Отговори
# 135
 Много а ла Макдоналдс Crazy. Не ме радват.

Бих си поръчала кърмаческа блуза и обикновена блуза(ако има с подкрепящи надписи). За шапката съм в дълбок размисъл Thinking- харесва ми, но дребното не търпи шапки. А детски подкрепящи блузи? За по- големи деца, 8-9 годишни?

# 136
Страхотни идеи, всичко ми харесва  Flutter
Шаманке,  Hug
Такава термокутия е много удобна за зимата за храна на малките, независимо дали готово затоплено пюре или готвено, незнам дали е много по сложно от термочаша.

# 137
  • София
Аз бих поръчала от всичко подкрепящо кърпенето / Sad нали не се кърмим вече / само да ми стигнат парите  Embarassed. Със сигурност термо чаша, блуза подкрепяща кърменето и шапка пак в подкрепа...

# 138
  • Варна
Аз съм за пончо и шапка с тарикатски надпис на тях  Crazy

# 139
От изброените бих си взела пончо  Peace

# 140
  • София
Следя с интерес, въпреки че вече не сме в редиците на кърмещите се Rolling Eyes

Бих си взела от всичко, подкрепящото кърменето- най-вече блузка, шапка, а защо не и чаша Peace

Шаманке, за теб   bouquet

# 141
Блуза за кърмене, пончо и шапка.  Peace

# 142
Блуза за кърмене, пончо, шапка и чаша.  Heart Eyes

# 143
  • Видин
Каква е тази чаша? Нещо съм пропуснала.

# 144
Блуза за кърмене, пончо, шапка, чаша и блуза с надпис (ако има детски)  Peace

# 145
Чашата е хипотетична още, ще проверя дали  има прилични оферти в тази посока  Peace

А детски ще има, ама кой да се сети да ги включи в анкетата  ooooh!

# 146
  • Германия
Чашата е за кърмачката, да си сипе в нея кафето, защото вечно е недоспала заради нощни кърмения; или лакто-чай, защото тая кърме взе че намаля; може и изстудена кока-кола, но се разгазира. Същото е положението и с бирата. ОБАЧЕ- в кърмаческата ни група една от майките беше сипала в такава чаша обядът на бебето си, хем топло, хем лесно за миене, хем не дрънчат бурканчета пюре. Видя ми се добра идея Sunglasses за алтернативна употреба на термо-чашите.

# 147
  • Видин
Да де, ама дайте снимка да си го представя горе-долу  Praynig

# 148
  • Германия
Да де, ама дайте снимка да си го представя горе-долу  Praynig
Например  такава

# 149
Блуза за кърмене, пончо - за мен, да ми е топличко и удобно  Mr. Green
за дечинята - шапка (евентуално) и  със сигурност детска блуза. ако няма детски блузи, какво пречи да им намъкваме летните тениски върху блузите с дълги ръкави  newsm78 пак си е пропаганда  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт