Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 12-та тема

• 149 458
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Тъкмо видях че нямам домат Tired ама имам печени пиперки от тях ще сложа щом казваш че ще стане  smile3508
айде изчезвам да зареждам  в машината  Mr. Green

# 346
Тъкмо видях че нямам домат Tired ама имам печени пиперки от тях ще сложа щом казваш че ще стане  smile3508
айде изчезвам да зареждам  в машината  Mr. Green

Ооо,печения пипер дава страхотен аромат.Гарантирам,че ще ви хареса!Колкото пъти съм черпила с хляб с печен пипер и маслини ,са си облизвали пръстите. Peace

# 347
  • Пловдив
pure elixir стана  страхотия  Hug Hug Hug
хиляди благодарности за безумно пухкавата и вкусна рецепта.  smile3525
Като видях нейната пърленка веднага реших да я направя,но нямах сушени домати и сложих 3бр пекани пиперки.Изсуших ги в домакинска хартия защото бяха от буркан .
Когато се омесиха с тестото стана малко червено Embarassed .Така и го изпекох и едвам успях да снимам защото такъв аромат се носеше ,че чак виеха всички домашни около мене  Mr. Greenhahaha hahaha

ПЪРЛЕНКА със сирене и сушени домати

# 348
Привет майсторки на питките Wink
отдавна не съм се появявала,но за сметка на това не съм спирала с месенето.В седмица поне една питка.
Ето това е питката ,която на правих за имения ден на моето слънчице Вики :

Сега правя една за деня на християнското семейство,по рецептата на Мах-мама с едно втасване,че ме изненадаха с времето.
Снимчица,малко по-косничко.
Приятен ден Stop

# 349
.

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 22:59 от Fior

# 350
pure elixir, пърленката ти е чудна!

Поздравления, момичета, за страхотните изкушения, които сте показали!   bouquet

Ето я моята питка за днешния празник - 21 ноември (Ден на християнското семейство).

# 351
питка за изписване на бебе

козуначни кифлички с локум

# 352
  • ГОре на черешата...
Чудесни питки, пърленки и кифлички сте показали, момичета, браво  bouquet!

Ето и моята питка за днешния празник - въведение Богородично /Ден на християнското семейство/:

# 353
Питка за прощъпулника на синчето:

И за кръщенето му:

# 354
  • ГОре на черешата...
Вивиан, прекрасни са и двете, да ти е живо и здраво момчето  bouquet!

# 355
  • Пловдив
ВИВИАН страхотни пити браво.smile3501

# 356
  • София
Леле, Вивиан, кога мина 1 година? Да ти е жив и здрав Hug
Аз в момента пека моята питка - да видим какво ще излезе Simple Smile

# 357
  • UK/София

Здравейте, момичета!Днес ще правя за първи път короната на Котка.Тъй като ще бъдем доста хора, се налага да я направя двойна или тройна доза.Но не съществува толкова голяма форма за печене с дупка в средата.За това искам да питам дали, ако в средата на тавата  сложа купичка от крем карамел ще приключа печенето успешно?Т.е. като се извади чашката да не е някоя тестена смес?

# 358

Здравейте, момичета!Днес ще правя за първи път короната на Котка.Тъй като ще бъдем доста хора, се налага да я направя двойна или тройна доза.Но не съществува толкова голяма форма за печене с дупка в средата.За това искам да питам дали, ако в средата на тавата  сложа купичка от крем карамел ще приключа печенето успешно?Т.е. като се извади чашката да не е някоя тестена смес?

Помня,че баба ми  така правеше кекс.В  тава с алуминиева чашка посредата и всичко си беше ок.Но за тесто нямам идея.Не ми се вярва да остане тестено,няма логика.

# 359
  • ГОре на черешата...
И според мен ще си се изпече без проблем Peace!
А защо не направиш 2 корони?

Общи условия

Активация на акаунт