Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 12-та тема

• 148 195
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Една Болярска питка да покажа от преди няколко дена

# 76
Поздравления за всички в темата и за питките, които показвате!   bouquet

Alyona, нямам представа от кога се занимаваш с тестото, но искам да се обърна специално към теб, защото питките, които виждам от теб, от лятото в тази тема са просто приказка! Моите най-сърдечни поздравления. Изпапваш ги, това си личи отдалеч и имаш страхотно желание да учиш още.
Болярската ти питка обра точките за мен!   bouquet

Да се запиша и аз тук, че отдавна не съм го правила. Вчерашната ми питка за Кръстовден, тази от Богородица и някои домашни хлебчета.

# 77
  • Бургас
Тази пита направих за една първокласничка.

# 78
  • Sofia
Ето и моята за първия учебен ден.
Но понеже я правих по нощите (започнах след 10), нямах сили да украсявам...

# 79
rossonera Благодаря ти миличка  Heart Eyes  Ами от миналата Коледа май  newsm78 после мъже ми подари машина и се започнааааа  ooooh!  Mr. Green

Но като гледам и ти не си поплюваш  Whistling  Виж каква красота правиш , а и ако не се бъркам, месиш тесто на ръка ! Браво на тебе, респект!  Hug

KIKI_nik много хубава питка , аз от кога се каня да пробвам да украся ... Я кажи да знам, буквички са по тъмнички от розички и птички защото намазани с жълтък ?
Tari Tasartir питката ти като слънчице ! И аз така обичам посред нощите да меся  hahaha  откачена работа , както ми казват приятели - Болен мозък  Mr. Green  Но си обичат да дойдат сутрин на топли кифлички  Simple Smile

Я ми кажете, защо правите питки за първия учебен ден? Нещо като традиция ли е тук ? Подарявате ли на някой или вкъщи папкате  Mr. Green
Питам, защото днес е първия ден на детето ми е в градина.

# 80
  • Бургас
Буквичките и листенцата са боядисани със златна боя.Направих питката,защото учителката им помолила някоя майка да направи пита ,за да ги посрещне с мед и пита.Та майката помоли мен Laughingи затова я правих.

# 81
  • ГОре на черешата...
Прекрасни творения пак сте показали, браво на всички  bouquet!

Альона, по отколешна традиция първолаците се захранват с питка с мед - да е "пълен" животът им като хляба и да се учат и трудят като неуморните пчели Peace.

# 82
  • Sofia
Альона,

mari_eta ти е обяснила.
При нас си стана ежегодна традиция - въпреки че сме вече трети клас, добре си похапват дечицата на 15-ти.

# 83
  • ГОре на черешата...
Tari Tasartir , нашите третокласници днес бяха на пица Mr. Green

Обаче пък ме подсещаш да метна една питка за домашна консумация довечера Grinning.

# 84
  • София
Ето и моите две питки, за първия учебен ден, малко в последния момент снимани,
http://iankapanova.snimka.bg/other/pitka.532446.20618236
http://iankapanova.snimka.bg/other/pitka.532446.20618235

# 85
Но като гледам и ти не си поплюваш  Whistling  Виж каква красота правиш , а и ако не се бъркам, месиш тесто на ръка ! Браво на тебе, респект!  Hug

Благодаря ти. Все още не се давам на машината. Да видим до кога...  Joy

Питката за празника ми днес.

# 86
Россонера,честит празник!Много красива питка!  bouquet
Момичета,много хубави печива видях,както винаги се справяте страхотно!Поздравления на всички! Peace

# 87
  • ГОре на черешата...
Россонера, честит празник  bouquet! Прекрасна ти е питката, браво Peace!

Моята сега втасва, ще я покажа по-късно.

# 88
pure elixir, mari_eta, благодаря ви, момичета!   bouquet Бъдете здрави, щастливи и вие, и вашите семейства. Това е най-важното!

mari_eta, очаквам и твоята питка днес.  Grinning

# 89
  • ГОре на черешата...
Ето я:

Общи условия

Активация на акаунт