Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 12-та тема

• 149 449
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Браво на тебе ,че не се отчайваш прави и показвай  Hug Hug
Със всяко тесто стават възелчетата ......оформянето на питата не е от значение какво трябва да бъде тестото Peace
Айде до другото месене  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 436
Айде до другото месене  Hug Hug  bouquet  bouquet[/b][/color]

До другото.... Heart Eyes

# 437
Момичета,нагледах се на 3 стр. красоти!Няма да ви изброявам,за да не пропусна някого,защото всички питки за разкошни!  bouquet  bouquet

Даже и на Реа изглежда чудесно,нищо че е пропуснала второто втасване! Wink
Реа,ако следващият път не ти се занимава с 2 втасвания/както на мен/,можеш след като замесиш тестото и го оформиш на пита,тогава да го оставиш да втаса,само веднъж.Аз лично избягвам да втасвам тестото преди оформяне/освен при козунаците/,че по-трудно го изваждам от кошницата на машината,когато е втасало.Пък и все бързам или  времето ме притиска Embarassed.

# 438
Ето днешните ми питки,едната е за съпруга със типово брашно а другата за нас
-типова
-бяла

# 439
питка №1

питка №2

Момичета  Hug нагледах се на много красиви питки, браво  smile3501

# 440
  • забравих си мисълта...
Ditsan,  Hug Пепика  Hug питките ви както винаги са неповторими. Много красиви и много вкусни със сигурност са.   bouquet   bouquet

# 441
Невероятно красиви са питките ви Ditsan и  Пепика smile3501
Аз ще споделя едни много сполучливи Питки едноминутки на Мими от Гответе с мен, без втасване идеални за работещи дами

# 442
  • забравих си мисълта...

Лимонови милинки

# 443
Дитсан,Пепика-отново красота!
Венетта,много оригинално хрумване!Предполагам,че милинките са сладки?

# 444
  • забравих си мисълта...
Да Pure Eöexir, сладки са.

# 445
След сладките милинки на Вени  Crazy Heart Eyes
Класически милинки

и парченце

Да е жива и здрава Винце ,че сподели тези рецепта  Heart Eyes
Пепика, питки за чудо и приказ! Heart Eyes
Ditsan,    smile3501

# 446
момичетааааа, страхотни питки! Венета,  delicate  Hug  Пепика много красиви станаха, браво! D-S много пухкава изглежда питката ти !

Fior мнооого са красиви питки. Как прави дръжка на кошница? Розички от ММ?  Втора питка с пудра захар ли поръсена? Милинки по коя рецепта прави?

# 447
Направих три питки с тесто, месено в хлебопекарната, обаче не стават на конци. Къде бъркам?

# 448
  • забравих си мисълта...
Delicate, прекрасни милинки си направила, конци, направо мечта.   bouquet
Alyona и твоите са също чудесни.   bouquet

Goldi81, аз не ги правя в пекарната и нямам даже такава, но ето ти тук и тук една рецепта, където съм показала стъпка по стъпка как го правя и на мен ми се получават винаги конци.

# 449
Fior мнооого са красиви питки. Как прави дръжка на кошница? Розички от ММ?  Втора питка с пудра захар ли поръсена? Милинки по коя рецепта прави?

Благодаря! bowuuДръжката е от две части-то се вижда,де EmbarassedПравена е с тел,около която осуках тестото и изпекох двете части.После ги сложих на погачата и завързах с панделката.Розичките са от готова ММ.Да,втората питка е с пудра захар.
За милинките дадох рецептата на Зиче- виж тук!!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт