Отговори
# 510
  • София
 На мен отдавна не ми се налага да кърмя навън, но този готин модел рокля много ме изкушава Peace

# 511
Роклята е върха! Нямам търпение вече  Peace  Sunglasses

# 512
Досега не съм си купувала кърмачески неща, но при положение, че кърмя вече толкова време, а сега и в тандем, май е време  Laughing

Успях да открия и видя всички предложения, супер са! Определено съм или за туника, или за рокля! Тооолкова обичам туники, но всичките ми не стават за кърмене, трябва да ги вдигам чак до врата, че да успея да оголя, каквото трябва  Tired

Чакам записването! Simple Smile

# 513
ако се пусне под коляното е супер за половината човечество

О, да!  Peace Ето как цялото човечество може да се окаже щастливо.  Mr. Green Mr. Green
smile3521 smile3521 smile3521

# 514
На мен отдавна не ми се налага да кърмя навън, но този готин модел рокля много ме изкушава Peace
Да, и при мен е така. Изкушава ме и пижамата, но да видим какво ще направи Шамана с S-ките. 

Съни, честита дъщеря, мила. Явно отдавана не съм навестявала отчетната.

# 515
  • До хладилника, който обичам
Аз чакам видео от модното ревю, което Шамана ще спретне в домашни условия, за да покаже как й стоят моделите, които щом на нея са добре, ще са добре и за останалата част от човечеството.

# 516
Чакам и аз,за да поръчам!

# 517
  • София
Само за информация ,горе-долу кога ще стартират поръчките?

# 518
Аз да си кажа, че ако има шанс да са готови нещата до към първата седмица на декември се кандидатирам за преносвач на нещата за немските мамита  bowuu

# 519
  • София
Аз да питам ... разбрала, недоразбрла...  Embarassed
Предложените модели ще са за активни кърмачки, така ли?  newsm78
И друго - всъщност дрешките имат за цел да подпомогнат кърмещите мами с облеклото, или са с "рекламна" цел, т.е. с цел популяризиране на кърменето като такова (или поне привличане на вниманието на хората към кърменето)?
Щото аз като бивша "кърмилница" бих поръчала, ако ще се правят обикновени блузи с готини надписи просто, и бих си ги носила ей така, за удоволствие и носталгия към кърмаческите дни.
Извинявам се за смотаните въпроси...  Rolling Eyes

# 520
Досега винаги е имало блузи подкрепящи кърменето с готини надписи Simple Smile
А сега са показани само кърмаческите блузи, които също за много яки и за некърмачки Simple Smile
Има и блузки и бодита за децата също с готини надписи Simple Smile

# 521
Не са смотани въпроси, досега е имало и от двата вида, предполагам, и сега така  Peace
А, има вечер отговор преди мен  hahaha

# 522
Ще, ще! Само време да остане, че пак го закъсах  Rolling Eyes

# 523
 Аз съм за пижама и рокля. Ако може щампата да е ексцентрична(да не е по средата), мисля ще стои по- добре.

# 524
  • София
  Ако може щампата да е ексцентрична(да не е по средата), мисля ще стои по- добре.
мммммммм да  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт