На пазар във Варна-11

• 65 240
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Да знаете някоя фирма за почистване на мокети? Няма как да го махна самия мокет, за да го занеса да го изперат например...Чудя се дали почистващите фирми предлагат такива услуги - да дойдат на място и да го изперат някакси?!  newsm78

# 436
Вики комфорт- почистват професионално всякакви повърхности

# 437
  • Варна
За Вики комфорт не знам, но не викайте почистваща фирма "Камелия"...

# 438
За Вики комфорт не знам, но не викайте почистваща фирма "Камелия"...
na men  години наред  са ми чистили всеки месец мокета в заведението, много съм доволна. Сега ги викам да ми чистят теракота веднъж в годината с машина.
За съжаление- не мога да кажа цени.Координатите им ги има сигурно в нета. Ако не ги намерите, ще  дам телефон на офиса.

# 439
Здравейте!
Отново прибягвам до вашата помощ, че с малко дете не разполагам с цял ден да се мотая по магазините. Искам да купя за подарък златни обички или медальон на малко бебче. Кръстници сме на семейството. Къде мога да открия нещо красиво и оригинално?
  bouquet
На нас ни подариха 2 комплекта много красиви и кръстчето за кръщенето й от магазин Мантели.Намира се на Владислав от Тракия посока център, преди кръстовището на Образцов дом, отдясно

# 440
  • Варна
BlackHoleSun, в Карфур гледах олекотени завивки единични - 18лв. Видях само цената, не съм ги гледала за качество.

# 441
Здравейте!
Отново прибягвам до вашата помощ, че с малко дете не разполагам с цял ден да се мотая по магазините. Искам да купя за подарък златни обички или медальон на малко бебче. Кръстници сме на семейството. Къде мога да открия нещо красиво и оригинално?
  bouquet
На нас ни подариха 2 комплекта много красиви и кръстчето за кръщенето й от магазин Мантели.Намира се на Владислав от Тракия посока център, преди кръстовището на Образцов дом, отдясно
Благодаря ти!
Мисля, че се сетих кой е магазина.

# 442
Да ми препоръчате жена за почистване по домовете?

# 443
Да ме ориентирате къде точно се намира "гръцката махала"?! в района на...?

# 444
Да ме ориентирате къде точно се намира "гръцката махала"?! в района на...?
От Окръщно МВР до бул. Приморски и от Гарата до Дръзки.
Около Арменската църква е Гръцката махала:-)

# 445
Пролетта купих прилична олекотена завивка 200х200 от Алати за смешни пари   Peace Мися, че единичните бяха до 20 лв.

bouquet Ще се провери непременно.

# 446
Къде има бельо на Христи,знаете ли момичета?

# 447
  • София

1) Магазин за бельо на "Чаталджа" с/у бар "Баронеса" в бараките на реда на м-н за риба, м-н за кафе и след това има за бельо.
2) м-н за бельо с/у книжарница АБВ на Ген, Колев (бившата Пеньо Пенев)
3) м-н за бельо с/у бинго "Мустанг" по стълбите има дрогерия и до нея м-на за бельо

# 448

1) Магазин за бельо на "Чаталджа" с/у бар "Баронеса" в бараките на реда на м-н за риба, м-н за кафе и след това има за бельо.
2) м-н за бельо с/у книжарница АБВ на Ген, Колев (бившата Пеньо Пенев)
3) м-н за бельо с/у бинго "Мустанг" по стълбите има дрогерия и до нея м-на за бельо

Много ти благодаря,missence!

# 449
  • Варна
От къде мога да намеря обикновено спално бельо за болница ( бяло, единично) на добри цени?
Искаме да се отблагодарим на едно от отделенията във Варненска болница и ни помолиха за  чаршафи. Ще съм благодарна на всякакви предложения.

не знам дали е подходящо, но като попаднах на тази обява се сетих за твоя пост. Може да погледнеш

http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=1030048&cat=23

Общи условия

Активация на акаунт