На пазар във Варна-11

• 65 304
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Запис, че темата е полезна Simple Smile

# 511
Който търси за Хелоуин костюми може да погледне във вторите употреби на Хуманата.

# 512
  • София
момичета, къде във Варна разкрояват и кантират мебелни плоскости? Някой да има представа. Искам да ми се направи един прост шкаф на балкона с вратички и ми искат 300-400лв за 2 вратички и две страници  ooooh! Ще си го монтираме сами явно, само искам фирма за разкрояване на плоскости  Thinking

# 513
Tака наречения Айсберг, мои приятели често ходят там по същата причина, но нито знам къде е, нито как е и изобщо.....
Цитат
ПДЧ продават и разкрояват в "Айсберг". Това ми е инфо от преди година и половина може би. Намират се на пътя за Каменар. Там също и кантят и с двата вида кант. МДФ не се крои. Детайлите се изработват по определени размери. Това по пътя за Каменар
, това го взех от друга тема......

# 514
  • София
Tака наречения Айсберг, мои приятели често ходят там по същата причина, но нито знам къде е, нито как е и изобщо.....
Цитат
ПДЧ продават и разкрояват в "Айсберг". Това ми е инфо от преди година и половина може би. Намират се на пътя за Каменар. Там също и кантят и с двата вида кант. МДФ не се крои. Детайлите се изработват по определени размери. Това по пътя за Каменар
, това го взех от друга тема......

ох, спаси ме, да знаеш   bouquet

сега ако ми кажеш и офис на щори KAMAX ще те черпя   bouquet

# 515
http://www.dograma-bg.com/bg/products_shtori.html?model=2
ето тези сме ползвали, не само ние и сме много доволни, може и само по телефон и да си ги извикаш на място да ти вземат размер...
аз хубо ги написах, ама щорите им се правят от Камакс да допълня.

# 516
  • София
http://www.dograma-bg.com/bg/products_shtori.html?model=2
ето тези сме ползвали, не само ние и сме много доволни, може и само по телефон и да си ги извикаш на място да ти вземат размер...
аз хубо ги написах, ама щорите им се правят от Камакс да допълня.

ох, мерси   bouquet
запалила ми се е главата от ремонт не беше добрама, не беше мазилка  ooooh!  Сега е ред на щори и шкаф  Rolling Eyes

# 517
За разкрояването на плоскости:
В Айсберг те пренуждават да си купиш цялата плосткост, дори и частите който няма да използваш и хич не излиза изгодно, не правят дупките на пантите, а само оконтоват.

В Алати си купуваш само разкроените части, не те принуждават да купуваш цяла плосткост. Правят дупки на панти и ококантоват. Няма кой знае колко разцветки, но за шкафа който искаш да направиш, едва ли ти трябва кой знае какъв цвят... освен всичко ако направиш сметка над 200лв , транспорта е безплатен.

# 518
  • София
За разкрояването на плоскости:
В Айсберг те пренуждават да си купиш цялата плосткост, дори и частите който няма да използваш и хич не излиза изгодно, не правят дупките на пантите, а само оконтоват.

В Алати си купуваш само разкроените части, не те принуждават да купуваш цяла плосткост. Правят дупки на панти и ококантоват. Няма кой знае колко разцветки, но за шкафа който искаш да направиш, едва ли ти трябва кой знае какъв цвят... освен всичко ако направиш сметка над 200лв , транспорта е безплатен.

и в Алати ще проверя   bouquet

# 519
най-после ще се похваля.  Laughing

Имам си два нови килима. Много добре изпрани. Супер ароматизирани.

Не се шегувам, заслужаваше си чакането и съм много съм доволна.   Peace

# 520
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
БО  бях се притеснила за теб.Преди 3-4 дни се сетих за случката ти но не помнех къде точно го четох.Радвам се за вас.

# 521
Къде да търся дрехи за Хелоуин? Мерси  bouquet
Ако са за дете аз купих за каката от една втора употреба в Левски. Казаха ми, че има голям избор, а случих и намаление, та 2 костюма ми излязоха 8 лева. Единият после го видях в Карфур за 30 лева.  Rolling Eyes
Бо, това май е фирмата, която аз бях препоръчала, та много ме е срам. И на майка ми така и забавиха килимите почти с месец. Времето било влажно и трудно съхнели. На нас такова нещо не ни се е случвало.  Embarassed

# 522
Здравейте!
Някой има ли представа къде във Варна мога да намеря кош за буклук (пластмасов) за вграждане.
В Практикер и Брикулаж няма. Cry
Благодаря Ви предварително Hug

Kent impex, има карта в сайта къде им е офиса, че е сложно за обясняване, особено от такива като мен дето в промишлената зона стъпват 2 пъти годишно  Blush

http://www.kentimpex.bg/catalog/cat.103
Имат и магазин на Ботевата градинка,на ул.Бенковска,в един гараж.Като идваш от Образцов дом към пазара в ляво.

# 523
  • Варна
най-после ще се похваля.  Laughing

Имам си два нови килима. Много добре изпрани. Супер ароматизирани.

Не се шегувам, заслужаваше си чакането и съм много съм доволна.   Peace
И нашите килими ни ги върнаха в събота. Факт е, че беше заличено петно от червено вино, което от няколко години нищо и никой не можа да изпере, изпрани са идеално и миришат чудесно. Но не бих ползвала отново услугите им, честно. Цял месец без килими - никога повече.

# 524
цял месец са забавени - да, но честно казано им е простено от мен, защото аз знам какво е да си вземеш килимите, които да са си пак толкова мръсни колкото си ги дал, че и по-зле - с дупки сякаш е минавала телена четка.
Килимите ми наистина са, както си бяха, като нови. А имаха петна от кетчуп и в... абе представяте си с 3 мъже и 1/2 у дома какви може да са. Сега няма и помен от петънце.
Е как няма да има много килими след като си вършат така добре работата? Действително, че и времето стана едно влажно и не могат и да съхнат бързо. Човека каза, че ако заваляло времето, то те ги прибирали някъде, после пак ги изкарвали навън.
Цената също е добра - 25 лв за двата килима, при условие, че са ги прали по два пъти.

Доволна съм.  Hug 

Общи условия

Активация на акаунт