Отговори
# 270
Аз имам такъв тип нощница, много е удобна.

Имам, като втория вариант. Има цепки с прихлупване, точно където трябва. Голямо улеснение е!
 Simple Smile

# 271
Фрох,аз имам като твоята нощничка.Веднага след като родих си я облякох и си ми беше супер удобна.
Това за копченцата не знам,понеже не съм я носила много,много,но можеби от много закопчаване и разкопчаване се разтягат илиците  Peace

# 272
Цитат
Имам, като втория вариант. Има цепки с прихлупване, точно където трябва. Голямо улеснение е!
Не е подходяща за всеки бюст.На повечето жени им изкачат зърната .

# 273
Цитат

Така отговаря на условието 'секси'  Crazy

# 274
Цитат

Така отговаря на условието 'секси'  Crazy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 275
И аз имам нощница като тази ,която е показала Froh Даже 2 броя имам ,защото това бяха единствените кърмачески ,които намерих в Пазарджик.И аз съм на мнение ,че е много трудно с теиз копченца ,може би щеше да е много по -лесно ако бяха тик-так  Wink
Нямам търпение вече за кърмачески работи ,май половината ми майчниство ще върви за дрехи  Laughing

# 276
Аз имам една блуза за кърмачки наследство от сестра ми, обаче с радост бих си поръчала и моя такава Simple Smile
А за малчовците предвижда ли се нещо, че и такива имам наследство и много им се кефя?

Ей сега ще покажа Simple Smile
100 % кърмаче Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 23:15 от Taни

# 277
  • София
Хм, наистина илиците са се разширили с времето и понякога през нощта някое копче се откопчава, но пък всичките наведнъж - това не ми се е случвало. Освен това приемам разширението на илиците по-скоро като улеснение - така по-бързо разкопчавам копчетата, понеже Нейно Величество не търпи да чака дълго и всяко мое забавяне да осигуря достъп до нейното мляко насъщно бива наказано с мощен рев  Mr. Green А това в два-три часа през нощта не е приятно изживяване.  ooooh!

Първият модел, показан от valkiria, ми изглежда също удобен.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 18:00 от froh

# 278
Да се запиша да следя какво умувате  Whistling
И аз да питам за децата дрешка някоя ще има ли? А нощницата е добра идея, защото аз кърмя предимно в леглото и ми писна да ме щипят и да ми ровичкат по корема. С блузките за кърмене такова нещо няма   bowuu, ама са ми къси за спане.

# 279
Запис и от мен  bouquet

# 280
Хайде, Шаманче, пусни някое моделче на гладния народ - да има върху какво да размишляваме.
Че да може за месец два да "избистрим" моделите, ти да вземеш решението си, да се ушият, напечатат и ... да станат за Коледа.

Hug  Hug  Hug  Hug

# 281
Ама като е казано, че са зимни, защо трябва чак до Коледа?!? Ей го - времето го дават от утре да застудява, по планините дори и снежец да превали.  cold
 newsm43  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 282
  • Видин
Миналият път станаха даже след НГ ако добре помня  newsm78

# 283
Миналият път станаха даже след НГ ако добре помня  newsm78

Да, затова сега започнахме обсъждането по-рано. Grinning
Миналата година закъсняхме, защото Шаманката имаше уважителни причини. Ама сега няма.
   Mr. Green

# 284
Как НГ? Laughing
Аз надникнах в темичката с надеждата,че вече може да се правят поръчки Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт