Отговори
# 900
Шаманче, аз бих се възползвала от мъжките тениски  Peace

# 901
  • София
Шаманче - А някакъв надпис ще има ли? Май това не се уточни. Моят мъж има една тениска от преди три години - черна с надпис "Татко на кърмаче" и малка картинка мама, татко и бебе. Доста успешна беше.  Peace Предлагам пак същата картинка, ако не се е решило нещо друго. Уж следя темата, но може и да съм изпуснала.  Blush

# 902
Ивон, не си изпуснала  Wink Аз така и не смятах да търся мъжки тениски, но пък има интерес и печатарите казаха, че могат да ми намерят тениски. Този печат според мен е подходящ, а и няма да се налага да мисля нов  Rolling Eyes

Ако искате мъжка тениска, просто пишете в темата за поръчки

# 903
Шаманче, мъжките размери са си универсални, нали?
Мога да поръчвам смело?

# 904
  • София
Супер, точно това имах предвид, отивам да допълня поръчката.  Wink Благодаря!   bouquet

# 905
Мога да поръчвам смело?

Ми тези са по някаква американска номерация, леко уголемени. Но лятото, като се опитах да компенсирам разликата, няколко човека изреваха, че са им тесни нещата. За това сега поръчвам това, което ми напишете.

# 906
Мога да поръчвам смело?

Ми тези са по някаква американска номерация, леко уголемени. Но лятото, като се опитах да компенсирам разликата, няколко човека изреваха, че са им тесни нещата. За това сега поръчвам това, което ми напишете.
Добре  Peace

# 907
Ако искате мъжка тениска, просто пишете в темата за поръчки
А те пак черни ли ще са? Ако се черни ще  запитам за нашия татко, който е доста едър (двуметров и 120 кг) кой XL да му поръчам? Обикновенно дрехи 56-58 му стоят добре, И XXXL за тениски. Много ли ще досадя, ако помоля за мерките на най-големия X  Wink?

# 908
Шаманче, мерси за скоропостижния отговор, и о дааа, тати  иска тенискааа Party Само размера ще погледна, че и нашия е двуметров, 107 килца!

# 909
Каква е цената на мъжката тениска? За да пратя допънително пари.

# 910
Ако това ще са мъжките блузи взимам 1 задължително! Simple Smile Таткото все питаше дали няма нещо за него, че му боядисахме малко бубимонстъра и е много тъжен  Confused

# 911
И аз задължително ще искам за таткото, но ме интересува, ние сме малогабаритни - 168 и 75кг, С предполагам да поръчам, ама да не му е голямо  Rolling Eyes

# 912
И аз задължително ще искам за таткото, но ме интересува, ние сме малогабаритни - 168 и 75кг, С предполагам да поръчам, ама да не му е голямо  Rolling Eyes
И нашият татко е толкова и поръчах С  Peace

# 913
  • София
Шаманче, колко ще струва мъжката? Че аз бюджета от 100 лева вече го надвиших.  Sad Освен да се откажа от блузата от старата колекция и преведените за нея 20 лева да отидат за тениска на съпруга ми?

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 19:41 от Krissie Krust

# 914
Мъжката тениска е 12 лв., колкото и дамската. Цветът е тъмно сив (ако нещо се обърка, пак тъмен ще е, черен най-много) Номерацията можете да видите тук

Общи условия

Активация на акаунт