Отговори
# 405
    Номер 1,3 и пижамата   bouquet  bouquet  bouquet Поздравления ! Страхотни модели !   bouquet  bouquet  bouquet

# 406
  • София
Шамане, а рекламка нещо във Фб? Кой знае колко народ е проспал темата  Whistling Whistling Whistling

# 407
И за мен пижама моля, че умирам от студ нощес, а малчо се изтирикати и яде вече по два пъти вечер  ooooh!
а за останалото съм разттроена  Laughing

# 408
От какъв плат си я представяте тази рокля?

Гласувах за номер 3 (страхотна идея с този шал-яка) и пижама, дадох глас и за номер 2, но с уговорка да НЕ е поло.
Шаманката, от какъв плат ще са?
Никак не харесвам евините изпълнения "памук с ликра". newsm43 След няколко пранета почва все от някъде да виси.

Роклята си я представям от памучно рипсано трико или нещо имитиращо плетено ,може и вълна.
Идеята за вълнена рокля до коляно и високи бтуши не мога да си я избия от главата  Laughing .

Да, да, да!  Heart Eyes

# 409
Ще проверя какво е положението с платовете и ще видим дали ще има подходящи за рокля или нещо подобно.

# 410
  • До хладилника, който обичам
С предложението за пухен скафандър какво стана? Thinking

# 411
Искам от всичко + ако има и рокля и ако не ме биеш много и пончо  Mr. Green

# 412
рокля! рокля!

# 413
Варно бе, ами пончото ?  Wink

# 414
  • ул. "Мечтание"
Аз си харесах модели 1 и 3 и пижамата.

# 415
Глас от мен за пижамата и за номер 2 - идеята за рокля ми харесва  Peace

# 416
  • Sofia
И аз много харесах модел 3. Също и 1 и пижамката. И аз да питам, с риск да съм нахала, а за бебковците? Много готини бяха летните бодита, макар да не се добрах да си поръчам.

# 417
Всичките 4 предложения са страхотни. Ако има и рокля, мисля, че ще се разоря  Laughing

# 418
Мога да гласувам за всичките. Гласувах за 1, 3 и пижама - тях бих взела със сигурност.
Ако има нещо и за дечицата и от него бих взела.  Peace

Шаманче, май е излишно да казвам, че и този път имаш страхотни предложения!  Hug

# 419
Иска ми се нещо шикозничко и гиздавко  Mr. Green Mr. Green И май е рокличка Mr. Green 4470 май рокличкааа ми се носи Mr. Green Mr. Green както и да вбеся Шаманката Mr. Green Mr. Green Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт