Отговори
# 495
  • София
Нямам търпение да се пуснат заявките  Laughing !

# 496
Чудесна рокля!

Деколтето ми харесва, щом не е поло - супер е за мен!

# 497
  • Бургас
Роклята е страхотна наистина! Party Чакам и аз инструкции за по-нататъшни действия, че за пръв път се включвам и не ми е много ясна организацията. Mr. Green В друга тема ли ще се поръчват тези красоти?

# 498
Мммм.. чудна рокля шаманска Simple Smile чуйте сега ако се пусне под коляното е супер за половината човечество, а на другата половина ако му е дълга, моля да извика на помощ ножицата  Peace
ШАмане скрий ми водомерите моля   Wink

# 499
И на мен много ми харесва примерният модел на роклята!
Много ми се иска да е съвсем малко над коляното и да е по-светличък цвят!

# 500
Мария, като станат окончателно готови моделите, Шаманката ще пусне отделна тема за записване, дава линк към нея в тази тема, така че разсеяни като мене да не могат да я пропуснат  Mr. Green

# 501
Мммм.. чудна рокля шаманска Simple Smile чуйте сега ако се пусне под коляното е супер за половината човечество, а на другата половина ако му е дълга, моля да извика на помощ ножицата  Peace

О, да!  Peace Ето как цялото човечество може да се окаже щастливо.  Mr. Green Mr. Green

# 502

Да, да, да.  Peace
Водомери нямам,  newsm56 но въпреки това предпочитам под коляното. По-майчинско женствено ми е.  Heart Eyes

# 503
  • Бургас
Мария, като станат окончателно готови моделите, Шаманката ще пусне отделна тема за записване, дава линк към нея в тази тема, така че разсеяни като мене да не могат да я пропуснат  Mr. Green

Ясно, благодаря!   Hug

# 504
   Привет момичета!
 И аз вече съм на линия с поредното кърмаче!Нямам търпение вече за новата колекция  Hug!

# 505
  • До хладилника, който обичам
Честита ти Цвети, съни77! Grinning Искам да я видя и нея на аватара, баткото и каката много ме радват, колчем го срещна из форума.

# 506
   Мерси Бу!Само да обработя снимката и я слагам,вече съм ги нащракала!

# 507
Честито "поредно кърмаче", Съни. Да са ти живи и здрави малките сладури.

Извинете за спама, ама не се сдържах.
  Embarassed

# 508
Скъпи ми дами, недоволни от дължини и деколтета, предполагам знаете, че аз съм прероден тоталитарист и освен това смятам себе си за универсален образ и безподобие. Та така, ще направя рокля, която да стои добре на мен (бухта в разцвета на силите си и прилично овална  Mr. Green ) и предполагам, че ако пасне на мен, ще стои прекрасно и на остатъка от човечеството  Peace

А така! Че и ние по-бухтестите да намажем, щото аз рокля от 8 години не съм носила, но ако има XXXXXXXXXXXXXXL ще си взема една за цвят.  Mr. Green

Ако е над коляното обаче няма да се възползвам, щото на вас над коляното, ама на мен ще ми до под д-то с моят ръст... Stop

# 509
Шамане, каквато и да я сътвориш, все ще е хубава - нали ще служи за още по-хубава цел  breastfeeding

Общи условия

Активация на акаунт