Отговори
# 45
  • Видин
Аз се включвам с молба и идея за детските блузки. В момента доста успешно носим миналогодишните и искам да кажа, че материята е убиец. Хем е по-дебеличко, хем мекичко, хем и след 100 пранета не е мръднала. Много съм доволна  Peace
Всички ваши идеи ми харесват, но да видим дали ще се вредя с финанси да мога да поръчам  Rolling Eyes

# 46
  • Сред обкръжението
Запис и от мен!

# 47
  • София
Моят любим надпис е малко дългичък за детска блузка: If breastfeeding in public offends you, please feel free to put a blanket over YOUR head.  newsm78

# 48
А, някое надписче на английски дали пък няма да се класира  Thinking ще пусна по-късно предложения Peace

# 49
Записвам се да следя темата,че доста съм се амбицирала да кърмя втория път Whistling

# 50
Аз също проявявам интерес към зимните дрешки за кърмене. За поло съм навита или нещо по-високо към врата, че тук все духа...

Пончото и на мен ми допадна, ама не знам дали бих се справила с него, т.е. да кърмя без да виждам бебето  newsm78

А предложението на Диването и мен ме плени!

# 51
Ето и малко предложения на английски (не държа на всички и едно ми стига  Twisted Evil )
1. I make milk! What is your superpower?
2. I make the milk in this family
3. I breastfeed, because I couldn't produce enogh formula
и 2 детски
1. I drink until I pass out
2. If breastfeeding offeds you, put a blanket on YOUR head!

# 52
запис Simple Smile

А ще има ли пак торби? Много ми се иска да си имам. Сигурно и други са ги пропуснали през лятото.  Hug

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 20:29 от Мая (мама на две госпожици)

# 53
 Записче:) Мисля да кърмя поне до другата зимна колекция:)

# 54
малко офф, ама - това заглавие ми вдига настроението всеки път, като го прочета. Представих си Шамана как тича по криви улички, а след нея- опърпани кърмачки с лозунги: Всеки има право на дрехи за кърмене! Очаквам новата колекция с голямо нетърпение. всъщност знам, че каквито и да са дизайнерските решения, все ще си поръчам...

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 21:57 от Бумеранг

# 55
Ето и малко предложения на английски (не държа на всички и едно ми стига  Twisted Evil )
1. I make milk! What is your superpower?
Това вече го имаше лятото във вариант на български: Мама прави мляко, а каква е твоята суперсила?

# 56
Някой може ли да ми покаже миналогодишните зимни дрешки?
За кърмаческите ще е добре ако не са много дебели платовете.
За детските надписи много ми се иска вече да има: "До кога ще суча не е ваша работа", че в момента точно от това имаме нужда.

# 57
  • Видин
Ето ги миналогодишните - http://lalechebg.com/2009/12/winter-collection/

# 58
Записвам се и аз.
На мен много ми допаднаха розовата и с качулката блузки  Simple Smile

# 59
И аз отново съм тук, след като на МАХ използвам кърмаческите блузки от лятната колекция!  newsm10
Каквито и модели да изберете, каквито и материи и десени - ще се включа в списъка с желаещите!  Hug
Благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт