Защо мъжете си падат по лоши момичета

• 21 429
  • 149
  •   1
Отговори
# 120
Ecstasy , да,всеки има право да е на различно мнение.   Peace
Именно затова попитах кои са тези неща,дето доброто момиче не ги прави,щото не са редни?
А лошото си ги позволява?
И наблягам на думата ,която ти употреби,редни-нередни.
Защото това ,което си изброила като качества на лошото момиче, не може да се нарече нередно.
т.е.:  Обича да се забавлява,знае цената си,забавна,привлекателна,секси,остроумна,дива,  уникална,побърква мъжете,вади душата ти с памук,жизнена,позитивна,наивна, интересна,не е скучна.....т.е.  ,все страхотни качества.Които едва ли някой ще нарече нередни.
И завършваш:

Цитат
Лошото момиче просто се осмелява да направи всичко онова,което доброто момиче цял живот е смятало,че " не е редно".....
Затова и попитах кое все пак е нередното,което лошото момиче прави,а доброто не смее...?

Затова и моя пост.

# 121
Нямаш ли приятелки или познати или поне някакви наблюдения...от добри или от лоши момичета,за да сравниш?
Както вече казах,това,което аз смятам,за добро и лошо е различно от твоето виждане за нещата,има ли смисъл да изброявам нещо,което е строго индивидуално за всеки?
Доколкото можах обобщих за доброто и лошото момиче.....сега за "редно" и "нередно" пак не мога да обобща, защото това,което е "нередно" за мен, е съвсем в реда на нещата за друг. Wink
Като казвам "мен" -говоря принципно,защото аз лично не робувам на тези правила. Peace

# 122
лоши ги наричат само суховати мустакати лелки. В наши дни да си смотан е грях и предпочитам умна и шантава мацка пред чело и несигурно моме с принципи.

# 123
В наши дни да си смотан е грях и предпочитам умна и шантава мацка пред чело и несигурно моме с принципи.
Айде,айде,като знам твоята мацка как още живеее с мамчето си , и я слушка, и ти готвят...хич не ми звучи като лоша мацка!   Mr. Green
По-скоро е от добрите .......    Laughing

# 124
Е той човека казва какво предпочита,а не какво има вкъщи! hahaha Joy

# 125
  • тук-там
"Лошото" на " лошите" момичета е, че мислят на първо място за себе си! Съобразяват се с другия до толкова, доколкото не влизат в противоречие със собствените си принципи и усещания.
Такива момичета, обаче се харесват на "добрите" момчета.
Привлича ги усещането, че някой има смелост да наруши правилата, и този някой е на тяхна страна. Че се държи по начин, който те не умеят и тайничко завиждат на свободата на действия и мисли... и в същото време са част от ежедневието на този човек...
Малееее, като есе стана... Joy

А, бе въпросът е единия да е "лош", другия "добър"!
Иначееее - двама лоши - пожар, двама добри - скуууууука!

# 126
"Лошото" на " лошите" момичета е, че мислят на първо място за себе си! Съобразяват се с другия до толкова, доколкото не влизат в противоречие със собствените си принципи и усещания.
Такива момичета, обаче се харесват на "добрите" момчета.
Привлича ги усещането, че някой има смелост да наруши правилата, и този някой е на тяхна страна. Че се държи по начин, който те не умеят и тайничко завиждат на свободата на действия и мисли... и в същото време са част от ежедневието на този човек...
Малееее, като есе стана... Joy

А, бе въпросът е единия да е "лош", другия "добър"!
Иначееее - двама лоши - пожар, двама добри - скуууууука!
Всъщност има логика в написаното. То обяснява и защо добрите момчета харесват лошите момчета (имам предвид от чисто приятелска гледна точка). Често има случаи на добри момчета или мъже,които се забъркват в неподходящи компании. Дали и там принципът е същия? Ако е така можем да изведем и някаква общочовешка теория,че противоположностите се привличат,  и добрите хора се чувстват привлечени от "лошите" или "непослушните" хора.   newsm78

# 127
  • София - Рим и обратно
Дали и там принципът е същия? Ако е така можем да изведем и някаква общочовешка теория,че противоположностите се привличат,  и добрите хора се чувстват привлечени от "лошите" или "непослушните" хора.   newsm78
Да, мисля, че определено е същия. Сега се замислих и за себе си - винаги са ме привличали хора, на които желая да приличам. Това важи особено за приятелките ми - без да искам винаги се сближавам с тези, които притежават качества, които аз нямам и искам да науча.

# 128
Просто е - противоположностите се привличат!

# 129
  • Paris, France
Просто е - противоположностите се привличат!

Не винаги. Ниските пълни (дори не дебели) мъже ме отблъскват.

# 130
  • някъде ...
Според мен Корсет имаше в предвид характери и нагласи.

Външния вид може да е силно относително, и разтегливо във времето понятие .

# 131
  • Paris, France
Ами и за характер важи при мене. Не се разбирам със свити, затворени, мълчаливи хора. Задушавам ги, изтиквам ги и те все седят в някой ъгъл докато аз се забавлявам с други.

# 132
  • някъде ...
Което доказва, че всяко правило, си има изключения.

# 133
Защото лошите момичета могат да се метнат на врата на следващия , то мераклии много, а мъжът нали е ловец, умира от страх да не му избягат, то същото и с лошите момчета.

# 134
Нищо не разбирате от лоши момичета.  Crossing Arms Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт