Отговори
# 330
... Отгоре на това ще си я занеса в родилното и там ще се фръцкам.

Надявай се! В родилното само по нощници приемат.  Wink

Айде, бе, Шамане, дай малко газ, че мръзненето стартира със страшна сила!  Rolling Eyes

# 331
Как без пижами, моля ви се? Задължително, че аз трета зима мръзна вече. Отгоре на това ще си я занеса в родилното и там ще се фръцкам.

ПИЖАМА, ПИЖАМА, но ако може преди Коледа да си ги получим, че иначе в родилното ще "дзиндзирикаме" Simple Smile)).

# 332
  • София
... Отгоре на това ще си я занеса в родилното и там ще се фръцкам.

Надявай се! В родилното само по нощници приемат.  Wink
Аз си обличах и пижами пък! Фръц! На визитация вси сме голи до кръста. Дали заметнали нощници или смъкнали пижами, на доФтора не му правеше впечатление.

# 333
Ъъъъъъъъъ, таковата,... нали не чакаме Скреч да тръгне да ражда?..........  Confused  Rolling Eyes

# 334
Ъъъъъъъъъ, таковата,... нали не чакаме Скреч да тръгне да ражда?..........  Confused  Rolling Eyes

Не дееее!  Mr. Green

Аз не бях много за пижама, но последните вечери се намръзнах, таааа... чакаммм  Laughing

# 335
Здравейте! Мога ли да се включа с поръчка за блуза за кърмачки? На мен ми харесва миналогодишния вариант  Grinning
Какво е необходимо, за да направя заявка за такава блуза?

# 336
  • До хладилника, който обичам
Какво е необходимо, за да направя заявка за такава блуза?
Шаманката да даде зелена светлина за заявки Grinning

Не, че ще тръгна да правя артикули, но нещо бихте ли искали да се прави, за в бъдеще? Като идейки само.

# 337
Като идейки, помниш ли едно време продаваха лепенки, които си ги слагаш с ютия върху текстил ? Така, който иска си прави чанта, торбичка, тениска ...

# 338
Чудесна идея  Peace Календар ми се иска  Blush А хубавите ми чаши с лъжичката от миналата зима, и двете ми пострадаха, та....  Blush

# 339
Шаманке, тъй като днес си скъсах поредния лист от обичания от мен Ла Лече Календар, се сетих, че наближава време и нови да се правят......

Ти само за гардероба ли отговаряш?

Ще има ли и следващата година календар, МНОГО МОЛЯ за такъв?!
Не Шамана отговаря Simple Smile но всъщност, точно вчера говорихме с Mimsat, че би било добре да има календари 2011... (за 2012 не знам дали да правим, нали ще свършва света бездруго?!) Ако успеем и измислим, вероятно ще са друг тип календарите Simple Smile но надяваме се - не по-малко удачни.

уЛепенки за аУтомобил ще има ли? Вече имаме "пази моториста", "пази колоездача", "бебе в колата", един био-дизел ще се намери къде да го сложа Simple Smile  

И ние имаме пазете моториста.....

Дано има календари, аз чаша нямам и не знам защо не съм поръчала предния път?

Веселина, честита мъжка  рожба!

# 340
# 341
  • София
Аз искам нормален часър за големи хора(не детски и за количка)

# 342
Ей, това  за лепенките лепещи се с ютия много ми допада, a и някое стикерче за кола няма да откажа, стига да има нещо като с картинка, че немците български не говорят  Mr. Green

# 343
Ей, това  за лепенките лепещи се с ютия много ми допада, a и някое стикерче за кола няма да откажа...
smile3521 И аз така

# 344
Ау за малко да изпусна, за сега само запис и отивам да ви чета Hug

Общи условия

Активация на акаунт