На пазар във Варна-11

• 65 301
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Търся цвички за девойка с крак 27-28 номер. Да знаете къде е възможно да продават?

# 406
  • Варна
Търся цвички за девойка с крак 27-28 номер. Да знаете къде е възможно да продават?

В централния подлез има спортен магазин от там съм купувала.

# 407
Видях обява, че Джъмбо си търсят персонал за магазина им във Варна, затова и реших да питам.

# 408

Има бели и черни в Мадара, аз купих скоро. Peace

# 409
Моля, да попитам, съществува ли още магазина за спално бельо, намиращ се между бившия р-т Росток и Образцов дом...пада се на 2-я етаж в един от входовете с магазинчета...че скоро не съм минавала оттам.....

т.е. трябва ми магазин, където има различни марки олекотени завивки или такива от гъши пух, но не и хипермаркети...

мерси

# 410
Съществува да, предната седмица видях, че на целия втори етаж има залепени надписи - покривки, текстил, пердета, чаршафи и т.н.
А иначе конкретно хубава завивка има в Метро (знам, че каза без хипермаркети) с копчета е и може да се ползва като по-тънка (стават две) и като една дебела, около 100 лева са...на хубава фирма са, затова го казвам....

# 411
Видях обява, че Джъмбо си търсят персонал за магазина им във Варна, затова и реших да питам.

Интересно? newsm78
За първи път чувам!!!
Къде са пуснали обява, че имам приятелка, която си търси работа  bouquet

# 412
В магазин МатСтар в новия Кауфланд.
Видях ги на касата -има бели и черни .
Ако не се лъжа са по 7лв.

# 413
  • София

Интересно? newsm78
За първи път чувам!!!

http://www.jobs.bg/f1000507

# 414
# 415
  • Варна
От къде мога да намеря обикновено спално бельо за болница ( бяло, единично) на добри цени?
Искаме да се отблагодарим на едно от отделенията във Варненска болница и ни помолиха за  чаршафи. Ще съм благодарна на всякакви предложения.

# 416
  • Варна
знаете ли къде се премести магазин Пеликан?
беше едно малко магазинче срещу бившето кино Република и после още едно в алуминиевите бараки..
но сега ги няма, а последните ми две якета са от там и искам ново!
благодаря предварително Simple Smile

# 417
  • Варна

Интересно? newsm78
За първи път чувам!!!

Може би в Двете кули ще има Джъмбо... Thinking

# 418
Може, да. А кога ще ги отварят тези кули?
А да знаете къде има маси или бюра по изгодно. Най-най обикновени, нито разчупени, нито с мнофо шкафове по тях. Трябва ми нещо за студентска стая...

# 419
Може, да. А кога ще ги отварят тези кули?
А да знаете къде има маси или бюра по изгодно. Най-най обикновени, нито разчупени, нито с мнофо шкафове по тях. Трябва ми нещо за студентска стая...

В Явор или Зора ( Аарон)

Общи условия

Активация на акаунт