На пазар във Варна-11

• 65 275
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Привет!

Трябва да купя за подарък детски ръчен часовник за 7-год. момиченце. Къде да търся?

Да не е прекалено ошарен с мечопуховци и барбита, обаче...
Аз купих за сина ми с Мики Маус от един склад на гарата: от ОМВ тръгваш по улица Цариброд, успоредна на главната Девня, в посока обръщача на автобусите. След 20-30 м на левия тротоар е, навън изнасят люлки. Часовникът е истински, с батерия, съвсем изчистен, в кутия пак с Мики Маус. За цената ще те излъжа точно, но беше под 10 лв. Имаше и за момичета, но не обърнах внимание на мотивите. Дано съм помогнала.

Къде мога да сменя цип на кожено яке, но да сте ги пробвали и да сте доволни? Whistling
Аз съм сменяла, но не на кожено (не знам има ли значение). Ателието е зад Образцов дом, улицата е Радко Димитриев. От Образцов дом тръгваш нагоре по нея, вляво в приземния етаж на едно малко блокче. 2 якета съм носила за цип, добре работят, миналата зима ми взеха 15 лв за дълго яке, като шуба.

# 466
  • Варна
...

Къде мога да сменя цип на кожено яке, но да сте ги пробвали и да сте доволни? Whistling
Аз съм сменяла, но не на кожено (не знам има ли значение). Ателието е зад Образцов дом, улицата е Радко Димитриев. От Образцов дом тръгваш нагоре по нея, вляво в приземния етаж на едно малко блокче. 2 якета съм носила за цип, добре работят, миналата зима ми взеха 15 лв за дълго яке, като шуба.

Благодаря!  Grinning
В тази посока ме насочиха на лични, но ателието се намирало на самата Бенковска. Ще проверя и на двете места. Wink

# 467
oххх!!!
ria, не мога да се въздръжа да не оспамя:
Жестоки аватар и подпис!!!!

# 468
Някой питаше кога ще отварят "Двете кули" - на 25 ноем. е официалното откриване. Интересно ми е кои марки ще са там? Кои парфюмерии и козметики?

# 469
# 470
Някой питаше кога ще отварят "Двете кули" - на 25 ноем. е официалното откриване. Интересно ми е кои марки ще са там? Кои парфюмерии и козметики?

И аз съм любоптна, ако някой знае да пише thumbsup

# 471
За гуменките не съм виждала - в Мол Варна имаше магазин с много прилични цени на такива сладурски маратонки, срещу Тенденз/ц, но дали ги има още нямам идея.
За плетеното бельо обещах да проверя - има само блузки с дълъг ръкав определено не са за малки деца за около 20 лева, потници не.

# 472
  • Варна
Привет!

Трябва да купя за подарък детски ръчен часовник за 7-год. момиченце. Къде да търся?

Гледах детски часовници във ФК като влезеш през главния вход в ляво. КЪм 17лв. бяха, сина ми си хареса там, но момичешки не разглеждах.

# 473
  • Варна
Момичета, кажете специализиран месарски магазин с прилични цени, качество, да мелят месо пред теб...

Страшно съм доволна от едно магазинче, което си мисля, че изпълнява условията ти. Намира се ул."Ген. Р.Димитриев" (първата пресечка с Бенковски след Владислав в посока Нептун, отдясно). Магазинчето се помещава в един гараж, точно на гърба на зоомагазина. Каймата се прави на място като се спазва процентното съотношение свинско:телешко и се слага качествено месо. Ако желаеш, продавачът може да ти я смели конкретно за теб. Кайма смес струва 6.40лв/кг.

# 474
Привет!

В Мall Varna, Swatch, има голямо разнообрацие, леки са и удобни. Цени от 55-65лв

# 475
  • Варна
Привет!

В Мall Varna, Swatch, има голямо разнообрацие, леки са и удобни. Цени от 55-65лв
И ние имаме такъв.Страхотен е.

# 476
Жаси  Hug !

http://www.flikflak.com/

И аз в подкрепа на горните мнения ! Толкова ми харесват , че понякога ги нося аз  Blush !

# 477
  • София
момичета,

дайте ми координати на фирми за мебели по поръчка. Става дума за един шкаф за балкон и ми трябва някакво прилично качество на прилични цени  Rolling Eyes

# 478
0894 619 300 Стефан, дърводелец е, а съпругата му е дизайнера, ако мога така да се изразя. За цени - мисля, че взимат прилично, не скъпо, но не е и супер евтино. Иначе фирмите сме ги бистрили в една тема за обзавеждането в Наш дом.....

# 479
  • London, baby
Момичета, търся насипен плодов чай, ето такъв - http://www.imanmehr.com/products/photos/herbal-tea-and-fruit-tea/fruit-tea1.jpg.
Преди продаваха в големи пакети, но сега не откривам. Идеи?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт