Отговори
# 180
Аз нали ви пусках проекта на кърмаческа грейка миналата година  Mr. Green

# 181
Пуловера, за който говорех изглежда ето така, и се повдига ето така, за да се кърми... Може просто да се ползва като идея за блуза, дори и да не е пуловер. Не изглежда много добре на снимките, ама то вината е на модела  Embarassed

Шами, не съм го видяла тоз проект? Дай пак, моля!  Praynig

# 182
  • До хладилника, който обичам
Пуловера, за който говорех изглежда ето така, и се повдига ето така, за да се кърми... Може просто да се ползва като идея за блуза, дори и да не е пуловер. Не изглежда много добре на снимките, ама то вината е на модела  Embarassed
Такива бяха летните миналата година, ама нещо Thinking май не беше 100% удачен за всички.

# 183
Признай, че ханшът ти е двуцифрено число, щом мислиш за туники?

Трицифрено е.  Mr. Green Обаче с дълги одежди изглежда къде - къде по-добре отколкото с дънки и къса блузка.

# 184
Ей го на  Mr. Green

♥Juju♥ , този пуловер наистина е като миналогодишните летни блузи. Модела не стоеше добре на всички, определено.

# 185
  • ул. "Мечтание"
Много идейно!  Joy Joy Joy

# 186
 Joy грейката е страхотна! rotfImbo

Даааа, ясно, значи не само на мен не ми стои добре. Mr. Green

# 187
  • София
Чудесно! Това на капачетата е реотани, нали? За подгряване на млякото, разбира се  Hug Шамане за всичко си помислила  Grinning (може ли ципчето да минава и отдолу  Whistling )

# 188
  • София
Според мен са реотани, ама не за подгряване на кърмата, а за отпушване на каналите  Mr. Green

# 189
Грейки-пухенки да направим направо, а? С кърмачески шушони Mr. Green

Да, да, да, да  Joy
А какво е шушони  Blush

Терлик,тип чорап Laughing
Ей,това представлява: http://media.snimka.bg/5036/016328132-big.jpg

# 190
  • София, св. Троица
Здравейте и от мен,
Някак си преди да родя не си давах сметка, че ще ми трябват дрехи за кърмене или дори такива, с които да ми е удобно да се разхождам в градинката. До преди да забременея носих късички роклички, полички, високи точкчета -фръц насам, фръц натам....а сега цяло лято изкарах с едни къси панталонки и и потник с чашки за лесно кърмене в градинката. А като стана студено ..се оказах гола и боса кърмачка. Така че много се зарадвах като видях темичката.
Бих си взела от всико, което се ушие(стига да има моя размер), предложенията за надписи са страхотни и бих носила и по-агресивни надписи. Обичам да скандализирам обществото!:))javascript:void(0);
Зимата носих едни плетени блузони с дебели чорапогащи, та се чудех могат ли да се станат някакси кърмачески.
А искам да споделя възмущението си от грозните сутиени за кърмене. Сигурно има причина да са грозни....и така сладките ми потничета си останаха в гардероба това лято заради тях!

# 191
  • До хладилника, който обичам
Е, реално погледнато нито сутиените за кърмене, нито дрехите за кърмене са "необходими" Grinning Човек спокойно може и без тях, като комбинира и пригажда обикновени дрехи и бельо.

# 192
Е, реално погледнато нито сутиените за кърмене, нито дрехите за кърмене са "необходими" Grinning Човек спокойно може и без тях, като комбинира и пригажда обикновени дрехи и бельо.

Абсолютно съм съгласна! У нас дрехите за кърмене са за успокоение на тати - на мен изобщо не ми пука къде ще ми се наложи да нахраня малкия-голям дзверчо... Laughing

Иначе от всички сутиени за кърмене най- ми е удобно обикновеното безшевно бюстие /то дори не е сутиен/. Embarassed

# 193
  • София, св. Троица
Откакто съм родила все пригаждам някакви дрехи. Всъщност наскоро започнах да нося сутиен за кърмене, просто за да има какво да ми държи гърдите. Иначе нашия тати не се притеснява като кърмя на обществени места, само първия път се опасяваше, че ще се събере цяла тълпа зяпачи около нас Laughingпък то се оказа че не било страшно.
Проблема е, че съм много зиморничава та си мислех за боди с дълъг ръкав и копчета на деколтето например....само трябва да си намеря такова или да си ушия newsm78

# 194
Ха-ха, много е яка кърмаческата грейка Simple Smile))
Може да се направи картинката на блузка, много ще е диво  #Crazy
Дано този път да не изпусна поръчаването....  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт