На пазар във Варна-11

• 65 164
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Благодаря на всички, които ми писахте тук и на лични. Свърших работата, намерих и ризки, и пуловерчета.

# 646
Здравейте :hug
Ще претапицираме дивана си. Моля включете се с предложения за магазини за дамаски (по възможност с голямо разнообразие, защото изискванията към дамаската са огрооомни Crazy)

# 647
  • Варна
Момичета , кажете къде мога да намеря чинии , чаши от типа ръчно рисувани .
Може да ми дадете и връзка към чужд сайт .
Ако си спомняте навремето  продаваха в Полския център/немога да намеря снимка но сигурно ще се сетите/ ?
Или чаши нещо подобно на тези с цветята от този линк ..
http://www.apartmenttherapy.com/chicago/house-tours/chelsea-sean … inted-home-131502

Да, любими чаши... Wink
Пресни наблюдения нямам, но бих проверила първо в магазина за чаши на Иван Вазов, оттам съм купувала доста близки като изпълнение.

Иначе преди години преорах Варна за тях, много се затрудних и в крайна сметка си купих от някаква галерия в София.

# 648
  • Варна
Ще претапицираме дивана си. Моля включете се с предложения за магазини за дамаски (по възможност с голямо разнообразие, защото изискванията към дамаската са огрооомни Crazy)
http://www.biznesa.com/modules/weblinks/singlelink.php?lid=548
Мебелните фирми предлагат същобогат каталог с дамаски.

# 649
Като се тръгне по Бенковси от Владислав в посока пазара, от ляво магазин на самата Бенковски. Пак по Бенковски, пак към пазара, но вдясно в една от уличките има, вижда се от главната улица. И май има още един пак на Бенковски.
На Сливница, посока Нептун - Лятно Тракия, малко преди Лятно Тракия от дясната страна, има една аптека, след нея.

# 650
На уличката "Направи си сам" като се движиш в посока към Елитиса, от лявата страна също има магазин за дамаски. Не знам доколко голям е избора напоследък в подлеза на Гарата, и дали имат каталози, но съм чувала, че в тези две магазинчета цените са най-добри.  Peace

# 651
Здравейте, търся си боя за  изкуствен велур.Имам едни   боти цвят бежов,но са захабени и искам да ги боядисам  в по-тъмен тон,някой знае ли от къде мога да закупя такава боя.

# 652
Благодаря за предложенията Hug
Почваме да обикаляме.
Опитахме да поръчаме от магазина, от който сме закупили дивана, но там отказаха - не продават само дамаски, трябва и мебел да си купиш:crazy: Останах с впечатлението, че като е само за дамаска и не им се занимава...

# 653
  • София

м-н за дамаски има с/у входа на завод "Дружба".

# 654
  • Варна
Благодаря за предложенията Hug
Почваме да обикаляме.
Опитахме да поръчаме от магазина, от който сме закупили дивана, но там отказаха - не продават само дамаски, трябва и мебел да си купиш:crazy: Останах с впечатлението, че като е само за дамаска и не им се занимава...

Няма би да ти излезе скъпо. Сестра ми преди време претапицира столовете си и й излезе като да си купи нови.

# 655
Провери и магазините за пердета, почти във всички продават дамаски  Wink

# 656
  • Варна
Къде могат да зашият ученическата раница на дъщеря ми? 

# 657
Имам ръчно рисуван порцеланов сервиз подарък,доколкото знам купуван от ФК,не са кичозни.Отдолу пише Cheko art.Нямам предтсава какви са полските,но може да погледнеш  все пак там какво се предлага Peace

# 658
  • На брега
Здравейте!
Къде да намеря барбекю за опушване на месо? Бриколаж вече не зареждат, а в Практикер, Метро и Алати няма.
Къде има магазинчета за прежди в центъра?

# 659
Да попитам- близо до "Гъбата"/Някога наречената "Новата баня" Simple Smile/, по-точно с-у нея имаше магазинче за бельо.Много добре беше заредено с бельо, особено фино,вълнено за зимата, на фирмата Violet.Сега вече магазинчето го няма, нещо се строи там, но къде да намеря на тази фирма бельо?

Аз да си повторя въпроса, че идва зима и съм зиморничава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт