Отговори
# 885
Шаманке, направо ме отказваш от пижамата с това розовото.  Sick Цвета за роклята е су-пер!  Heart Eyes А за блузата с шал няма ли да пуснеш мостричка на цвета?  Flutter

# 886
Абе, плата за тази пижама, защо ми изглежда като плетиво. Това 100% памук ли е.

# 887
Сю, по принцип по подразбиране, но сега ми се върти една наложителна промяна, може всички да са блузи  newsm78 Ще преценя и ще кажа.
Еее така хич не ме кефиш  Mr. Green Нали, ще кажеш преди да са застопорени поръчкита  Rolling Eyes

# 888
  • Германия
Да не остана по-назад с питанките, за блузата с шала знае ли се вече какъв цвят ще е?

# 889
Solley, колкото и да искам, няма как всички да са щастливи. Цвета е хубав, не е точно розов, малко по сложен е. но ако не ти харесва, съжалявам. Избрах най-доброто и изгодно за момента на пазара.

Мама Вики , това е от снимката, взри се много от близо в плат на обикновена тениска и ще ти се види и тя като плетиво  Wink

Siiu , ще кажа в мигът, в който знам. По принцип мислех, че за зимата, за малките също е удобно да бъдат блузи, защото могат да се носят върху боди (потник, къс или дълъг ръкав), като така станат "по-връхни" дрехи. Кажете какво мислите ?

Пепеляшкееее, ще те бия  box Нали виждате, че в момента, в който имам информация, споделям тук! Стига рИвахте  Mr. Green

# 890
  • София
По принцип мислех, че за зимата, за малките също е удобно да бъдат блузи, защото могат да се носят върху боди (потник, къс или дълъг ръкав), като така станат "по-връхни" дрехи. Кажете какво мислите ?

Мнооого хубаво и хитро, хъ-хъ  Mr. Green

# 891
По принцип мислех, че за зимата, за малките също е удобно да бъдат блузи, защото могат да се носят върху боди (потник, къс или дълъг ръкав), като така станат "по-връхни" дрехи. Кажете какво мислите ?

Подкрепям.  Peace

# 892

Подкрепям.  Peace
Peace да даааа по-добре е като връхна

# 893

[/quote]
И аз да кажа, че идеята за блузи ми харесва повече, иначе ако е боди няма да може да се фукат нашите кърмачета с тях и всички да ги виждат!  bouquet

# 894
омичета искам да попитам относно поръчките за кърмачески дрешки как да си избера цвят??И адрес точен виждам че никой не е оставил.А как ще стане доставката без адрес?Много ви благодаря!Ще се радвам ако някой ми отговори..Ако може налични!Благодаря ви!

# 895
  • София
Цветовете са много хубави  Peace

Чакам уточнението за цената за да преведа паричките!

# 896
омичета искам да попитам относно поръчките за кърмачески дрешки как да си избера цвят??И адрес точен виждам че никой не е оставил.А как ще стане доставката без адрес?Много ви благодаря!Ще се радвам ако някой ми отговори..Ако може налични!Благодаря ви!
Цветове не можем да избирам.Каквото избре Шаманката  Peace На предната страница ги има.

А за адрес, след приключване на поръчките се избират отговорници по градове/ квартали и с тях се организират срещи.

# 897
Мами, за първи път поръчвам нещо през интернет. От сайтове нищичко не съм пазарила, така че светнете ме плийз. Мерки 96-86-100, 163 висока (отдавна се сбогувах със завидните си мерки и сега се старая да свикна с новите Rolling Eyes). Поръчах си М от блузите, сега смятам и рокличката да добавя, че Шаманката с тези снимки много ме поблазни! Според мен ще се вместя в М-ките, проблемът е да не са ми много халтави нещата.  newsm78 За пижамката претенции никакви, цветовете са екстра!!!

# 898
ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКИТЕ:
Ако сте от София:Избираме си доброволци, отговорници по квартали или пи скоро групи квартали близки един до друг. Можете да видите как беше организирано миналата година Когато нещата са готови, в тази тема обявявам среща на удобно място. Който успее да дойде, взима си поръчката. Който не успее, поръчката му отива в отговорника и си я търси от него.

Ако сте от голям град или такъв с повече от един поръчали: Пак набираме доброволни отговорници, които ми пускат точен адрес, имена, телефон и ПК на лични. Те получават колет от мен и правят среща за раздаване. Ако не успеете за срещата, търсите си отговорника на лс. Отговорниците не са длъжни да ви търсят или носят нещата в къщи, освен ако сами не предложат да го направят. Все пак всичко тук е на доброволни начала. Можете да видите миналогодишния списък по градове , а когато приключат поръчките, ще сложа актуален.

Ако сте сам поръчал от града: Пускате ми точен адрес, имена, телефон и ПК на лични и аз изпращам пратката ви по пощата или куриер. Мога да пращам и като куриерска пощенска пратка, така че ще е добре да ми напишете и близък до вас офис на еконт.

Ако имате специални желания за вида и начина на доставка, със пълното съзнание, че това ще ме затрудни, можете да ми напишете ЛС и да си поемете разходите по доставката. Някой беше питал за наложен платеж, това не ми е особено удобно, защото изисква да ходя до офиса на куриерите. Но ако няма друга опция, можем да го обсъдим.

ЗА ЦВЕТОВЕТЕ, много пъти писах, избирам това, които има на пазара. Нямам възможност да осигуря избор и разнообразие, за което съжалявам, но това е положението.

ЗА МЪЖКИ ТЕНИСКИ, ако искате да поръчате, мога да намеря тъмно сиви, цената ще е като на дамските блузи. Пишете ако имате интерес.

Бу, моля те сложи този пост или поне частта за доставките в първия пост на другата тема  Hug

# 899
Мами, за първи път поръчвам нещо през интернет. От сайтове нищичко не съм пазарила, така че светнете ме плийз. Мерки 96-86-100, 163 висока (отдавна се сбогувах със завидните си мерки и сега се старая да свикна с новите Rolling Eyes). Поръчах си М от блузите, сега смятам и рокличката да добавя, че Шаманката с тези снимки много ме поблазни! Според мен ще се вместя в М-ките, проблемът е да не са ми много халтави нещата.  newsm78 За пижамката претенции никакви, цветовете са екстра!!!

Струва ми се, че в М ще си добре.

Общи условия

Активация на акаунт