Защо мъжете си падат по лоши момичета

• 21 429
  • 149
  •   1
Отговори
# 135
Защото "лошите" момичета са непредсказуеми и винаги поднасят изненади. Мъжът е ловец по природа, а дори котките не си играят с мъртви мишки.
"Лошото" момиче според мен е високо интелигентна жена, оригинална, с добро самочувствие, обичаща и уважаваща себе си, а след това другите. Не се държи с мъжа като негова прислужница или майка, а като равностоен партньор и изисква подобаващо отношение.
Това в общи линии, без да съм чела назад.

# 136
Deziderata това за мен е една силна жена, която знае какво иска и знае как да го получи,
  Wink

# 137
  • София - Рим и обратно
Deziderata това за мен е една силна жена, която знае какво иска и знае как да го получи,
  Wink
...и затова в очите на мнозинството е наричана "лоша", не им е лесно да са като нея.

# 138
  • София
Тази тема е като от лексикон на девой4ета от прогимназията. "Вси4ки искат да са като Майк" Laughing

# 139
  Wink
...и затова в очите на мнозинството е наричана "лоша", не им е лесно да са като нея.
Да, точно това имах пред вид.

# 140
  • Бургас
- Лошите мацки никога не мрънкат за глупости. - Нито един уважаващ се индивид, не мрънка. Правиш нещо или отработваш дразнителя. С мрънкане нищо не се постига. Та това го правят силните, а не лошите.
- Лошите момичета винаги носят секси обувки. -  На скоро беше публикуван резултат от проучване на тема "Харесвате ли високи токчета". Оказа се, че много малко мъже харесват токчетата. Същото е и с грима и муцуните.
- Предполага се, че щом тя е лошо момиче, автоматично означава, че има един куп лоши приятелки. - по принцип съм забелязала,че много от "лошите" момичета търпят приятелки, които са по - малко "лоши"  Mr. Green
- Този аргумент може да не е сред любимите на жените, но в мъжките фантазии лошите момичета носят провокативно облекло и задължително секси грим. - Предполагам, че всяка жена поне веднъж е искала да облече кожени дрехи и да напляска съкровището.
- Лошото момиче никога не пита защо си хвърляш мръсните чорапи на пода, защото е твърде заета да хвърля из целия апартамент своите собствени дрехи. - Бог да пази дома и семейството от двама лоши. На такива хора им викам мърльовци, а не лоши.  Laughing
- Ако някой й каже "Боже, имаш страхотни форми", лошото момиче няма да се скрие от срам, а на драго сърце ще зарадва мъжкия поглед. - Освен това е добре и да знаеш как да ползваш формите. И без друго ги имаш, та е добри и да се възползваш.
Ако лошите момичета изглеждат като пластмасови и носят токчета, уви не смятам, че точно това е харесването. Ако е за секс супер, но за друго.  Whistling
Та не смятам, че лоши е точната дума. Силна ми допада повече - знаеш какво искаш и знаеш, че ще го постигнеш. Всичко друго са просто частни случай на това.
Да се добавя: Интересното е, че се чудим дали мъжете харесват нещо, което те сами не определят като нас. Жените слагат един стереотип и се чудят дали мъжете го харесват. Интересното е, че мъжете влагат в "лошото" момиче съвсем друг смисъл. В темата имаше мъжко мнение по въпроса за определението, което споделям.

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 12:30 от Sesana

# 141
"Лошото" момиче според мен е високо интелигентна жена, оригинална, с добро самочувствие, обичаща и уважаваща себе си, а след това другите. Не се държи с мъжа като негова прислужница или майка, а като равностоен партньор и изисква подобаващо отношение.

hahaha hahaha даа да да hahaha hahaha hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=Geiq0FP13uQ

Peace

# 142

Защо ли мъжете имат съвсем друга представа за "лошите момичета"?    newsm78

Пп:Това,което си написала ,е описание на жена,която знае какво иска от живота и как да го получи.И няма нищо общо с идеята за "лошо момиче".   Peace   

# 143
Пп:Това,което си написала ,е описание на жена,която знае какво иска от живота и как да го получи.И няма нищо общо с идеята за "лошо момиче".   Peace   

Нищо подобно краси.мира  Naughty .. само фразата изискваща подобаващо отношение говори много .. от теб как някой би изискал да го уважаваш например  Thinking  Thinking

# 144
  • Пловдив
  Wink

Най-вече защото в това "как" влизат и лоши методи.

# 145
Аз не квалифицирам методите като добри и лоши, а по-скоро като ефективни и неефективни.

Немо сега го разбрах защо ме е цитирал, не изисквам, а очаквам е по-подходяща дума, така е. На въпроса как можеш да очакваш подобно отношение ти отговарям веднага- сквикнала съм. Човек очаква това на което е свикнал.

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 18:58 от Deziderata

# 146
Аз пък изисквам и очаквам отсреща да откликнат,не се ли получи........баста. Peace

# 147
- Лошите момичета винаги носят секси обувки. -  На скоро беше публикуван резултат от проучване на тема "Харесвате ли високи токчета". Оказа се, че много малко мъже харесват токчетата.

Хич не го вярвам това.

# 148
- Лошите момичета винаги носят секси обувки. -  На скоро беше публикуван резултат от проучване на тема "Харесвате ли високи токчета". Оказа се, че много малко мъже харесват токчетата.

Хич не го вярвам това.
Както и дългите нокти Tired Mr. Green

# 149
Ужасно скучно е в СО и стигнах и аз до тази тема  Laughing

Аз мисля, че съм от добрите, въпреки че нося високи обувки..
Нито обичам да е мръсно вкъщи, нито се лаская, ако някой строителен работник ми похвали "формите"..

Искам и аз да съм лоша пък. Помогнете ми! Tired

Общи условия

Активация на акаунт