Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 43

• 33 239
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Тинче,бравос!!!Чудесно клипче си сътворила! smile3501 smile3501 [smilie=smile35
01.gif] smile3501 smile3501
Кога ли нашите ще завъртят руля към бреговете на любовта-май ще почакаме?
Мурат обича много Хасрет.Личи му по погледа-колко любов има в него и му е много трудно да я дистанцира от себе си.Но така трябва да се държи с нея по-строго,за да разбере момичето ни,че такова поведение на моментни импулси не може,а и не трябва да има.Във всеки един кадър,когато е по-груб с нея,после като,че ли в погледа му се чете очакване Хасрет да е прозряла смисъла на поведението и постъпките му. Да го е рабрала и да е осъзнала какво е посланието му към нея-обич и любов на първо място ,а не музиката.И щом той,който е израснал с музиката и животът му е музика,може да се откаже от нея в името на любовта и да преосмисли и промени живота си,защо и Хасрет да не го направи.Но Хаси май още не е узряла да проумява тези житейски промени.
   Аз си мисля,че това дистанциране на Мурат не е плод на любов, а на наранена гордост и разочарование. Не случайно още в първия трейлър за 17 епизод Мурат казва: " Отиде си онази обич..." Това може би означава не само, че Хасрет си е отишла, а и че любовта му към нея вече не е същата. Но и аз смятам, че Хасрет още не е узряла да проумее правилно поведението му. Дано да греша, иначе ще гледаме доста лутане на героите по пътя им един към друг.

# 601
  • Пловдив
  bouquet  bouquet Тинче, страхотно е- много ми хареса! Изкуших се да го изслушам на работата и съм очарована! Поздравления!

# 602
  • София
  bouquet  bouquet Тинче, страхотно е- много ми хареса! Изкуших се да го изслушам на работата и съм очарована! Поздравления!
Благодаря ти много, Геринка!  bouquet  bouquet  bouquet Hug
П.П. Аз вчера бях те помолила за още едно авче - от момента, в който Хасрет ръкомаха за пианото, усеща, че го няма, и Мурат се подхилква многозначително. Mr. Green Когато можеш, ако можеш, ако искаш. Embarassed  Hug Hug Hug Hug Hug

# 603

А може би Хасрет вече е проумяла защо Мурат се отказа от музиката?
Когато си отнесе пианото в махалата и седнала до него на улицата мисли върху това, което се случи между тях у нея вече да е готов отговора на тези въпроси:
Защо Мурат изостави музиката?
Защо не си иска пианото?
Какво иска всъщност Мурат? Не какво иска оджата, а какво иска Мурат! newsm12 newsm12 newsm12
Дали някой / Сайме, сестра и, кларинетиста/ ще и помогнат да стигне по-бързо до отговорите няма значение!
Самата Хасрет трябва да иска да си отговори на тези въпроси!

Тинче, снощи си го изгледах клипчето макар и без превод- чудесно е!  newsm10 newsm10 newsm10
Имаме си и нова запленена! Баги, добре дошла!
   newsm51 newsm51 newsm51

# 604
  • Пловдив
П.П. Аз вчера бях те помолила за още едно авче - от момента, в който Хасрет ръкомаха за пианото, усеща, че го няма, и Мурат се подхилква многозначително. Mr. Green Когато можеш, ако можеш, ако искаш. Embarassed  Hug Hug Hug Hug Hug
  bouquet  Може - довечера ще ти го спретна, че сега съм на работа - не за друго нямам програмата  hahaha. Очаквай включване към 18 часа.   bouquet

# 605
# 606
# 607
# 608
  • София
  bouquet  Може - довечера ще ти го спретна, че сега съм на работа - не за друго нямам програмата  hahaha. Очаквай включване към 18 часа.   bouquet
Тъкмо тогава ще идват да ми оправят компютъра (сега съм с лаптопа), така че аз ще се включа към 8 някъде. Mr. Green Mr. Green Но ти благодаря! Когато можеш, де! Hug Hug Hug Мерсии!  bouquet

Ринче, видях аз, че си избързала да коментираш! hahaha Hug Hug

# 609
Здравейте..искам да попитам има ли фрагман на 20 епизод..?!??   Thinking Thinking

# 610
  • София
Здравейте..искам да попитам има ли фрагман на 20 епизод..?!??   Thinking Thinking
Няма, за съжаление. Този петък няма да има серия и все още ни държат на сухо. Cry

# 611
.
Цитат
Този петък няма да има серия и все още ни държат на сухо

Ужас, остават още 10 дни! Много са! Confused Confused Confused

# 612

Ето една от тайните за чудесната фигура и форма на  Джансел,  обяд само с минерална вода и кола лайт.

# 613
  • София
.
Цитат
Този петък няма да има серия и все още ни държат на сухо

Ужас, остават още 10 дни! Много са! Confused Confused Confused
Виж какво нещо... 10 дни до сериала са ужасно много. Ама точно толкова имам и до Абърдийн, а ми се струват ужасно малко. Cry Cry Cry

Впрочем, сега гледах серията отново. Embarassed Когато Кадир разказва на Хасрет за постъпката на "готиния пич" Мурат и тя се усмихва... Дали не й е минало през акъла - "Мурат не е разкрил лъжата на Кадир, казал е, че живее в конака му. Дали наистина не иска един ден да заживеем в конака му?" ooooh! ooooh!

# 614

Общи условия

Активация на акаунт