Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 43

• 33 228
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Цитат
Най-вероятно точно така ще стане. Представям си face-а на мама Неси. Но може би - тъкмо да изригне, "готиният пич" Мурат пак ще се появи и ще оправи нещата... И маминка Несринка пак ще гледа сурово синчето си.

Чудесна физиономия ще е, направо трогателна Joy Joy Joy

# 631
  • София
hahaha hahaha hahaha
"Майко, не съм длъжен да ти давам обяснения..."  Naughty hahaha

Ставаме за сценаристи, май. Whistling hahaha

# 632
Цитат
Най-вероятно точно така ще стане. Представям си face-а на мама Неси. Но може би - тъкмо да изригне, "готиният пич" Мурат пак ще се появи и ще оправи нещата... И маминка Несринка пак ще гледа сурово синчето си.

Чудесна физиономия ще е, направо трогателна Joy Joy Joy

Ти винаги оправяш нещата, нали така му каза Хасрет на бензиностанцията.

А на него му е в кръвта да закриля някого, Хасрет, Кадир а и така ще бъде по близо до нея.

На мама Несрин ясно и показаха как стоят нещата Peace   

# 633

Дано да и мине и мисълта и да проумее,   newsm78 че  Мурат не разкрива и не предава доверието на хората, които му се доверяват и на  Кадир и на Сайме.

Още повече, че Кадир излъга, но толкова сладко и невинно.   Hug
Само че сега как ще се измъква след тази лъжа?  Rolling Eyes Ако момичето отиде да го търси някой ден в конака и се натъкне на мама Неси?  Shocked
Най-вероятно точно така ще стане. Представям си face-а на мама Неси. Но може би - тъкмо да изригне, "готиният пич" Мурат пак ще се появи и ще оправи нещата... И маминка Несринка пак ще гледа сурово синчето си. hahaha hahaha hahaha
И тогава вуйчо Мурат ще представи стринка Неси на момичето. Ще го поканят в конака да пие кааве  hahaha hahaha hahaha Стринката ще бъде много любезна предполагам Joy

# 634
Момичета, на рождения ден на оджата Кадир попита сестра си дали и той не може да живее в конака. Сега да не ни спретнат такъв номер - в стаята на пианото да сложат едно легло за Кадир и двамката да си живеят там, на тавана  hahaha hahaha hahaha

# 635
А защо не, сигурна съм, че Мурат би се заиграл с тази стуация, ако той не знае какво е да си влюбен, и да страдаш, кой тогава? hahaha

А и както сега разчупи академичната си обвивка, с кеф ще го направи, по добре е от колкото да сади домати.

Кадир, горкия цял живот страда от липсата на баща, а това е важно за едно момче, вярно има любовта на сестрите си,

ама е друго и вече му дотягат тези "депресирани женски". А е и талантлив, не по малко от сестра си и Мурат го харесва. Hug

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 13:39 от riminiii

# 636
  • София
Много добре, момичета. Вече надминаваме сценаристите. hahaha
Впрочем, прави сте - вместо пианото - Кадир. Кадир бързичко ще откаже Мурат от музиката - с 24/7 хип-хоп и думкане. hahaha Вместо акордите на пианото, из къщата ще се чува beatbox - о, да! hahaha hahaha
А той Мурат добре почна - миловидно гледаше влюбения Кадир, "хубава девойка" - туй-онуй. Ще се притече той на помощ - няма как. Със задружни усилия ще свалят Йълдъз. После Кадир ще се налага да помага за Хасрет на "вуйчо" си - "готиния пич". hahaha hahaha hahaha

# 637
Римини, гледах отново снимките от 30.08. от снимачната площадка. Хасрет на откриването е с червената рокля, дори на едната от снимките ми се струва че Хасрет излиза от кафенето, а Саймето е след нея. Тогава други са насядалите по масите гости.
 На тази снимка, за която попитах, Гюлназ е седнала на една от масите, така че може да е момент от друг ден. Просто в главата ми се върти това изглаждане на отношенията между Сайме и Хасрет, защото Хасрет може вече да е сменила тоалетите.

# 638
Много добре, момичета. Вече надминаваме сценаристите. hahaha
Впрочем, прави сте - вместо пианото - Кадир. Кадир бързичко ще откаже Мурат от музиката - с 24/7 хип-хоп и думкане. hahaha Вместо акордите на пианото, из къщата ще се чува beatbox - о, да! hahaha hahaha
А той Мурат добре почна - миловидно гледаше влюбения Кадир, "хубава девойка" - туй-онуй. Ще се притече той на помощ - няма как. Със задружни усилия ще свалят Йълдъз. После Кадир ще се налага да помага за Хасрет на "вуйчо" си - "готиния пич". hahaha hahaha hahaha
Сценаристите да плащат - написахме им един епизод  Joy Joy Joy

# 639
Разбира се че  може, масата е със същата покривка,  но тоалетите и прическата може да са различни в този ден,

в лице наистина много прилича на Туба. newsm78 newsm78

# 640
# 641
Гледам си пак епизода и така ми се набиват тези думи на Мурат оджа - не забелязваш нито мен, нито музиката ми. Колко ли му тежи това, че тя вижда само оджата?  Shocked
Па й Левент бей  на какво ли се надява още, когато той каза на Хасрет да го чака в оная кръчма, "умолявам те", а Хасрет нахлу в конака малко след него.

# 642
Цитат
Па й Левент бей  на какво ли се надява още, .......

Е, надеждата умира последна, надява си се човека
Често казано си мисля че, Хасрет има някакъв респект от Мурат като учител и съответно страх от това да не го разочарова, получава се смесване на чувствата и, и в някои ситуации, в който е необходимо да се отнася към Мурат, тя се отнася като към учител и обратното,
оф, дано ме разберете какво имам предвид,  че се получи малко объркано

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 15:16 от elma

# 643
Да има респект от Мурат и се страхува да не сбърка,но тя все по-често греши,а той и каза много пъти:Бъди себе си Хасрет!Бъди себе си,не бъди като Селин,Беррин или Балчичек!А тя не го ли разбра,че колкото повече се стреми да не сбърка,толкова повече греши и наранява най-вече любимия си Мурат оджа.

# 644
Според мен и Хасрет и Мурат все още не могат да излязат от отношенията учител-ученичка. Защо иначе Мурат толкова се разстрои, като видя Хасрет да пее в онзи бар? Прие го като провал за себе си като учител. В началото, като отиде в бялата къща, Хасрет не го наричаше оджа, а просто Мурат. Накие й направи забележка, че това не е учтиво. Така започна да го нарича "оджа". Мисля, че когато успеят да загърбят отношенията учител - ученичка и да се възприемат като влюбени и равни, тогава ще отпадне и обръщението "оджа". Впрочем и останалите наричат Мурат така понякога - Левент, секретарката му.

Общи условия

Активация на акаунт