Отговори
# 255
Скоро, чада мои, скоро  Mr. Green Нямах врече да визуализирам  Rolling Eyes

# 256
Аз никога не съм се притеснявала да кърмя навън. Вчера си говорехме със сестрата на мъжа ми демек зълва ми, и тя се изказа колко било неморално да се кърми на публични места. Но това го казва човек, който не е кърмел и възпитава децата си че голотата е голям срам. Посмях се малко и й казах че аз на морето кърмех Тодор в заведение препълнено с хора и ми заспиваше на циците. Повече не се поде темата. И да не пиша само глупости, на мен ми харесва идеята за пончо, поне ще ми стои добре на коремчето. А пижама не съм ползвала от предишната бременност. Тениските ми бяха много удобни.

# 257
  • София
Записвам се при вас с надеждата да се сдобия с нещо подходящо за по-студенко време и кърмене навън, че нали зима ни чака...

# 258
Скоро, чада мои, скоро  Mr. Green Нямах врече да визуализирам  Rolling Eyes

Нямам търпение да видя. С риск да ме анатемосаш, ама тук вече си е късна есен и само с 2 блузи за кърмене не се оправям... Wink

# 259
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Другата седмица щедрият осигурителен институт ще зареди сметките за голите и боси кърмачки.
Та това е супер удобен момент да се пооблечем- хем и времето застудя.
Всичко показано много ми харесва и с нетърпение чакам да поръчвам.

# 260
  • София
И аз чакам с нетърпение да видя новата колекция !  Heart Eyes

# 261
  • Видин
А нещо за бивши кърмачета/кърмачки ще има ли  Mr. Green

# 262
А нещо за бивши кърмачета/кърмачки ще има ли  Mr. Green

А за бъдещи хич не питаш, а?! Mr. Green Laughing

# 263
запис...да видя новата колякция и аз Grinning

# 264
Цитат
И на мен ми харесват кърмаческите шапки,но те са за деца, които търпят шапки,а моето не е от тях Sad
 И аз като ги видях си помислих същото.Повечето бебчета не търпят подобни шапки.

Моето търпи.  newsm44 То все пак няма да стои с тази шапка постоянно, само докато суче, вместо да го покривам с пелена. Не че го правя.

Бу, аз кърмя навън ежедневно, но не виждам защо трябва да си излагам гърдите на показ. Малката сега сукне сукне, пусне, гледа, смее се, пак сукне...А през това време гърдите ми - отвънка. Да не говорим колко се разсейва от хората, минаващи наоколо. Затова и си поръчах такава шапка да видя дали са удобни, ще докладвам евентуално за другото лято.

Пак повтарям, най-ми харесва идеята, че шапката крие гърдата, а не кърменето.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 17:02 от ♥Juju♥

# 265
  bouquet Hug Очаквам ги с нетърпение!  bouquet

# 266
  • София
  bouquet Hug Очаквам ги с нетърпение!  bouquet
Аз също   bouquet !

# 267
  • гр.София,кв.Овча купел
И аз,и аз Laughing  bouquet

# 268
  • София
Идеята за шапка, както и за нощница/пижама ми допада и на мен.
Имам едно предложение за начин на закопчаване на нощницата, респ. пижамата.
Тук съм снимала моята т.нар. късметска нощница, понеже бях облечена с нея когато
родих Али - бързо, лесно и безпроблемно. Много скоро след раждането разбрах, че освен
това е и много удобна за кърмене. На мен лично ми е по-удобна от тази с обикновено
закопчаване отпред по средата - изключително лесно се прави достъп до нужната гърда.
В моя вариант е с къс ръкав, но може да бъде и с дълъг като зимна версия.
Ако случайно съм се повторила в предложението си, моля да ме извините.

# 269
  • София
Имам такава нощница и ми се разтегнаха илиците, от което при всяко завъртане се откопчава сама и по цяла нощ гоня копчета да ги закопчавам. Ужасно е когато ти се спи безумно да закопчаваш 8 малки копченца, които веднага след това пак се откопчават Close Вече нямам сили и с едно копче да се боря, та с 8. Crazy
Може би идеята е добра, но изпълнението специално на тези им куца.

Общи условия

Активация на акаунт