Защо мъжете си падат по лоши момичета

• 21 429
  • 149
  •   1
Отговори
# 45
Ами мнението ви за "лошите момчета" не е съвсем правилно.. "Лоши момчета" не значи противни и не значи момчета с лош характер, то и затова се пише в ".....". Това е много погрешно мнение... "Лоши момчета" това са  - красиви, секси, страстни, потентни, чаровни, харесвани и сваляни мъже... Мъже, които си имат цена и самочувствие, но напълно покрито в действителност... Мъже, които не са сериозни и обичат живота и жените. Мъже, които могат да накарат всяка жена да полудее по тях... Които владеят умението да флиртуват, да свалят и да са харесвани....
Те са предпочитани за любовници, гаджета и за забавление, но не и за брак, по простата причина, че са харесвани и харесват жените... С такива хора трудно се живее в семейно гнездо... Но това не ги прави наистина ЛОШИ... Същото се отнася и за "лошите момичета"... Всеки решава за себе си дали си струва или не да бъде с такъв мъж или жена....  Но за това се иска и доза смелост.... А живота с такива "лоши" хора може да бъде и много забавен....

# 46
  • Sofia
@Lady_of_the_roses:
И по-добре за теб. Това до голяма степен показва какво представляваш Simple Smile

Лошите момчета използват (обикновенно несъзнателно) недостатъците и комплексите на жените. Примера който дадох, в който една жена тръгва да се доказва - това може да се случи само на жена, която търси непрекъснато одобрението в околните, такава която не е сигурна в собствените сили и качества. Една самоуверена жена, която знае какво и колко струва и няма нужда някой да и показва непрекъснато колко е прекрасна НЕ би се вързала на мъж с такъв стереотип, просто защото няма такъв комплекс от колкото да се възползва лошото момче.

Примери като този колкото искаш, но сентенцията е в това, че колкото по-стойностна е една жена толкова по-малко се впечатлява от лошите момчета  Laughing

# 47
  • София
Нали темата е за лошите момИчета, какво се врътнахте към момчетата!

# 48
  • Sofia
"Лоши момчета" това са  - красиви, секси, страстни, потентни, чаровни, харесвани и сваляни мъже... Мъже, които си имат цена и самочувствие, но напълно покрито в действителност... Мъже, които не са сериозни и обичат живота и жените. Мъже, които могат да накарат всяка жена да полудее по тях... Които владеят умението да флиртуват, да свалят и да са харесвани....
Ок, разбрах за кавичките. Обаче би ли обяснила тогава защо изобщо има думичката "лоши"?  hahaha Какво е лошото на това, което си изброила? То по тази логика всички наистина добри момчета са лоши  hahaha Тогва защо не се пише направо "добри" момчета???  Joy

И, не - съжалявам, но не е това дефиницята за "лоши" момчета Simple Smile "Лоши" е в кавички защото не е непременно да са гамени, тип мутири, които гледат лошо, бият наред и прекарват половината си живот в затвора Simple Smile  За това "лоши" са в кавички. Лоши са и са харесвани, именно заради факта, че използват (макар и несъзнателно) особености на човешката психология. Например - лошо момче, което "прави каквото иска". Това се харесва, защото хората виждат в това поведение човек който има смелостта да живее живота си както поиска, да следва мечтите си. Това качество обаче незначи и обикновенно не е нещо хубаво от гледна точка на една жена, освен ако не иска целият си живот да прекара в къщи сама, готвейки, чистейки докато мъжът и си живее живота с приятели... например Simple Smile

Честно, не ми се навлиза в детайли, но да кажем, че е по-добре да имаш акъла за да се преструваш на лошо момче, като използваш познания от човешката психология, отколкото да си наистина "лошо" момче, което наравно с хубавите "лоши" черти притежаваш и всички съпътващи недостатъци Simple Smile

Нали темата е за лошите момИчета, какво се врътнахте към момчетата!

Нещата са сходни. Освен ако не си еманципирана  Joy

# 49
Такива наивни разсъждения отдавна не бях чела.
Все едно слушам рубрика "Без зъби" ooooh!
Точно. Ама  като е на припева на "аз съм само цвят лилав"

А и за лошите момчета има вече десетина теми, не се коси, Розичке.

Каква е тази рубрика...аз не я знам.  Simple Smile
Колкото до косенето, изобщо не се кося, не се тревожи за мен. :hug
:

# 50
  • Насред хаоса
Кой ги знае? На мен по-интересно ми е защо почти всички си падат по лоши момичета, ама много малко от тях ги вземат за съпруги. Като Брус и Амбър от романа - той си пада по нея, тя го привлича, всичко това в течение на години и накрая да вземе да се ожени за Корина, която е на светлинни години от другата по поведение, манталитет и всичко.

# 51
Защото те са лошите момичета, как защо Simple Smile И всеки ги иска. Ама не и завинаги.

# 52
  • София
Защото не могат да им насмогнат на енергията и защото си мисслят, че лошите момичета ще бъдат лоши майки, което съвсем не е задължително. А и стереотипът за семейство си казва думата - жената трябва да е красива и по възможност мълчаливо да мъкне ярема. лошите момичета не се поддават на дресировка.

# 53
  • Sofia
че лошите момичета ще бъдат лоши майки, което съвсем не е задължително
Точно примера който даваш - ще са именно лоши майки. Такива примери съм виждал достатъчно. Детето подхвърлено някъде, а майката тича по приятелки, кафенца, барове... и отговорност за този малък човек - никаква. Егоизмът не е семейна ценност. Точно това е нещото, което трябва да се разбере - лошо момиче, което живее живота си тук и сега няма как да бъде добър партньор и майка.  Whistling
Тези клишета за лошите.. ги оставете за 15 годишните да им се радват  Thinking Peace

# 54
  • София
Интересно, аз си мислех, че  добрите момичета си падат по кафенета и приятелки, а децата им по баби и бавачки! Една фръцла от типа добро момиче,дето се прави на безпомощно, дали ще е добра майка? По-скоро ти нея ще трябва да обгрижваш, барабар с детето! Ми, че нея ще я е гнус да измие нааканото си бебе, да не говорим то да повръща върху нея!

# 55
  • Насред хаоса
julian, че те повечето мъже постоянно живеят така.  Laughing Какво да кажат жените им тогава?

# 56
  • Sofia
Интересно, аз си мислех, че  добрите момичета си падат по кафенета и приятелки, а децата им по баби и бавачки! Една фръцла от типа добро момиче,дето се прави на безпомощно, дали ще е добра майка? По-скоро ти нея ще трябва да обгрижваш, барабар с детето! Ми, че нея ще я е гнус да измие нааканото си бебе, да не говорим то да повръща върху нея!
Е, ти защо реши, че таква жена е ДОБРА?  Peace Не мога да разбера как така заместваш ценности? newsm78
От кога една жена е добра и в същото време е "фръцла", "прави се на безпомощна" и е.. очевидно инфантилна както я описваш?  Whistling Тези "качества" са лоши, а не положителни, респективно тази кака я пращаме в групата на "лошите" а не добрите момичета Wink  Hug

@La Sombra: Моите приятели очевидно не спадат в тази група и са много по-съвестни и отговорни към своите половинки или жени. Предлагам да си смениш компанията от мъже с които общуваш  ooooh! Joy

# 57
  • Насред хаоса
А, аз с такива не общувам - просто ги наблюдавам и се чудя на волското търпение на жените им.
То ако става въпрос да се определя според присъствието до децата кой е лош и кой не ...

# 58
  • София
явно говорим за различни неща и нямаме единно мнение що е то лошо момиче. Май си прав за това да оставим подобни клишета на малките.

# 59
  • Sofia
То ако става въпрос да се определя според присъствието до децата кой е лош и кой не ...
Разбира се, че е част от уравнението  Peace И  то не да мерим количествено колко време стои, а качествено. Ако това дете за захвърлено на произвола, не му се обръща внимание, то ще стане асоциален, ниско образован, престъпник или наркоман. Изобщо поредният боклук в обществото. Защо изобщо би искал дете на което няма да обърнеш внимание, да му се радваш и обичаш?
И да, от гледна точка на един мъж това е хубаво и привлекателно (в подкрепа на тезата, в темата) - тъй като тя ще му обръща внимание, ще се забавляват, а малкото "изчадие" няма да пречи на любовната връзка  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт