Защо мъжете си падат по лоши момичета

• 21 429
  • 149
  •   1
Отговори
# 105

Лошото момиче просто се осмелява да направи всичко онова,което доброто момиче цял живот е смятало,че " не е редно"..... Wink

A то е?  Rolling Eyes

В описанието ти за лошото така и не видях нещо конкретно, което да "забранена зона" така да е каже, че да мине за негативно. Все някакви позитивни качества - забавна,привлекателна, остроумна, секси, жизнена, че дори и наивна. В такъв случай , ако добрата е обратното на това тя трябва да е - безинтересна, грозна, тъпа, антисекси, вяла и да умее да си прави сметката.   Laughing 

# 106
Чета темата и стигам до заключението, че говорим еднакви неща, но на различни езици... Всички мислим в една посока ,но се изразяваме различно... В края на краищата не е ли вярно, че лошите момичета са всъщност добри момичета, но искат и правят така, че да изглеждат лоши??? И обратното е вярно - добрите момичета са всъщност лоши момичета, които искат да внушат на мъжете, че са добри... Как ви се струва? Май съвсем ви обърках.... Mr. Green

# 107
Глупости.

# 108
Пасинет,не съм дала определение на "добро момиче' ти го правиш.
Аз само казвам какво според мен е "лошо момиче" и това,че този израз не бива да се приема буквално все едно тя е няква мръсна гад. Peace

Ще цитирам:
Най-значимата разлика между кучката и доброто момиче е страхът. Кучката демонстрира, че не се страхува да живее и без мъжа до нея.
Лошото момиче е с някой,защото иска,а не защото има нужда от него.
Мъжете не реагират на думи. Те реагират на липса на думи.Лошото момиче,ще те накара да говориш,а доброто няма да спре да дърдори.

Доброто момиче е уязвима,зависима,ранима,чувствителна,скромна.....никога не съм казала,че е грозна и тъпа. Peace

# 109

За мен лошо момиче е тази ,която обича да се забавлява,която граби от живота с пълни шепи,който знае цената си.
Тя не си ляга със всеки срещнат,но секса за нея не е табу.
Тя е забавна и привлекателна,остроумна,секси,дива.
Тя те побърква във всяко едно отношение и въпреки всичко ти я искаш,тя е уникална и всяко едно преживяване с нея е незабравимо.
Тя е от жените ,с които ако си бил с нея и след това сте се разделили,още дълго си спомняш за нея с усмивка,а може би и никога няма да забравиш.
Лошото момиче знае как да извади душата ти с памук,а ти нямаш нищо против това.
Лошото момиче е жизнена,позитивна,дори наивна.
Тя има хиляди образи,винаги е интересна..тя е най-добрата ти приятелка,защото с нея можеш да си кажеш всичко и да направиш всичко.

Лошото момиче не е тъпа,меркантилна кучка.Не е лош човек и в никой случай не е скучна.

Лошото момиче просто се осмелява да направи всичко онова,което доброто момиче цял живот е смятало,че " не е редно"..... Wink

Ама колко съвършено точно си ме описала Grinning. Просто на мястото на "лошо момиче" трябва да сложа името си и би могло да ми е нещо като визитна картичка Peace

# 110
# 111
Чета темата и стигам до заключението, че говорим еднакви неща, но на различни езици... Всички мислим в една посока ,но се изразяваме различно... В края на краищата не е ли вярно, че лошите момичета са всъщност добри момичета, но искат и правят така, че да изглеждат лоши??? И обратното е вярно - добрите момичета са всъщност лоши момичета, които искат да внушат на мъжете, че са добри... Как ви се струва? Май съвсем ви обърках.... Mr. Green
Това изобщо не е вярно. Лично мнение разбира се.
Аз никога не съм била добра и никога не съм се опитвала да накарам околните да мислят,че съм такава. На челото ми пише Хейтър Laughing
Така че,доброто е далеч от мен.

# 112
Понятията за добро и лошо в тая тема варират като сибирски температури - от -50 до +40.
Лошите са ви интересни само във фантазиите ви и на екрана. Като ви се случат наяве, пускате ревлива тема за съвет.
Умишлено ще прескоча издаващите празен звук мнения и благодаря на пасинет, че почти е изразила мнението ми и поздрав на шанел за свежия пост.
Замислям се дали пък липсата на секс при жените, който води до застой на кръвта в областта на таза, не отнема нужното на мозъка количество да се въздържи от някои от "гениалните" изказвания тук...  Mr. Green

# 113
Екс, мъжете реагират на думи, и още как. Flutter
Няма лоши, добри. Има подходящ момент, с правилния човек. От там нататък- каквото сабя покаже Laughing

# 114
Аз лично смятам за грешно това да възприемате лошото момиче за лош човек.
И преди го казах и сега четейки ви отстрани виждам как се въртите около това,че лоша,значи ЛОША,а не е така.

За мен лошо момиче е тази ,която обича да се забавлява,която граби от живота с пълни шепи,който знае цената си.
Тя не си ляга със всеки срещнат,но секса за нея не е табу.
Тя е забавна и привлекателна,остроумна,секси,дива.
Тя те побърква във всяко едно отношение и въпреки всичко ти я искаш,тя е уникална и всяко едно преживяване с нея е незабравимо.
Тя е от жените ,с които ако си бил с нея и след това сте се разделили,още дълго си спомняш за нея с усмивка,а може би и никога няма да забравиш.
Лошото момиче знае как да извади душата ти с памук,а ти нямаш нищо против това.
Лошото момиче е жизнена,позитивна,дори наивна.
Тя има хиляди образи,винаги е интересна..тя е най-добрата ти приятелка,защото с нея можеш да си кажеш всичко и да направиш всичко.
Лошото момиче не е тъпа,меркантилна кучка.Не е лош човек и в никой случай не е скучна.
Като изключа последното изречение, си описала една интересна,емоционална жена,а не лошо момиче.А последното...доброто момиче не прави неща,които не са редни,а лошото ги прави, макар да знае ,че не са редни...Кои са тези неща? 
Ако кажем,че лошите момчета са тези,които са гуляйджии,купонджии,донжуани...то  същото определение би трябвало да важи и за лошите момичета-купонджийки и донжуанки /Обществото ги нарича кур-и......двоен стандарт ,морал,кой знае.../.

Когато аз бях момиче   Mr. Green, като лошо се определяше момиче,което хойкаше по цели нощи, спеше с когото му попадне,пиеше,пушеше,....бягаше от училище...дръжеше се гадно с учители и съученици...Като гледам,вижданията не са се променили кой знае колко...

И сега лошите ученички,които бягат от училище,спят с всички момчета,пушат или се дрогират зад училището,псуват учителите,се зоват лоши момичета и се радват на слава!   Mr. Green
И едва ли,завършвайки училище,ако изобщо завършат,се променят коренно и стават интелигентни,умни,образовани млади жени...не,те просто продължават по течението...

Та затова аз свързвам понятието лошо момиче с понятието курва по-скоро,отколкото с понятието забавна,умна и интелигентна жена!

# 115
101 причини защо добрите момичета печелят място в рая,а лошите-в мъжките сърца

Кучката е здраво стъпила на земята

Кучка(съществително име,женски род,единствено число):Жена,която не си блъска главата за това какво си мислят за нея мъжете или който и да било друг.Тя е наясно,че ако на някого нещо не му харесва,това си е негово мнение и то не е от съществена важност.Тя не се опитва да живеепо нечии чужди правила,защото се интересува само от собствените си стандарти.Това е причината тя да общува с мъжете по съвсем различен начин в сравнение с 'доброто момиче'
Освен това кучката възприема себе си по различен начин.Тя се качва на ринга,така да се каже,със съзнанието,че е достоен противник на мъжа.С доброто момиче мъжът автоматично вижда себе си като шампион,а нея като губещ.Уверената жена,която се качва на ринга и не си тръгва без битка,печели уважението на мъжа,дори когато загуби.Защо?Защото той знае,че тя е жена с характер.Ако загуби,губи с достойнство.И когато и двамата слязат от ринга,той е принуден да я уважава като съперник.
Кучката се държи по начин,който мъжът разбира.Тя разговаря с него на същият език,който той използва в разговор с приятелите си,а това отново му показва,че тя е на неговото ниво.Тя може да общува директно,без недомлъвки.

Доброто момиче

Редовно се опитва да придума мъжа да и даде това, което иска.Ако не успее,плаче разстройва се и се цупи.

Кучката

Не захаросва нищо и не използва недомлъвки.Тя е откровена в предпочитанията си и ясно му показва как може и как не може да се отнася към нея.

Копнах го от една друга тема........мисля да беше от книгата,Защо мъжете си падат по кучки?

# 116
Уникална е.Сега вече има и продължение-''Защо мъжете се женят за кучки''.

# 117
Доброто момиче много слабохарактерно бе Thinking прилича на лигла с розови пантовки.
В смисъла на кучка влагам нещо съвсем различно. Naughty
Здраво стъпили на земята жени са повечето, които познавам,

# 118
Краси.мира не настоявам да сме на едно мнение. Peace
Понятието"лошо момиче' за мен е едно,а за теб друго.
И изобщо "лошо" за мен и "лошо" за теб  са две различни неща ,
затова не смятам да отговоря на въпроса ти.
"Лошото момиче' - не е курва, както и "доброто момиче" - не е задръстенячка.
Има хора и хора.
Разбираш ме, нали? Grinning
До човека си е...
Мое мнение! Peace

# 119
  • Paris, France
Добри и лоши са условни понятия. Няма добри или лоши мъже или жени. Има подходящи и неподходящи един за друг. Карла Бруни имаше репутация на лошо момиче. Преспала е с голям брой мъже, заминала за Мароко с любовника си и се върнала със сина му, родила от сина му. Сега е първа дама на Франция, наистина дама от класа. Ей такава снаха искам! И не съм чела да изневерява, честна и почтена е. Принцеса Даяна, Бог да я прости, беше добро момиче, уж, а преспа с де що има коняри и бекяри.

Разбира се, всеки скача според тоягата. Не от всяка жена минават номера. Жени с ниска популярност са принудени да бъдат по-деликатни и внимателни ако искат да се харесат. Също, една жена би била по-снизходителна и старателна с мъж, за когото мисли, че е харесван и желан от много жени, отколкото със мъж, когото намира за смотан и безинтересен за околните.

Общи условия

Активация на акаунт