Supernatural - After the Apocalypse

• 30 277
  • 699
  •   1
Отговори
# 525
и ми цапате синьото пуловерче, в което ме е барнал шефа Crossing Arms Joy
Стиче, ама ти ли си това в синьото пуловерче, много ти тичка!  Wink А пък и с какво лъскаво герданче ти е издокарал Джаред  Laughing. Ако искаш да си опазиш градинката от набези, по-често се навъртай тук.

Този кадър, един друг подобен, както и този с Миша на стъклото на някаква кола (не съм аз), ги видях използвани за разни извратени колажи – пълна отврат, гадост, гнус и т.н.
Добре, че ние сме с по-чистия вид мръсно подсъзнание.  Laughing

# 526
  • # супернатурална #
Ох, не знам за вас, но мен ме обзема някаква тиха лудост. Датата наближава, а аз се вълнувам като при първа среща Laughing
… а аз получих СМС: “Импала, може и да не идваш днес.”
Може, може, аз ще поема и твойта смяна smile3521
 hahaha Чак сега зацепих за пуловерчето Joy
А Фейчето с фишу, нали, нали? Joy

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 16:26 от galina76

# 527
Ох, не знам за вас, но мен ме обзема някаква тиха лудост. Датата наближава, а аз се вълнувам като при първа среща Laughing
… а аз получих СМС: “Импала, може и да не идваш днес.”
Може, може, аз ще поема и твойта смяна smile3521
Галче, спИциално за теб  Wink

# 528
  • # супернатурална #
Галчето си приготви салфетка за да избегне въпроси от рода на:
"Защо, по дяволите монитора е мокър?" Rolling Eyes

# 529
Злата, мен Бекито повече ме впечатли Joy Голяма скица беше, къде е единственият ни мъж в темата да я оцени по достойнство Laughing

# 530
Галче, я си вземи още една салфетка  Laughing

Злата, мен Бекито повече ме впечатли Joy Голяма скица беше, къде е единственият ни мъж в темата да я оцени по достойнство Laughing
Е как е възможно да те впечатли повече Бекито, при положение че момчето има mad skillz  Joy

Верно беше опасна Беки  Joy Joy Joy Joy

# 531
  • Разпиляна във въображението
Е, хайде сега, ние какво да кажем като няма полугол Тренер. Whistling

# 532
Ех, Беки, Беки – много свеж персонаж. Каква сладка заигравка с почитателките на сериала: фенфика (има дори клипче по него), ‘Не (не мога да спра да те (о)пип(в)ам).’, ‘И ти си мислил за мен, знаех си!’, въздушната облизко-целувка, но накрая как ‘скъса’ с горкия Сами – дори не разбра, че са имали ‘връзка’  Joy . Обаче най ми хареса как ‘попари’ Ди-й-йн още на влизане в мотелската стая. Супер, така трябва Peace .

Е ти ме амбицира. Беки, Беки, колко Бекита да има?! Но виж продължителността и мащаба на влиянието на това:
!

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 17:21 от Impala

# 533

A така! И аз протестирам! Дискриминация  ooooh! За всичко e виновна Сара и онази змия, жена му (аз продължавам да обвинявам госпожата за всичко, включително и глобалното затопляне) Grinning

# 534
Злата, мен Бекито повече ме впечатли Joy
Мда, и мен така Outta Joint От какъв зор ще ме вълнува голото мускулесто тяло на Джаред, аз съм геврек, аз не съм човек Crazy Whistling

Аз на ваше място дума нямаше да мога да издумам, щото щях да съм си глътнала граматиката в момента, в който погледа ми попадне на голото самско коремче, гръбче, бицепси и прочие благинки. Мириел, я си кажи, хич нищо ли не ти трепва, като го гледаш самито как прави набиранки, а? Flutter

# 535
  • # супернатурална #
Их, ама сте и вие! Не можете ли да се зарадвате на чуждото щастие? (Злате, демон такъв, изкусител, нали знаеш колко те обичам!)
А гат тренера риташе футбол и се оливаше с мин вода, м, м? Още токава казах, че Джаред ни дължи нещо подобно, това си е реванш Rolling Eyes

# 536
  • Разпиляна във въображението
Импала, благодаря. Дженсън е толкова сладък, но от последните снимки, които пускахте не съм сигурна дали ще искам да го видя отново по коремче (което не пречи все пак да го смятам за невероятен)

# 537
...........
А гат тренера риташе футбол и се оливаше с мин вода, м, м? Още токава казах, че Джаред ни дължи нещо подобно, това си е реванш Rolling Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Разцепи мрака! Права си, засрамвам се  Grinning

# 538
Импала, благодаря. Дженсън е толкова сладък, но от последните снимки, които пускахте не съм сигурна дали ще искам да го видя отново по коремче (което не пречи все пак да го смятам за невероятен)

Miriel, Hug

Разбирам те напълно Peace . Нека да е на крачица от съвършенството или поне на нещо да се закача от време на време ореола, който сме му сложили Joy .

# 539
За всичко e виновна Сара и онази змия, жена му (аз продължавам да обвинявам госпожата за всичко, включително и глобалното затопляне) Grinning
Само така! И за световната икономическа криза пак тя е виновна  Joy Joy Joy

Самито блъска ли блъска и прави мускули, ама накрая Дийн пак ще го натупа. Дребен (е само в сравнение със Саскуоча), ама зъл  Twisted Evil Laughing

Общи условия

Активация на акаунт