Защо мъжете си падат по лоши момичета

• 21 429
  • 149
  •   1
Отговори
# 15
Аз също не си падам по лошите момчета Mr. Green

# 16
  • тук-там
Аз също избягвам да падам - направо лягам. Mr. Green

# 17
Аз също избягвам да падам - направо лягам. Mr. Green
Ох,не,ще ме убиеш Mr. Green Joy

# 18
  • Sofia
Ми май не, винаги съм била с добри момчета...  Mr. Green
Глупости hahaha Онези, за които беше пускала тема не изглеждаха добри - да те въртят, без да ти кажат, че са женени  ooooh! Hug Joy

Бих искал да кажа "а сега сериозно", но темата не предполага сериозен тон и сериозни размисли Simple Smile
Аз се сетих за един друг всеизвестен факт - всеки мъж иска невинна и добра жена за пред хората - такава, която демонстрира на света, че ти си единственият на който би пуснала и истинска мръсница и развратница в къщи и леглото  Whistling Peace

По отношение на "лоша" има много тълкования - но, това което някои хора написаха, че мъжете искат "отракана" или "лека" жена - не е вярно, освен ако наистина не искаш да преспиш с тази жена 1-2 пъти и след това повече да не я видиш. Това, че един мъж показва, че това му харесва, не значи, че реално това е поведението, което иска да вижда от жените непрекъснато и със всеки. Когато един мъж попадне на "отракана" девойка и вижда, че е разкрепостена, той иска да вярва, че това поведение е само и единствено заради него, заради неговата харизма. НО, ако дойде приятеля му... Пешо, то той би очавал това отношение на девойката да бъде само и единствено, ексклузивно за него, а не към всички други мъже! Ако един мъж види, че тя се държи така със всеки, то тя попада в групата на леките жени.
Тук е въпрос на психология и границата е много тънка и ако не се познава разликата може да си иградиш имидж не на "лоша" жена, а на нещо което мъжете не харесват Simple Smile

# 19
Дреме ми по какво си падали мъжете, аз не живея, за да се харесвам на мъжете.

# 20
  • Sofia
Дреме ми по какво си падали мъжете, аз не живея, за да се харесвам на мъжете.
Ей това е мъжка дума!!! И аз така  Joy hahaha

# 21
  • Бургас
Лейди, ти не си ли падаш по лоши момчета? Ако - да, по същата причина и обратното.

Ми май не, винаги съм била с добри момчета...  Mr. Green

Там ти е грешката  Mr. Green Hug Joy

Относително е кой какво разбира под "лошо момче/момиче"... Thinking

# 22
  • София
Юлияне,
твоте размишления ми напомнят на онзи виц за разликата между к...ва и мръсна к...ва. Laughing

# 23
Юлияне,
твоте размишления ми напомнят на онзи виц за разликата между к...ва и мръсна к...ва. Laughing
Каква е?

# 24
  • някъде ...
Юлияне,
Каква е?
Категории жени:
1. Девойка - не дава на никой.
2. Вярно момиче - дава само на приятеля си.
3. Жена - дава на мъжа си и на любовника си.
4. Курва - дава на всички.
5. Долна курва - дава на всички, само на мене не дава!

# 25
  • София
първата спи с теб и с други мъже, а втората спи с всички, освен с теб

# 26
  • Sofia
Тъкмо щях да напиша за разликата между курвата и кучката. Кучката във вица написан от dd е под номер 5 Grinning

@Andariel: те повечето вицове тъй или иначе са инспирирани от реалния живот  Joy

# 27
  • София
Щото са тъпи идиоти и мазохисти.

# 28
Абе да е красива, с бяла кожа, черна коса и сини очи и поне 165 см, па ако още и наркоманка да е...

# 29
Абе да е красива, с бяла кожа, черна коса и сини очи и поне 165 см, па ако още и наркоманка да е...
Ти нещо не си добре Joy

Общи условия

Активация на акаунт