Отговори
# 30
# 31
  • София
И аз си мислих за плетиво или нещо по-плътно, че на мен все ми е студено зимата. И поло нося.
само за цветовете имам претенции да не е черно, или поне да пише, че е черно, да знам да не си поръчвам.
Peace Подкрепям! Или поне да пише какви цветове има в наличност, че аз например не си падам по кафявото. Но може би това спада към капризите, а?  Embarassed

# 32
и аз в кюпа да заплюя блузата с качулката yes много е яка. Щях да казвам нещо за  летния кърмачески кафяв потник, много си го харесвам ама... Embarassed  малко се завълняви, дет' се вика. Може и да е от неправилна подръжка, ама... да си кажа. Rolling Eyes smihesorry

# 33
Ето две предложения и от мен:

Туника, ето тук е диаграмата. Ако се направи малко клош като летните потници би било супер за нас по-пълничките  Blush

Блуза - два слоя, може да е добра идея в студеното време.

Аз лично туй с качулката не гу харесах. Само то ми липсва на шкембето  Sad

А и последно да спомена за нас по-високите... Аз съм 175 см и летните потничета ми идват леко къси в гръдната част... демек не мога да си побера гърдите в чашките. Не на широчина, а на височина просто ми иде късо, въпреки, че плата е доста разтеглив. Нося си ги с шева малко под зърната. Не е супер красиво, ама какво да правя. Това с размер XXL. Не знам само аз ли съм с този проблем? Може би просто моите (.)(.) са прекалено дълги  Crazy

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 23:55 от ♥Juju♥

# 34
  • София
И аз ще участвам в носенето на бъдещите произведения newsm18

# 35
Аз също много бих се радвала да има рокли, защото само това нося. Хем и за бременните момичета ще стават. От гърдите плата да пада свободно надолу, съвсем семпло.

# 36
  • София
Това наистина е приятно:

# 37
  • Варна
Ей, този надпис ми е любим Mr. Green
For your own safety, please keep chocolate and chocolate-scented products away from the nice breastfeeding lady. Simple Smile

# 38
цвят на който не личат много лекета от пюрета и разни други хранително-вкусови мляски;
И това е моето искане.Да е някакъв цвят различен от бял, че всички вече имат лекета.  Tired

А пончото мноогоо ми харесва  Heart Eyes

# 39
For your own safety, please keep chocolate and chocolate-scented products away from the nice breastfeeding lady. Simple Smile

Joy това е за мен

# 40

Сигурно съм станала досадна, но летния кърмачески кафяв потник е фантастичен, все още се натиквам в него (демек става и за бременни кърмачки  Blush )

Кафевият потник е толко готин и толкова става за бременни кърмачки и бременни некърмачки, че отидох да раждам с него в 10ти месец, а и на изписването бях с него! Grinning

Това с качулката и на мен не ми харесва, но в това с се влюбих:

# 41
Аз от известно време не кърмя навън, защото кърмачето е голямо клюкарче и постоянно се върти да се оглежда наоколо, но идеята за пончото ми хареса!

# 42
  • Варна
Ей, този надпис ми е любим Mr. Green
Шаманче, не си сама  Peace
За пончо, съм много за, има и сума ти фирми за плетива,
все някоя ще се навие да изплете, за бедстващи кърмачки.

# 43
  • Германия
Несъмнено плетено пончо ще е интересно и полезно, аз се притеснявам от това как ще пера и колко време ще съхне  Thinking

# 44
  • Бургас
Аз пък ще се включа към подкрепящите материали  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт