Отговори
# 315
Оооо 4 ръце от нас за био дизела Grinning Laughing

# 316
Био дизел е супееер! Ако го няма в тази кампания ще си поръчам еднолично някъде .

# 317
  • София
И ние сме за Био Дизел  Grinning .

# 318
  • Sofia
И аз изпуснах лятната поръчка, но сега съм на линия. И за мен ще взема и за малкото човече.

# 319
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Да се запиша и аз, най сетне си взех летните поръчки, та съм готова и за зимните.  Mr. Green

Био дизела е страхотен!

# 320
И аз ще заредя с био дизел  superuu

# 321
Да се запиша и аз, най сетне си взех летните поръчки, та съм готова и за зимните.  Mr. Green

Раде, дано не си вземеш зимните през лятото.  Heart Eyes

# 322
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Раде, дано не си вземеш зимните през лятото.  Heart Eyes

Е, като си ги взема през лятото, ще си ги нося другата зима!  Mr. Green

# 323
  • София
Запис и от мен.

И на мен това ми харесва - за модел тип туника съм и ако може малко по-плътно за зиморничавите  Peace
Дори и да се дигне цената - важното е да е топличко и функционално   bouquet

И аз съм ЗА това  Peace

И на мен тези моделчета много ми харесаха. Идеята за пончо също ми допадна. Както и за шапка за дребната - търпи, не търпи - зимата няма да й мръзне тиквето, я... и сега с цената на як рев успявам да й сложа....

Декември 2012
      1 2 3 4 5
 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
Благодарим ви, че използвахте тази планета  Mr. Green

Хахаха, супер яко!

Био дизела също ме кефи!  Mr. Green

newsm10  Joy Уникално!

Ще чакаме с нетърпение Simple Smile))

Дано дечките са вече здрави!!!

# 324
И био дизела и ит локал са мнооого добри. За сефте се сещам виждам, че ще има колекция.  Crazy Отивам да чета назад докъде е стигнало творчеството.

# 325
Шаманке, тъй като днес си скъсах поредния лист от обичания от мен Ла Лече Календар, се сетих, че наближава време и нови да се правят......

Ти само за гардероба ли отговаряш?

Ще има ли и следващата година календар, МНОГО МОЛЯ за такъв?!
Не Шамана отговаря Simple Smile но всъщност, точно вчера говорихме с Mimsat, че би било добре да има календари 2011... (за 2012 не знам дали да правим, нали ще свършва света бездруго?!) Ако успеем и измислим, вероятно ще са друг тип календарите Simple Smile но надяваме се - не по-малко удачни.

уЛепенки за аУтомобил ще има ли? Вече имаме "пази моториста", "пази колоездача", "бебе в колата", един био-дизел ще се намери къде да го сложа Simple Smile  

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 16:33 от Berend Botje

# 326
и аз съм на линия Simple Smile вече с ново попълнение вкъщи.

преди бях малко скептична за пижамите, но сега съм с 2 ръце "за" ще е супер полезно през зимата. измръзвам вечер докато кърмя и си докарах страшни болки в кръста....

# 327
Честит син, Веселина! Има прекрасно име, дано е силен и красив като него  Peace

# 328
  • София
Как без пижами, моля ви се? Задължително, че аз трета зима мръзна вече. Отгоре на това ще си я занеса в родилното и там ще се фръцкам.

# 329
Веселина, честит ти малък мъж!

О, за пижама съм с 2 ръце "ЗА". Аз имам 2 по-големи, че да мога да загащя гърба, че иначе настивам...

Общи условия

Активация на акаунт