Отговори
# 375
  • Германия
Аз да попитам дали може да се коригира анкетата за повече от един отговор  Wink
И аз, на мен ми харесаха поне 2 неща! Шамане, не бъди диктатор дееееееееее Praynig Praynig Praynig

# 376
Пролетта нямах проблем с дрехите си при кърменето , ама сега установявам, че ще ми е студено за да се кърмим без да съм подготвена. Така, че и аз да се наредя в категорията на чакащите за тазгодишната зимна колекция на Шаманката.
А за моделите всички ми харесват, и пижамката, ама фаворит ми е номер 3 Peace

# 377
Шамане искам 3 опции за гласуване не бъди диктатор!  Heart Eyes

# 378
Искам нещо друго (осъзнавайки, че ще вбеся Шаманката)    newsm65
Aз искам всичко  Laughing

# 379
От всичко бих си взела без полото, но... ако може модел 1 без канта долу. Шаманич, много ти се отдава, защо не вземеш да отвориш една модна кърмаческа къща   Laughing newsm43

# 380

Опитвам, уж дадох 4 опции, ама не става. Малко помощ, Бу?

# 381
Ааа да 4 опции ще е супер, сори Шамане, знам, че си зает човек, ама какво да правя като всичките ти модели са страхотни!  Hug

# 382
  • До хладилника, който обичам

Опитвам, уж дадох 4 опции, ама не става. Малко помощ, Бу?
Помогнах.

Аз искам поло (опция 2) и нещо друго.
И не искам туника пък. За мен - блуза достатъчно дълга да се огащя (хубава дума, нали?), но да не е туника. Туниката е за слаби дупета. Дебелите изглеждат само по-палаткести... или поне моя.

За кога, викаш, ще стане готово? Mr. Green За ЛЛЛ членове намаление ще има ли като предния път Simple Smile

# 383
  • София
И моделчетата да са малко по-дълги, че да ни покриват "прекрасностите" (цитирам Еличка). [/b] [/color]

Тоже. Само аз единствена ли искам рокля.  Sad

Иначе всички ми харесват много, но ако трябва да избера един - №3.

И аз искам рокля  Grinning !

# 384
Гласувах с 1, 3, пижама и нещо друго без да ми пука, че ще вбеся Шамана.  Blush

Искам боди за мен, като денонощен заместителен вариант на кърмаческите одежди! Не искам обикновено боди, което мога да си взема от всеки магазАн за бельо, искам Шаманско боди!  Crossing Arms

Рокля също искам, но дълга, много под коляното.  Simple Smile

# 385
И моделчетата да са малко по-дълги, че да ни покриват "прекрасностите" (цитирам Еличка). [/b] [/color]

Тоже. Само аз единствена ли искам рокля.  Sad

Иначе всички ми харесват много, но ако трябва да избера един - №3.

И аз искам рокля  Grinning !

Подкрепям и двете изказвания.

Искам дълга рокля.  Grinning

# 386
Искам боди за мен, като денонощен заместителен вариант на кърмаческите одежди! Не искам обикновено боди, което мога да си взема от всеки магазАн за бельо, искам Шаманско боди!  Crossing Arms
И аз се присъединявам. А иначе гласувах за туниката и полото, защото аз пък обичам да ми е топло на вратлето. Ааааа, и за пижамата.
То ние си се кърмим предимно вечер и сутрин, рядко през деня (за събуждане) и винаги в къщи, но... Вече съм пристрастена към тази марка  newsm03
Пък като гледам как върви гласуването, ще видим как ще изглежда №3 изработен. Лятото така се навих за блузата и сега не съжалявам  smile3521

# 387
  • София
И аз искам от всичко, без туниката. Просто не ми отива тази кройка на широкия ханш, а не, че не ми харесва моделът. Така че гласувах с цели три чавки. Страхотна си, Шаманке! Ти си национално богатство  mrstraetz

# 388
Гласувах с 1, 3, пижама и нещо друго без да ми пука, че ще вбеся Шамана.  Blush

Искам боди за мен, като денонощен заместителен вариант на кърмаческите одежди! Не искам обикновено боди, което мога да си взема от всеки магазАн за бельо, искам Шаманско боди!  Crossing Arms

Рокля също искам, но дълга, много под коляното.  Simple Smile
Ах аз искам рокля до земята, от много време искам! Шамане?!?

ъъъ такова, на мен до земята на други до под колената, така че дълга е ок  Laughing

# 389
Поло! Поло! Поло!

Общи условия

Активация на акаунт