Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 12-та тема

• 149 607
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet
избрах си питка -слънце и ще се захващам с нея, дано да ми се получи добре Praynig

# 316
  • вече Пловдив
С огромно удоволствие от доста време разглеждам темичката ви, дами! Правите изключителни питки, направо с часове разглеждам и не мога да се наситя  newsm20
Днес за втори път правих питка по рецептата на Мариета за тестото с айран и не мога да се сдържа да не ви я покажа:

# 317
# 318
# 319
Ваня1975, добре изглежда питката ти, а тестото с айряна е много сполучливо и вкусно!  bouquet

DeiziL, покажи я по друг начин, така не се вижда, трябва да се влезе във фейсбука. Peace

Маме, и ти с тестени вкусотии, как успяваш само! Heart Eyes  chef  bouquet

# 320
Не бях месила отдавна,та днес две питки да очешам краста.

# 321
Мамо Цоцоланке,ditsan,фантастични питки! Heart Eyes

# 322
  • на втория етаж
 Опит за питка Житен клас  Grinning Hug,неуспешен  Blush

Ще повторим  Peace Laughing

# 323
Опит за питка Житен клас  Grinning Hug,неуспешен  Blush

Ще повторим  Peace Laughing

lina kaz , що пък неуспешен? То винаги може по-хубаво, но добре си изглежда житното класче.  Peace Аз преди време пробвах венец да правя, пак така се реже, ама кръгло, но   станааа........не е за показване. Добре, че се ядеше поне. Та искам да кажа, че знам как изглежда неуспешното. Grinning Peace

ditsan , и тук да ти похваля питките, чудни са и двете!  chef  bouquet Само дето не щЪт да ми се покажат на голяма снимка!

# 324
# 325

DeiziL, хубава е, изглежда добре втасала и пухкава!  bouquet А като гледам снимките, на момченцето май много му е харесала!  Peace

# 326
Питката я препекох малко отгоре, но това не попречи да се язяде мн бързо Grinning

# 327
Днешната ми питка за Архангеловден.

# 328
Росонера,чудесна питка си показала! Peace

Питки с плънка по рецепта на Мари-ета,мнооого вкусни!И тези без разрез отгоре са с плънка. Grinning

Мари-ета,благодарности за рецертата!   bouquet

# 329
  • ГОре на черешата...
Елексир, чудесни питки Peace! Радвам се, че са ви харесали Hug!

Питката за моите именници:

Общи условия

Активация на акаунт