( стига е изневерявал на Импалата  Crossing Arms), обаче много ми е интересно да видя как точно ще го направи. Друго не по-малко важно е как да се докопаме до другите снимки от фотосесията на Миша!? Искам да го погледам още с кожено якенце  Heart Eyes, аман от този шлифер  Laughing.

Дейна,  Hug Hug Hug за новия трейлър! Съгласна съм, че Дийн е неустоим с каската и очилата  Heart Eyes. Ммммммм, Сами!  Heart Eyes Mr. Green На мен и дзверовете ми харесаха, поне това, което се виждаше в милисекундите, когато ги показваха.

Хахахахаха, гледам, че и Импалка е доволна от отношението на Кас към новата кола на Сам  Laughing.

На мен Джен също ми харесва как е направена за тази снимка. Иначе си е сладурана, ама Изи е права, че така изглежда по-бляскава и не ми прилича на чалгаджийка.

Е, добре де, пет сезона, сто и кусур епизода не му стигнаха на Дийн да натупа Сам Crossing Arms Мине, не мине малко време и пак почва да го шамари, аман ooooh! Laughing
Ми така е като не слуша  Laughing. Освен това нещо май се прави на много загадъчен в началото, Дийн такива не ги търпи  Crossing Arms.

# 492
  • В средата на времето
Освен това нещо май се прави на много загадъчен в началото, Дийн такива не ги търпи  Crossing Arms.

Joy така е, Дийн е доста буквален като човек и няма търпение да разсъждава, защо и как Grinning

Уоми, ние сериала го следим много Фнимателно Grinning Ти кажи, кога ще има нова серия Laughing  bouquet

# 493
Шефовете от CW май са дърпали леко ушите на Сара Гембъл и на сценаристите заради вампирския епизод  Mr. Green. Защото ей я тук Сарчето как се обяснява, че изобщо не са искали да засегнат по какъвто и да било начин Вампирските дневници, а пък лично тя е изгледала всичките здрачни филми и даже имала great respect  Laughing.
Източник - http://ausiellofiles.ew.com/2010/09/14/supernatural-spoof-vampir … diaries-spoilers/

# 494
Кастиелки, дръжте се здраво за шлиферите! Намерих още снимки на Миша от онази фотосесия на Simon Cardoza. Прав беше автора на статията - there's a new CW cover guy in town!

Източник

Общи условия

Активация на акаунт