На пазар във Варна-11

• 65 205
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Момичета,къде във Варна продават часовници на Q&Q?

1)с/у Бинго "Мустанг" на реда на баничките има магазин.
2) В Пфое МОЛ има ликвидация на щанда за часовници на партера и са в момента по 20-30лв.

Цитат
От къде мога да си купя качествен и не много скъп часовник с гаранция?

от магазина с/у ОББ на Ч. площад, пада се зад ъгъла на булченския м-н "Холидей Сона"  Peace

# 586
  • Варна
Случайно да сте виждали някъде по магазините яке/ палто в цвят люляк Flutter

# 587
  • Варна
Момичета, кажете специализиран месарски магазин с прилични цени, качество, да мелят месо пред теб...

Много съм доволна от месарския магазин,който се намира на пресечката на  ул.Селиолу с ул.Битоля

И аз от там купувам и съм супер доволна не само от каймата им им,но и от месото.

# 588
  • Варна
Дайте насоки къд еточно се намира, че ми е близо, пък не се сещам-за месарския.

# 589
Да питам знаете ли къде се продава пресен пащърнак? Някъде по пазарите има ли въобще във Варна или друг магазин? 

# 590
Навсякъде го има, по пазарите, на Чаталджа конкретно, на базар Левски също - то сега му е сезона

# 591
На Чаталджа и в Левски със сигурност няма, проверявах днес. И мен ме интересува къде да намеря, миналата година купих от един чичка на пазарчето на Чаталджа, съвсем случайно и пак след дълго търсене. Да не би да го бъркаш с друг зеленчук?

# 592
Категорично не, в посока където са тиквите има един чичка продава ряпа, цвекло, в съседство са накачени едни тикви по цялата сергия....Не може да няма, наистина сега му е сезона...... newsm78
Айде и аз ще се разходя да видя тези дни и да ви кажа  Thinking

# 593
Окей, момичета, много ви благодаря. Точно на Чаталджа бях преди около две седмици и един дядо ми обеща да докара, но това така и не стана. Пак ще отида да видя и аз. Който има инфо, да казва междувременно, но щом е сезона сега казвате, ще го намерим.  Hug

# 594
  • Варна
Пъщарнак съм виждала на Колхозния, на последния ред сергии навътре към пазара, не към улицата. Но това беше преди реформите там и незнам дали сега още е така.

А как се приготвя пъщарнака? Embarassed

# 595
Антония, обикновено се ползва за супи /като корен от целина примерно/, а сега го търся по-специално за приготвянето на една универсална подправка.

# 596
стана ми интересно за този пащърнак - и аз ще го потърся по пазарите

# 597
Отделно е голям хит сред пюретата за бебета  Wink. Дори си има и пюре само от пащърнак..Иначе на вкус е като моркова, леко сладни. Приготвяла съм го и нарязан на пръчици и пържен.
Цитат
Кореноплодите се прибират през есента по същия начин както кореноплодите на морковите
това открих тук: http://agrosaveti.com/agro/zelenchuci/1517-pashtyrnak-otglezhdane.html

# 598
ЗООМАГАЗИН във Варна с разни животинчета.
Знаете ли някой по-голям или добре зареден.  Laughing

# 599
Ще погледна по пазарите за пащърнак. Това беше първото пюре, на което дъщеря ми започна широко да отваря уста за още... На вкус е нещо средно между морков и мармалад от шипки newsm78, а очаквах да е по-близко до целината.

Общи условия

Активация на акаунт