На пазар във Варна-11

• 65 241
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Издирвам качествени детски пантофи за ДГ? Четох сега в друга тема, че хвалят някакви Бефадо, но тази марка никога не е попадала в полезрението ми. Някой да е виждал къде ги има? Или ми препоръчайте други, от естестени материали, моля!

# 166
Бефадо видях в Сладури, вчера на още едно място в Гранд Мол, ама не мога да се сетя изобщо в кой магазин...........
Иначе на Беко взимам аз и съм доволна -изкарват по цяла зима, при всичкото им пране, не се късат - около 10-12 лева.....в магазинчетата на Чаталджа ги има.

# 167
Благодаря ти Надина. Ще проверя в Сладури. Точно Беко не искам, че много му вмирисваха крачетата.

# 168
Търся хубав масажен салон, искам да купя ваучер за спа процедура за РД подарък. Благодаря предварително.   bouquet

# 169
http://www.newlifedayspa.net/18.php
и бюти академи предлагат ваучери за спа процедурим сигурно има и други, но само за това се сещам сега...

# 170
http://www.newlifedayspa.net/18.php
и бюти академи предлагат ваучери за спа процедурим сигурно има и други, но само за това се сещам сега...

Благодаря аз за него знам и тъкмо им гледах сайта Hug Ходила съм лично аз и съм мн доволна. Благодаря явно за града ще е този вариант.  bouquet

# 171
Не е точно пазар, но някой има ли информация за фирми,  които прибират стари електроуреди?Останала съм с впечатление, че в тази тема имаше подобна информация, но не намерих, вероятно съм се объркала.Имам един фризер за изхвърляне, работещ, но вече твърде остарял и с влошено качество.

# 172
Nadina, befado има в Карфур и в едно магазинче по ул "Роза"
Моят звяр е с такива и сме много доволни

# 173
  • TX
Бях Ви загубила, но сега на въпроса ми е
 Confused: фотоепилация около Чаталджа или Левски някой да се сеща?! и координати точни моля Simple Smile

# 174
  • Варна
Светкавица, такава фирма има само в София доколкото знам. За Варна и аз търси нямой да ми изхвърли боклуците по предназначение, обаче се оказа, че няма. Нали нямаме проблем със сметището все още  Mr. Green

# 175
Магазините които продават такива ел уреди мисля, че са длъжни да ти го приемат. Самите те начисляват в новите електроуреди суми, с които да изхвърлят старите.  Wink

# 176
Светкавица, такава фирма има само в София доколкото знам. За Варна и аз търси нямой да ми изхвърли боклуците по предназначение, обаче се оказа, че няма. Нали нямаме проблем със сметището все още  Mr. Green

Преди две-три години бяхме намерили такава фирма, взеха ни стария хладилник, сега съжалявам, че изхвърлих бележката с телефона.Ама понякога човек е добре да е Плюшкин.

Какво да го правя сега този фризер, кой ще го изхвърли?

Бо, сега видях и твоя пост, надявам се  да е така, защото ние наистина желаем да закупим нов фризер.

# 177
Светкавица, питай в Техномаркет.. Ако не се занимават те, то поне може би знаят фирма, която се занимава с това.
Ако купиш нов ел.уред и ти го доставят на място взимат и стар наобратно. Знам, че може купуваш пЮралня, даваш хладилник

# 178
Светкавица, питай в Техномаркет.. Ако не се занимават те, то поне може би знаят фирма, която се занимава с това.
Ако купиш нов ел.уред и ти го доставят на място взимат и стар наобратно. Знам, че може купуваш пЮралня, даваш хладилник

КОТЕ,  мерси за идеята, ще питам!

# 179
Може ли някои да ме посъветва от къде да купя синтезатор, обещах го за подарък на малката, а сега не знам къде да го намеря. Щте ми се да не е много скъп и твърде професионален, защтото е още малка-11 год. и до сега не е свирила.

Общи условия

Активация на акаунт