Отговори
# 390
Ихаааа...Няма как ще се търси вариант да летят до Кипър тез УбаВини....Не мога да пропусна просто.
Ще ангажирам сумати хора за целта....но ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА  Joy  Hug  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 391
  • София
Мисля ,че ако номер 3 се по удължи до към коляното и се вкара една лента под бюста ,тип коланче/за повече ефектност на бюста  Laughing/ ,може да стане много добра рокля за кърмачки  Laughing .И номередно 1 с удължаване ,може да е прекрасна рокля.Аз съм превърженик на идеята зимна рокля до коляното.

# 392
  • Бургас
Рокля и аз няма да откажа! Grinning Иначе гласувах за номер 3 и пижамата.

# 393
...
ъъъ такова, на мен до земята на други до под колената, така че дълга е ок  Laughing

Ох ще ме уморите... големи сте скици  Hug

# 394
Всичко ми харесва.
Без претенции, каквото изберете, но рокля също ми се струва добър вариант.  Laughing

# 395
Шаманич, пак си надскочила себе си... прекрасни са - гласувах за №3 и пижама, ама и нещо друго, като ми хареса идеята за рокля. Laughing

# 396
Плахо се присъединявам за дългата рокля  Blush

# 397
страхотни модели, а за малките ще има ли блузки и бодита?

кога започват поръчките? пак ли ще има отделна тема?

много въпроси станаха, но съм нетърпелива...

# 398
  • София
страхотни модели, а за малките ще има ли блузки и бодита?

кога започват поръчките? пак ли ще има отделна тема?

много въпроси станаха, но съм нетърпелива...

и аз ,и аз ,че съм кърмача отскоро и наистина ходя гола  Laughing !

# 399
От какъв плат си я представяте тази рокля?

Гласувах за номер 3 (страхотна идея с този шал-яка) и пижама, дадох глас и за номер 2, но с уговорка да НЕ е поло.
Шаманката, от какъв плат ще са?
Никак не харесвам евините изпълнения "памук с ликра". newsm43 След няколко пранета почва все от някъде да виси.

# 400
Номер 3
Гласувах и за поло,но зависи цвят.....

# 401
  • София
От какъв плат си я представяте тази рокля?

Гласувах за номер 3 (страхотна идея с този шал-яка) и пижама, дадох глас и за номер 2, но с уговорка да НЕ е поло.
Шаманката, от какъв плат ще са?
Никак не харесвам евините изпълнения "памук с ликра". newsm43 След няколко пранета почва все от някъде да виси.

Роклята си я представям от памучно рипсано трико или нещо имитиращо плетено ,може и вълна.
Идеята за вълнена рокля до коляно и високи бтуши не мога да си я избия от главата  Laughing .

# 402
Идеята за вълнена рокля до коляно и високи ботуши не мога да си я избия от главата  Laughing .

О, да. Това звучи страхотно.
Но и на туника съм съгласна. С висока талия, като № 1 или като № 3.

# 403
  • София
Определено и роклята и туниката трябва да са с висока талия  Laughing ,че да подчерава едни прелести и скрива други  Laughing .

# 404
Гласувах за номер 3 и се надявам да имаме алтернава за цвета, ако не ... здраве да е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт