На пазар във Варна-11

• 65 193
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Аз в грандмола ходих преди 2 месеца и горе-долу знам какви са магазините, а и на сайта ги има. В другия обаче не се сещам просто какво има. А за конкретни марки нямам предпочитания, но все пак не ми се дават 50 лв за една риза примерно. Ако знаете и дали има намаления в някои от детските и кажете, ще съм ви много благодарна. А търся по-скоро едноцветна риза с надписи някакви или с карирана с двоен ръкав или нещо което ми хареса Simple Smile.

# 616
Здравейте, трябва ми бърза помощ.Къде във Варна има детски магазини, по възможност по-големи, мой познат ще идва и иска да вземе анцунг на 3г дете, а аз си нямам и на идея за детски магазини? Simple Smile И ако може някакви лесно откриваеми.... около центъра, хеи, проектанска, Сливница, Варненчик, Колхозен пазар, че тия райони познавам. Мерси предварително!
 П.С. Знам че във темата със сигурност има писано, но наистина нямам време да чета, Джъмбо във Варна има ли?

# 617
Такава екстра като Джъмбо си нямаме, иначе в моловете има Карнивал Кидс (както и други магазини за детски дрехи) -нещо като верига магазини, които има и по центъра и там може да се открие всичко...От зимно кино Тракия (точно по Владислав Варненчик) посока Катедралата има няколко магазина за детски дрехи все нещо ще се открие...

# 618
  • Варна
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали оптика/очен кабинет работещ със здравна каса, за определяне на диоптри и изготвяне на диоптрични контактни лещи. Мисълта ми е да ида на едно място, в което да свърша всичко.. Иначе първо трябва да ходя в очен кабинет, а после в оптика за поръчка на лещите.

Благодаря!  Hug 

# 619
  • ул. "Мечтание"
Издирвам си магазинче, където продават вносни перилни препарати и битова химия.

# 620

На ул. "Бенковска" /в близост до Сливница/ има едно магазинче за немски препарати.

# 621
  • Варна
Зад градинката на Лятно Тракия има една малка задънене към бул. Сливница уличка. До магазин за детски дрешки.
http://www.bgmaps.com/map/varna

# 622
Относно пaщърнака, (не съм сигурна дали беше точно такова, но пък приличаше на това от снимката), вчера гледах в един магазин за плодове и зеленчуци на ул. Дрин, в отсечката между "Владислав" и "Сливница".

На ред е твоето предложение.  Laughing

Днес ходих на Синия пазар, нямаше я бабата, която го продавала, ей нямам късмет с тоя пащърнак, в целия град го диря и все ми бяга.

Но пък се върнах с пълна торба други вкусотии от тия златни женици, жалко само дето все ги гонят от там да продават. Не разбирам какво толкова искат от тях, трагедия е, че ще изкарат пет лева днес ли...както и да е. 

Та продължавам да търся. Ако намеря ще ви споделя къде го има.  Peace

# 623
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали оптика/очен кабинет работещ със здравна каса, за определяне на диоптри и изготвяне на диоптрични контактни лещи. Мисълта ми е да ида на едно място, в което да свърша всичко.. Иначе първо трябва да ходя в очен кабинет, а после в оптика за поръчка на лещите.

Благодаря!  Hug 

Св. Петка на ул. Ивана Драсов има и сайт. Но не знам дали работят с ЗК.

# 624
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте!

Благодаря!  Hug 

До колкото ми е известно във оптиките нямат този апарат на който ти гледат и клепачите.Аз също нося лещи.Бих ти препоръчала първо да отидеш на очен.Също до колкото ми е известно при посещение на лекаря в оптиката щом там поръчваш нищо не се плаща така няма логика да ползваш направление.Никой не ти иска.Бих ти препоръчала във Очна -Групчева и Златарова.Много са добри.Работят на кабинета който е за лещи .Аз всяка година ходя на профилактичен преглед в Очна.Защото на този апарат гледат за някакви налепи да нямаш по клепача и роговицата.

# 625
  • София

на ул "Прага" с/у щори "Гершман" има магазин за немски перилни препарати. (района на "Непрун")

# 626
  • ул. "Мечтание"
Благодаря!  Peace

# 627
Относно пaщърнака, (не съм сигурна дали беше точно такова, но пък приличаше на това от снимката), вчера гледах в един магазин за плодове и зеленчуци на ул. Дрин, в отсечката между "Владислав" и "Сливница".

На ред е твоето предложение.  Laughing

Днес ходих на Синия пазар, нямаше я бабата, която го продавала, ей нямам късмет с тоя пащърнак, в целия град го диря и все ми бяга.

Но пък се върнах с пълна торба други вкусотии от тия златни женици, жалко само дето все ги гонят от там да продават. Не разбирам какво толкова искат от тях, трагедия е, че ще изкарат пет лева днес ли...както и да е.  

Та продължавам да търся. Ако намеря ще ви споделя къде го има.  Peace

Ами относно бабите, предпочитам да знам от къде им идва продукцията. Не съм против тях, напротив даже, предпочитам да си пазарувам зеленчуци и други продукти от производител и то такъв, който го е гледал за себе си и му е дошло в повече. Имам възможност да ходя до селата и да си купувам от там. Но тези, които сядат встрани от пазарчетата, не могат да ме убедят в чистотата на продуктите си!
Колкото до пащърнака, нямаше ли и друго наименование? Сигурно може да се намери с екологично чист произход Peace

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 19:52 от vessit

# 628
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
бабите им разрешават да продават на масите като се обединят по две ама те не щат..Кой им е виновен.Не искат да плащат наем за деня това е истината.

# 629

на ул "Прага" с/у щори "Гершман" има магазин за немски перилни препарати. (района на "Непрун")
ул."Прага" е в района на Синия пазар, не на "Нептун"

Общи условия

Активация на акаунт