Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 43

• 33 228
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Чудесно клипче, Тинче!!!   bouquet
Чудесно подбрани музика, текст, кадри от сериала!  Hug Peace
Друго си е с превод.  Grinning
Желая ти и в мъглива и дъждовна Англия да се останеш огнена и запленена!  Hug  bouquet

# 616
  • София
Чудесно клипче, Тинче!!!   bouquet
Чудесно подбрани музика, текст, кадри от сериала!  Hug Peace
Друго си е с превод.  Grinning
Желая ти и в мъглива и дъждовна Англия да се останеш огнена и запленена!  Hug  bouquet
Катче, благодаря ти много за милите думи, мила! Hug Hug Моето е даже Шотландия - още по на север и на по-мъгливо и по-дъждовно. Но важно е на мен какво ми е вътре. А тук всички ние сме запленени и огнени, както каза ти! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 617
Ринка, като гледам въпросите, които задаваш, направо си спретнала няколко нови анкети, които могат да направят времето до 17септ. по-поносимо за чакане.   Grinning

# 618
Привет !
Тези снимки дали сме ги гледали newsm78
Ако ги повтарям, моля да ме извините   Hug

Благодаря за прекрасните клипчета от Ети и Тинчето!

# 619

Впрочем, сега гледах серията отново. Embarassed Когато Кадир разказва на Хасрет за постъпката на "готиния пич" Мурат и тя се усмихва... Дали не й е минало през акъла - "Мурат не е разкрил лъжата на Кадир, казал е, че живее в конака му. Дали наистина не иска един ден да заживеем в конака му?" ooooh! ooooh! [/i][/center]
Засега не допускам, че могат да й минават такива мисли. Rolling Eyes Защото тя не отговори на сестра си какви са й чувствата към оджата и най вече на мен ми прави впечатление, че при всяко ходене в конака тя се обръща към него с Мурат оджа. На нея все още сякаш нищо не й е просветнало. Дано след това пиано да се сдобри с майка си, че тя да й включи осветлението.

# 620
  • София

Впрочем, сега гледах серията отново. Embarassed Когато Кадир разказва на Хасрет за постъпката на "готиния пич" Мурат и тя се усмихва... Дали не й е минало през акъла - "Мурат не е разкрил лъжата на Кадир, казал е, че живее в конака му. Дали наистина не иска един ден да заживеем в конака му?" ooooh! ooooh! [/i][/center]
Засега не допускам, че могат да й минават такива мисли. Rolling Eyes Защото тя не отговори на сестра си какви са й чувствата към оджата и най вече на мен ми прави впечатление, че при всяко ходене в конака тя се обръща към него с Мурат оджа. На нея все още сякаш нищо не й е просветнало. Дано след това пиано да се сдобри с майка си, че тя да й включи осветлението.
Не знам, не знам, предположения мои... Flutter Все такива щури идеи ми минават през главата. Mr. Green Mr. Green Абе... той си е "оджа" в много отношения, да ти кажа, Змийче... Flutter Embarassed Embarassed hahaha hahaha hahaha

Благодаря, момичета! Радвам се, че клипчето ви е харесало! Hug Hug Hug

# 621

Само Хасрет да се сдобри със Сайме ще станат супер дуо и някакси найстина Сайме ще й включи осветлението,имам чувството,че Мурат и Хасрет ще се сдобрят ако Саймето се намеси по някакъв начин..  newsm78 Whistling

# 622
Привет !

Фенче, няма никакво значение дали са пускани или не, след като са хубави или актуални. Аз пак с моя недоскив да попитам - на тази снимка от снимачната площадка, момичето с торбата Туба ли е? Че мъничко ми прилича на нея в лицето, ама в тялото ми изглежда едричка  newsm78

# 623
.
Цитат
Този петък няма да има серия и все още ни държат на сухо

Ужас, остават още 10 дни! Много са! Confused Confused Confused
Виж какво нещо... 10 дни до сериала са ужасно много. Ама точно толкова имам и до Абърдийн, а ми се струват ужасно малко. Cry Cry Cry

Впрочем, сега гледах серията отново. Embarassed Когато Кадир разказва на Хасрет за постъпката на "готиния пич" Мурат и тя се усмихва... Дали не й е минало през акъла - "Мурат не е разкрил лъжата на Кадир, казал е, че живее в конака му. Дали наистина не иска един ден да заживеем в конака му?" ooooh! ooooh!

Дано да и мине и мисълта и да проумее,   newsm78 че  Мурат не разкрива и не предава доверието на хората, които му се доверяват и на  Кадир и на Сайме.

Още повече, че Кадир излъга, но толкова сладко и невинно.   Hug

# 624
Привет !

Фенче, няма никакво значение дали са пускани или не, след като са хубави или актуални. Аз пак с моя недоскив да попитам - на тази снимка от снимачната площадка, момичето с торбата Туба ли е? Че мъничко ми прилича на нея в лицето, ама в тялото ми изглежда едричка  newsm78

На другите снимки от снимачната площадка на тези кадри с откриване на кафенето Туба е с червената рокля, тук наистина не прилича на нея. newsm78

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 13:06 от riminiii

# 625

Дано да и мине и мисълта и да проумее,   newsm78 че  Мурат не разкрива и не предава доверието на хората, които му се доверяват и на  Кадир и на Сайме.

Само че сега как ще се измъква след тази лъжа?  Rolling Eyes Ако момичето отиде да го търси някой ден в конака и се натъкне на мама Неси?  Shocked

# 626

Само че сега как ще се измъква след тази лъжа?  Rolling Eyes Ако момичето отиде да го търси някой ден в конака и се натъкне на мама Неси?  Shocked

Ще стане каквато ще стане..  ooooh! ooooh!

# 627
  • София

Най-вероятно точно така ще стане. Представям си face-а на мама Неси. Но може би - тъкмо да изригне, "готиният пич" Мурат пак ще се появи и ще оправи нещата... И маминка Несринка пак ще гледа сурово синчето си. hahaha hahaha hahaha

# 628

Дано да и мине и мисълта и да проумее,   newsm78 че  Мурат не разкрива и не предава доверието на хората, които му се доверяват и на  Кадир и на Сайме.

Още повече, че Кадир излъга, но толкова сладко и невинно.   Hug

Мен повече ме притеснява да не се забърка в неприятности в стремежа си да спечели пари, загуби работата си, а дори и да намери друга,
едва ли заплатата му ще стигне за да впечатли момичето.

# 629

Най-вероятно точно така ще стане. Представям си face-а на мама Неси. Но може би - тъкмо да изригне, "готиният пич" Мурат пак ще се появи и ще оправи нещата... И маминка Несринка пак ще гледа сурово синчето си. hahaha hahaha hahaha

Мурат какво става тук..??  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт