На пазар във Варна-11

• 65 205
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Зоомагазин-с/у бившия Образцов дом на Бенковска.

# 601
Да питам знаете ли къде се продава пресен пащърнак? Някъде по пазарите има ли въобще във Варна или друг магазин? 
На по малките пазари отиди и питай някоя баба която си продава собствената продукция.Повечето от тях имат дворове и имат най различни подправки.И да няма на сергията и изложен , може да се уговирите да ти донесе друг ден.Предполагам няма да ти откажат ако имат някакво количество в градината си.

# 602
Антония, обикновено се ползва за супи /като корен от целина примерно/, а сега го търся по-специално за приготвянето на една универсална подправка.
Това е задължителната и основна подправка за рибена супа и ястия от риба .Но основно е за рибена чорба.

# 603
Зоомагазин-с/у бившия Образцов дом на Бенковска.

къде там? Навремето имаше книжарница /сега не знам/, до нея май сега има магазин за възглавници и ония негри пазачи от другата страна. Там ли?

# 604
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
като отиваш към пазара преди посл.уличка която е във вляво.Магазинът е точно преди въпр.книжарница една улица ги разделя.Не може да го подминеш защото има дърво с папгали и на другата витрина има котета и кучета.

# 605
като отиваш към пазара преди посл.уличка която е във вляво.Магазинът е точно преди въпр.книжарница една улица ги разделя.Не може да го подминеш защото има дърво с папгали и на другата витрина има котета и кучета.

bouquet  bouquet  bouquet

# 606
ЗООМАГАЗИН във Варна с разни животинчета.
Знаете ли някой по-голям или добре зареден.  Laughing

Виж и в уличката под Операта и в МОЛ Варна.

# 607
Днес видях да продават пащърнак - до синьото пазарче , като тръгнеш посока операта по ул,Русе има бабки които продават това-онова и там видях на 2-3 места

# 608
За Зоомагазин - на кръстовището с кръглата Експресбанк и МакДрайв - точно по диагонал на МакДрайв  Peace

# 609
Благодаря ви за зоомагазина. Свършихме си работата.  Hug

# 610
Днес видях да продават пащърнак - до синьото пазарче , като тръгнеш посока операта по ул,Русе има бабки които продават това-онова и там видях на 2-3 места
Hug Супер, утре отивам още да търся. Иначе това и за бабите е идея, благодаря, но вече не останаха, май само до Тракия подлезите още се въртят.

# 611
  • Русе
Здравейте, нахлувам малко в темата, но имам едно питане. В петък ще пътувам до Варна и може би ще имам 2 часа за обиколка на един от двата мола. Бихте ли ми препоръчали в кой от тях, просто няма време за двата, има повече детски магазини. Интересуваме най-вече готини ризки за 1 годишни близнаци, естествено ще видя и  други дрехи и играчки и т.н., но ризите са ми приоритет.
Благодаря ви много.

# 612
Относно пaщърнака, (не съм сигурна дали беше точно такова, но пък приличаше на това от снимката), вчера гледах в един магазин за плодове и зеленчуци на ул. Дрин, в отсечката между "Владислав" и "Сливница".

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 21:09 от SURF

# 613
По въпроса с магданоСа (пащърнака) - днес станах за подбив на пазар Чаталджа, но разбрах, че няма такова животно, защото нямало семена и нещо не им се получил и не ги зареждали....та с две думи, при някоя баба с останали градински запаси...А аз съм се заблудила с целината Crazy

А моето питане е в кое фото в града правят фотокниги и ако някой знае поне ориентировъчни цени ще съм признателна.

За моловете- в Гранд мол и във Варна мол има горе-долу сходни магазини за детски дрехи....Ето за Гранд Мол http://www.grandmall-varna.com/bg/grand-list/, като гледам магазините май във Варна Мол е по-беден избора....

# 614
  • Варна
Здравейте, нахлувам малко в темата, но имам едно питане. В петък ще пътувам до Варна и може би ще имам 2 часа за обиколка на един от двата мола. Бихте ли ми препоръчали в кой от тях, просто няма време за двата, има повече детски магазини. Интересуваме най-вече готини ризки за 1 годишни близнаци, естествено ще видя и  други дрехи и играчки и т.н., но ризите са ми приоритет.
Благодаря ви много.

Аз пък ти предлагам по час на Мол и двата са доста близко та дори и да си с Форд пешком са на най много 10 минути ход.
 Всеки си има свойте + общо взето магазините са  разпределени и в двата и се допълват,но не се повтарят/като не бройм хиполенд ,техномаркет и ориндж-има ги и в двата/.Ако споделиш някъкви по конкретни предпочитания ще те ориентираме по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт