На пазар във Варна-11

• 65 294
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Може, да. А кога ще ги отварят тези кули?
А да знаете къде има маси или бюра по изгодно. Най-най обикновени, нито разчупени, нито с мнофо шкафове по тях. Трябва ми нещо за студентска стая...

В МЕТРО има хубави евтини бюра. За сина ми взех с 1 чекмедже+ 1 шкафче с ключалки и плот за клавитура+ място за компютър - 108 лв.

# 421
  • Варна
Момичета,търся да купя такъв  висящ кош за играчки -http://storage3.album.bg/324/dsci0413_436d7_14158891.jpg

# 422
Освен за коша да провериш а Айко или Комо имат и онлайн магазин, не съм виждала висящ, в Гранд Мол в Техномаркет има част и за декорация на дома, там видях интересни кошове за играчки от плат - цени 20-ина лева. Освен да имат и висящ, но не съм гледала специално.....

# 423
  • Варна
Къде във Варна има магазин за детски обувки/ботуши ECCO?

# 424
А да знаете електрически одеала къде има и на какви цени вървят?
Също и хубави единични олекотени завивки до 30-40лв могат ли да се намерят?

# 425
Момичета,търся да купя такъв  висящ кош за играчки -http://storage3.album.bg/324/dsci0413_436d7_14158891.jpg
Пикадали-чаталджа на втория етаж-big shop май се водеше магазина.Пред месец купих от там,ако в момента провери и в другите магазини от веригата.

# 426
В Техномаркет в Гранд мола има висящи.

# 427

Ако знаеш колко пъти съм питала за тези ботуши , както и за още две три марки, но глас в пустиня.Или никой не си купува или У наше село няма.

Ами върни се някоя друга страница назад де  Crazy

# 428
  • Варна

Ако знаеш колко пъти съм питала за тези ботуши , както и за още две три марки, но глас в пустиня.Или никой не си купува или У наше село няма.

+практикер /мернах днес/

# 429
Няма ЕССО във Варна.

# 430
  • Варна

Мерси,
и аз така си помислих... Tired

# 431

Следя темата от известно време, но единствено мярнах препоръка за олекотени завивки на цена около 100лв.
Което не ме устройва..

# 432
Пролетта купих прилична олекотена завивка 200х200 от Алати за смешни пари   Peace Мися, че единичните бяха до 20 лв.

# 433
В Humanic няма ли ECCO?

# 434
Здравейте!
Отново прибягвам до вашата помощ, че с малко дете не разполагам с цял ден да се мотая по магазините. Искам да купя за подарък златни обички или медальон на малко бебче. Кръстници сме на семейството. Къде мога да открия нещо красиво и оригинално?
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт