На пазар във Варна-11

• 65 227
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, кажете специализиран месарски магазин с прилични цени, качество, да мелят месо пред теб...

# 451
  • Варна
аз си купувам от месарницата на ул Кавала, под синьото пазарче. Каймата си я мелят там в обедната им почивка и е хубава. Отделно ако искаш си харесваш месо и ти го мелят. Цените - не знам мисля са приемливи. Също и от Гюрлата пазарувам, месарницата в Младост

# 452
milica_g, мерси Hug  Магазин Джуро, да, знам го. Но се ослушвам и за други.

# 453
  • Варна
Да ме ориентирате къде точно се намира "гръцката махала"?! в района на...?
От Окръщно МВР до бул. Приморски и от Гарата до Дръзки.
Около Арменската църква е Гръцката махала:-)
От гарата до ФК, даже  Peace

Момичета, кажете специализиран месарски магазин с прилични цени, качество, да мелят месо пред теб...
Аз си купувам от магазина на Базар Левски - на най-горния ред магазинчета към булеварда има месарски магазин с машина за мелене.

# 454
  • Варна
Къде мога да сменя цип на кожено яке, но да сте ги пробвали и да сте доволни? Whistling

# 455
Кога е откриването на Варна тауърс?

# 456

Много съм доволна от месарския магазин,който се намира на пресечката на  ул.Селиолу с ул.Битоля

# 457
  • София
момичета, къде да намеря плетени мебели на прилични цени (за балкон)? Материалът май се нарича ратан ако не се лъжа  newsm78

# 458
Къде мога да намеря вампирски зъби? Или къде има куко магазин?

# 459
antonia, desi_shisha, благодаря Hug

Sun, на ъгъла на Чаталджа и Ген. Колев има магазин за карнавални дрехи. Също и зад белите бараки на центъра в уличките има такъв магазин. Виж, точно вампирски зъби дали има, не знам.

# 460
Някой знае ли къде мога да  намеря вълнен детски потник ,или може и дамски или мъжки ще го дам на шивач да ми го оправи ако трябва ,

# 461
Вълнено бельо видях на пазара на Чаталджа, където е бариерата има голям магазин за пердета и завивки и там на самата витрина още има изложено, ако не вали ще се разходя утре да проверя конкретно цени и дали има по-малки размери потници. Точно до този магазин има магазин за домашни потреби и той е голям също- това за ориентир..

# 462
Вълнено бельо видях на пазара на Чаталджа, където е бариерата има голям магазин за пердета и завивки и там на самата витрина още има изложено, ако не вали ще се разходя утре да проверя конкретно цени и дали има по-малки размери потници. Точно до този магазин има магазин за домашни потреби и той е голям също- това за ориентир..
Ще  ти бъда много благодарна ако видиш и цената Hug предполагам че ми трябва нещо такова http://get.bg/catalog/product_info.php?manufacturers_id=920&products_id=40895  в смисъл трябва ми за детето защото много се изпотява когато спи  и от там и лесно се разболява както  и сега ,а ми казаха че  вълната попива влагата но не държи студено  и мокро

# 463
Ооо в никакъв случай не е толкова елегантно, представи си вълнени чорапи - от някоя баба , същия цвят слонова кост и груба обработка, но така или иначе ще се разходя Peace

# 464
  • Варна
Привет!

Трябва да купя за подарък детски ръчен часовник за 7-год. момиченце. Къде да търся?

Да не е прекалено ошарен с мечопуховци и барбита, обаче...

Общи условия

Активация на акаунт