На пазар във Варна-11

• 65 252
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Къде да търся дрехи за Хелоуин? Мерси  bouquet
Ако са за дете аз купих за каката от една втора употреба в Левски. Казаха ми, че има голям избор, а случих и намаление, та 2 костюма ми излязоха 8 лева. Единият после го видях в Карфур за 30 лева.  Rolling Eyes
Бо, това май е фирмата, която аз бях препоръчала, та много ме е срам. И на майка ми така и забавиха килимите почти с месец. Времето било влажно и трудно съхнели. На нас такова нещо не ни се е случвало.  Embarassed

За кой магазин в Левски става въпрос?

# 526
Здравейте
Някой да знае магазин за хубави чаршафи за спалня?
Преди си купувах от едно магазинче срещу Бинго Мустанг/мисля,че чаршафите бяха с марка Санта/ ,но вече го няма.
Същите чаршафи ги имаше и в един магазин на Колхозния пазар,но и той е затворен

# 527
Памперси Елкос ?  Grinning

# 528
  • Варна
Откъде пердета на по-ниски цени, до 10 лв км.м? Нещо като воал ми трябва, може и без шарки, по-изчистено....

# 529
  • Варна
Откъде пердета на по-ниски цени, до 10 лв км.м? Нещо като воал ми трябва, може и без шарки, по-изчистено....
Чист воал различни цветове има в Бриколаж. Цена 4,99 за л.м. при 2,8 м ширина. http://www.mr-bricolage.bg/catalog/?id=49

# 530
  • Варна
Чист воал различни цветове има в Бриколаж. Цена 4,99 за л.м. при 2,8 м ширина. http://www.mr-bricolage.bg/catalog/?id=49

нямат различни цветове, ходих в събота да гледам там... брошурите им явно не са това което е ))) имаше бяло, жълто, синьо и лилаво. а аз отидох заради зеленото в брошурата.....

# 531
Къде да търся дрехи за Хелоуин? Мерси  bouquet
Ако са за дете аз купих за каката от една втора употреба в Левски. Казаха ми, че има голям избор, а случих и намаление, та 2 костюма ми излязоха 8 лева. Единият после го видях в Карфур за 30 лева.  Rolling Eyes
Бо, това май е фирмата, която аз бях препоръчала, та много ме е срам. И на майка ми така и забавиха килимите почти с месец. Времето било влажно и трудно съхнели. На нас такова нещо не ни се е случвало.  Embarassed

За кой магазин в Левски става въпрос?
"Хумана", който е до спирка "Мир". В другата им "Хумана" на Кокалчето до ВИНСа, където беше магазин "Рилус" също ще получават тази седмица, знам, защото първо там проверих.
Блубел, варианта е да ги перете през лятото. Ние нашите ги даваме към края на август, затова не се бавят повече от 3-4 дни.

# 532
a сега обясни къде е това Кокалче до ВИНСА, защото се сещам за Хуманата до Медицинския, но за Винса  newsm78

# 533
  • Варна
Коте, като тръгнеш от сладкарница Синчец към ВИНС-а, където улицата става на"У", там е кокълчето. Магазина се пада отдясно.
Киса, провери ли в Сони-М?

# 534
Коте, като тръгнеш от сладкарница Синчец към ВИНС-а, където улицата става на"У", там е кокълчето. Магазина се пада отдясно.
Точно така. Кокалчето са тия стари къщички, където е фурната, железарията и още някакви магазинчета, "Хумана" е отсреща, срещу китайския ресторант.  Peace

# 535
 Hug за изчерпателните обяснения

# 536

нямат различни цветове, ходих в събота да гледам там... брошурите им явно не са това което е ))) имаше бяло, жълто, синьо и лилаво. а аз отидох заради зеленото в брошурата.....
В Практикер погледна ли? Оттам съм купувала, но преди време.

# 537
Някой питаше за костюми за Хелоуин - днес видях в Карфур по 15-16 лева

# 538
  • Щастлива мама на 3 слънца
ЗДравейте момичета
незнам дали това е тамата ама пак дап опитам
интересува ме добър хирург за хемороиди ,да работи по ЗК (дадоха ми направление за такъв)
мерси много Simple Smile)))))))))))))

# 539
Адреналинка, питай в здравния справочник http://www.bg-mamma.com/index.php?board=19.0
Там по-вероятно ще получиш отговор.

Общи условия

Активация на акаунт